Ardes.bg отбеляза 27-годишнината си с национална среща

Екипи от шест града или над 100 човека от всички звена и дивизии се събраха на годишната национална среща на експерта в ИТ технологиите – Ardes.bg

Срещата се проведе в два поредни дни в красивата перла на старопрестолния град Велико Търново – Арбанаси. 

Заредени с положителна емоция екипите дойдоха да видят своите колеги. Те обмениха идеи, споделиха постиженията си и потърсиха нови подходи за клиентската удовлетвореност. 

Първият ден бе планиран за презентации.

В тях се включи и CEO-то на компанията инж. Димитър Димитров. Той сподели своята романтична история за създаването на компанията. От студентската скамейка през първия офис, оборудван с един ученически чин, стол и отвертка, които са били основният предмет на труд. И така до днес, когато компанията може да се похвали не само със своите търговски постижения, но и с всички сътрудници и лоялни клиенти. Те са в основата тя да задмине заветния четвърт век. 

Разбира се, не липсваше и време за забавление.

Своеобразен купон бе кулминацията на събитието. По време на партито се излъчиха шеговити номинации и обявени победителите в различните категории. Те имаха за цел да създадат добро настроение у аудиторията. Едновременно с това изтъкнаха личностните и професионални качества на отличените. Част от китката с изненади беше и томболата с предметни награди, които зарадваха късметлиите, изтеглени на случаен принцип. 

Красивият завършек на събитието дойде от оперното изпълнение на представител на софийския екип Теодора Марчева. Младото дарование зарадва публиката с изпълнение на ария от Царицата на нощта от операта Вълшебната флейта на Моцарт. 

Е, след всяка среща идва време за раздяла, но не в прекия смисъл, защото едно е сигурно – Ardes.bg е доказала през годините, че умее да създава екипи. И ако и тълковният речник да казва, че екип са хора, които са натоварени с извършване на обща работа, компанията вярва, че това са хората, които са и семейство – семейството на Ardes.bg! 

 

Loading Facebook Comments ...