Първа конференция „Училище за успех“ се проведе през уикенда във Варна

училище за успех

На 17 юни се проведе първото издание на конференцията „Училище за успех“. Събитието се състоя в Първа езикова гимназия във Варна и привлече над 130 гости – учители, училищни директори и представители на бизнеса.

В конференцията участваха и гости от други градове.

Целта на мероприятието бе установяване на диалог между бизнес и учебната общност, чрез който да се споделят примери за обучение, мотивиране, управление и развиване на човешкия потенциал за успешно представяне в живота и в професионална среда.

Конференцията бе открита с приветствия на г-н Ангел Митев – директор на Първа езикова гимназия, д-р Ирена Радева – началник на Регионално управление на образованието – Варна и г-н Христо Ишков –  председател на инициативата „Сподели и Вдъхнови“.

училище за успех

Инж. Димитър Димитров, управител на Ardes.bg, запозна присъстващите с дейността и целите на инициативата „Сподели и Вдъхнови“.

Гостите на събитието получиха подаръци от генералния спонсор на конференцията Ardes.bg .

Свои доклади, посветени на положителни примери, свързани с обучението и мотивирането на учениците, споделиха представители на различни образователни институции.

В края на конференцията бяха отличени най-добри презентации, които получиха и награди от партньорите на събитието. В края на конференцията бяха отличени най-добри презентации, които получиха и награди от партньорите събитието.

Loading Facebook Comments ...