Година изпълнена с отлични постижения за екипа на „Сподели и Вдъхнови“

Успешна и изпълнена с отлични постижения година – това е равносметката от провелото се годишно отчетно събрание на инициативата „Сподели и Вдъхнови“. В изминалите дванадесет месеца бяха проведени 75 мотивационни лекции. В тях участваха над 2300 ученици от горните класове на над 15 училища в София, Варна, Бургас и Добрич.

Освен с учениците, екипът на инициативата организира 4 уъркшопа за учители, помагайки им да развият по-добри умения и стратегии за мотивиране на техните възпитаници.

Бяха проведени две много важни инициативи – конференцията „Училище за успех“, организирана съвместно с ИКТ клъстер – Варна, която събра над 140 учители и директори от различни училища. На тази важна конференция се споделиха 22 доклада, разкриващи успешни практики от различни училища. Тези практики имат потенциала да помогнат на учителите да мотивират децата си и да постигнат по-добри резултати.

В София се проведе среща с известния учител-физик Теодоси Теодосиев. На нея присъстваха над 140 участници, които имаха уникалната възможност да се срещнат и чуят вдъхновяващи думи от учителя Тео.

„Ардес Информационни Технологии“ ЕООД бе един от главните дарители на инициативата „Сподели и Вдъхнови“. Компанията е дарила над 20 000 лв. в различните събития и каузи, а лично управителят инж. Димитър Димитров отдели време и изнесе 14 лекции в различни училища, за да мотивира ученици, разказвайки своята успешна история.

Loading Facebook Comments ...