Интервю с колегите – Йордан Иванов

Здравей, драги ми смехурко!

 

Следва поредната доза интервюта и пиперливи коментари. Днес ще ви представя нашия финансов гуру… Франчайз мастърмайнд-а зад веригата, човека с хипстърските очила. Чичото с костюма и вратовръзката. Варненския Милко без мустак, дългия от бекофиса. Секс животното, агресивния любовник…страстната мангуста на Ардес – сър Йордан (Стенли Ройс) Иванов!

Йордан Иванов

Йордан Иванов – … маниак…убиец, тромпетист :D

 

 

– Здравей, финсансов гуру! Представи се :)

Здравейте, казвам се Йордан (Стенли Ройс) Иванов и съм на 25 год. все още :) . Като всеки млад човек съм сменил доста работни места до сега, като може би най-интересните са две.(Града на греха и…?) През лятото на 2009 бях в Англия в Дарби, заедно с мои приятели и продавахме книги от врата на врата.А през лятото на 2011, моя приятелка ме покани да работя в хостела, който тя държеше в центъра на Варна. Двете ми лета бяха изпълнени с динамика и запознансто със много нови хора. Макар че правиш почти едно и също, всеки един ден беше различен и уникален сам по себе си. Обичам новостите и промените, не се плаша от тях като повечето хора, затова тези моменти ми остават любими.
Хоби нямам, като интерес мога да определя спорта.(гребане с лъжица в битовката) Като дете съм стоял с дни пред телевизора, когато има олимпиада или някакво голямо първество, сега гледам, когато намеря време. Много обичам да играя волейбол, в зала или на плажа без значение.
Oбичам много да пътувам. Искам да обиколя света, а сега се сетих като хоби мога да кажа, че събирам печати от 100-те исторически обекта в България :)

 

– Как започна в Ардес? Какви бяха първите ти впечатления?

В Ардес започнах през октомври по една програма на Европейския съюз за временна заетост (но се надявам да остана и след като изтекат 6-те месеца :)). Най-голямо впечатление ми направи атмосферата тук, всички идват с желание на работа и въпреки че има моменти, когато са залети от работа (особено долу в магазина), те не губят усмивките си. Освен това, всички ме приеха много бързо (всъщност с Пепито те хейтвахме тайно, щото ходеше като пумпал с вратовръзка и не ни говореше :D ) , за колегите няма значение от кога работят с теб, ти просто си част от Ардес и това е. Все още не мога да си обясня  как го правят, но явно всеки от нас допринася за това по малко.

– Как намираш работата си в Ардес сега? Какво би подобрил, ако можеше?

Не знам какво бих подобрил, може би някой, който ме гледа отстрани ще знае по-добре (това някъв намек да напиша нещо тук ли беше?). Аз се старая да давам всичко от себе си , може би не винаги успявам, надявам се с времето работата ми да стане още по-продуктивна от самосебе си.

 

– Най- интересният ти клиент?

Не работя с клиенти :) , но за сметка на това имам доста забавни моменти с партньорите   (които ще останат мистерия за нас?) , особено когато им пратя един и същ имейл 2-3 пъти и след това трябва да им се обадя, защото все още не са ми отговорили, а те поради някаква причина (всеки път разнообразна) все още не могат да ми дадат точен отговор.

 

– Най- голямото ти постижение в личен план? Служебен?

Моите приятели. В служебен план не бих казал, че съм постигнал нещо впечатляващо. (освен да ме търпиш всеки ден).

 

-Любима песен?

Нямам точно една определена любима песен, но да кажем за протокола No Doubt – Don’t Speak (първото, което ми дойде на ум). Иначе слушам музика според настроението – от така добре познатите ни балкански ритми (я елате пиленца при Данчо) до доста твърди метъл парчетa, в които не мога да разбера коя част от текста точно пеят, дори  когато е пред мен. :D . Като любими групи и изпълнители мога да кажа – Guano Apes, Rammstein, Linkin Park, Apocalyptica (правят много добри концерти на живо), Marilyn Manson, Metallica, Nightwish, ТАТU, МакSим, Adele  и др. (и след nightwish развали картинката…)

 


– Какво правиш когато си отвориш очите сутрин?

Радвам се, че съм успял да ги отворя и че ме чака един нов ден. (с кофти новини рано сутрин, досадни колеги в офиса и купища работа)

 

– Какво искаш от живота? Какви цели имаш? Как се виждаш след 5 години?


Не искам нищо даром от живота. Опитвам се сам да постигам това, което ми трябва, обичам да се боря за него. След 5 години се виждам на 30  и с деца на море (добре , че ни е наблизко). (Ще ме цака с топла бира той мене…?!?)

 

 

– Какво ще кажеш за колегите си? Любимец/любимка? Защо?

Радвам се, че ви познавам. Не бих казал, че имам любимец, може би хората, с които работим в една стая, защото прекарвам най-много време с тях. (мазник :D…спести си пердаха)

 

 

– Кой ще е следващият “под ножа?” И какъв въпрос би му задал?

Не знам кой ще е следващия, но най-вероятно ще е мъж, защото сме мнозинство, стрелям на посоки и казвам Джуджи (откога го чакам…) :) . Имам един въпрос, на който винаги съм търсил отговор – Кои са мътните и защо искат да ме вземат? :)

 

 

– Понеже управителят ще е за десерт, какъв въпрос би му задал?

Как се е решил да стартира бизнеса. Казват , че първата крачка е най-трудна.

 

 

– Какво ще кажеш за мен? :D

Учудващо, но си успял да се справиш с въпросите за интервюто доста добре :) .
Какво да кажа за теб, чудя се как успяваш да излъжеш Google. :D (защо всички си мислят, че го лъжа…аз общувам с него :D)
Другото, което се чудя е как може да си 1, 60 м , а носът ти да гони 2 м. :D (group hate брат, пълен минус) (ко да играя..?)

 

– Какво ще кажеш на читателите?

Ако все още не сте ни посетили, елате в нашия магазин, дори да не търсите нещо конкретно, тук може да намерите нови приятели. (и ново гадже :D)

Какво би съхранил и помнил след Ардес?!

Този въпрос може би се припокрива малко с това, което вече описах по-горе. Ще запазя топлите чувства и това , че всеки ден, когато идваме на работа не мразим света, както повечето хора (особено в понеделник), а просто идваш на място, където си заобиколен от положително настроени хора. (и мен)

 

 

И толкова от Сър Данчо. Не успях да бъда достатъчно хаплив днес, но в идните дни ще внеса някоя друга корекция, за това следете публикацията :D

Следващия да се готви – Деян „Джуджи“ Янчев… (да, това е момче :D)

 

 

Loading Facebook Comments ...