Интервю с колегите – Деян Янчев

Здравейте на всички!

 

Днес следва поредното интервю с още един от колегите в бекофиса на Ardes.bg Варна!

Представям ви съседа ми по бюро, човекът, който поставя лаптопите и таблетите в сайта… Българският Майкъл Джексън, човекът корем, терористът от бекофиса, бисквитеното чудовище на Пикадили… Деян „Джиджи“ Янчев.

Деян "Джиджи терориста" Янчев

Деян „Джиджи терориста“ Янчев

 

 

Дидо like a boss на работното си място :)

Дидо like a boss на работното си място :)

 

 

– Здравей, Джиджи, представи се!

– Здравейте! Казвам се Деян Янчев на 23 години от Варна. Завършил съм 4-та ЕГ „Фредерик Жолио Кюри“ и в момента съм студент във ВИНС-а. Обичам да се забавлявам (стига бе…тва е гадно), да излизам с приятели, да танцувам (в съмнителни заведения?), а любимия ми цвят е червен :D. Партитата са винаги добре дошли (само да имаше пари за всичките …) (ами ако спреш да харчиш за тероризъм).

– Как започна в Ардес? Какви бяха първите ти впечатления?
– Започнах в Ардес с конкурс по красота … и загубих, затова ме сложиха в бекофиса :D.
Колкото до първите ми впечатления – работните условия и колектива бяха най-видимите. Условията за работа са отлични и крайно достатъчни (освен безжичния телефон). Всички колеги са много готини и винаги в невероятно настроение ($#!7!#%^#$&%^*), което спомага за лесното сплотяване на колектива и обединената работа под напрежение.

– Как намираш работата си в Ардес сега? Какво би подобрил, ако можеше? 

– Намирам я за страхотна и ползотворна. Всеки ден научавам нови неща. (толкова си изчерпателен, че чак се просълзих от драматичната история)

– Най-интересният ти клиент?

– Иван Желев – Ванката. Той е човекът, който ми дава наличните задачки за изпълнение. (жалко, че не ми е дал да те глобявам още…)

– А най- трудният?

– Отново Ванката :D

– Най- голямото ти постижение в личен план? Служебен?

– Постижението, с което се гордея най-много в личен план е, че имах своите 15 мин. слава, като професионален хип хоп танцьор (колкото и да не ви се вярва) (dancing stars келеш). А колкото до постижение в служебен план – работя в Ardes.bg – най-голямата фирма за компютри, лаптопи, таблети аксесоари и други продукти. (чак пък най-голямата…о…да, имаме над 55 магазина в страната :D)

– Какво правиш когато си отвориш очите сутрин?

– Изключвам си алармата и си измивам лице и зъби , а за финал си пускам подобието на компютър. :D (пропускаш един важен детайл, но от морални съображения ще се цензурирам)

– Любимата ти песен?

– Любимите песни са много … от различни стилове. Предимно това са – хип-хоп, рок, класическа музика, евъргрийн, метъл, блусове и др.  (А любимото ти парче е на Skrillex – Включих блендера и Skrillex ме осъди за авторски права)

– Какво искаш от живота? Какви цели имаш? Как се виждаш след 5 години?

– От живота искам да ми предостави целите, които да се постигат със замах. Като например: повишение на работното място, усмивки и сгодна женица, с която да споделям всеки готин момент.(отрано искаш да си прекратиш социалния живот значи…) След 5 години се надявам все още да работя в Ardes.bg на мечтаната работна позиция – уеб дизайнер, а в личен план – да съм срещнал любовта на моя живот. (мръсни танци) 

– Какво ще кажеш за колегите си? Любимец/любимка? Защо?

– По-горе поясних, че колегите са супер готини и симпатиите ми са към всички. Винаги си правим шоуто и това е от най-голямо значение. (а не да свършим няква работа нали…)

– Кой ще е следващият “под ножа?” И какъв въпрос би му задал?

– Следващият „под ножа“ ще бъде Илиян Иванов, а въпросът към него е:  Кога ще пием бири … групово?

– Понеже управителят ще е за десерт, какъв въпрос би му задал?

– Какъв съвет би ни дал за по-ефективно професионално развитие във фирмата? (бачкай, мойто момче, бачкай и давай резултат)

– Какво ще кажеш за мен? :D 

– Нищо не мога да кажа за теб освен, че си скрита лимонка и не даваш информация, която бих могъл да отбележа или коментирам … (ти имай късмета и ще ти промия ушите :D)

– Какво ще кажеш на читателите?

– На читателите бих казал да са здрави и читави и да преследват мечтите си, въпреки премеждията и препятствията, които се изпречват по пътя към успеха.

 

– А в отговор на въпроса на Данчо?

 

(откога го чакам…) :) . Имам един въпрос, на който винаги съм търсил отговор – Кои са мътните и защо искат да ме вземат? :)

 

Мътните са всички хора, които виждаш, когато си пиян и искат да те вземат, защото при тях има всякакъв алкохол, за да продължи партито подобаващо … (само цъкни, няма да коментирам)

 

Изчерпателен както винаги, Джиджи не задоволи очакванията ми и ще внеса на следващото заседание предложението да имам възможност да го глобявам :D

Толкова за днес, утре очакваме Илиян Иванов – уебсайт гуруто, човекът, който прави ardes.bg възможен :)

 

Loading Facebook Comments ...