Интервю с колегите – Радко Титев

Здравейте, приятели!

Днес ще ви представя най – големия тарикат в Ardes.bg. Българският Освалдо Риос… спасителят в басейните… плодовитият веждьо… човекът, чието представяне се обезсмисля с картинката по – долу…вторият отговорник за продуктите на сайта и съсед по бюро – грингото Радко (Освалдо Риос) Титев.

 

 

Нищо не правих днес и пак взех заплата!

Нищо не правих днес и пак взех заплата!

 

Освалдо Риос

Освалдо Риос

 

 

– Здравей, представи се :)

Здравейте, казвам се Радко Титев (Освалдо) и съм на 22 години. (Псевдо)Студент съм, трета година, в Техническия университет във Варна. През свободното си време (колкото и да е ограничено)(от мързел и бездействие) обичам да спортувам, да гледам футбол и да разпускам с приятели (и да гледаш яки футболни мъжаги по цял ден на десктопа си).

 

– Как започна в Ардес? Какви бяха първите ти впечатления?

В Ардес започнах доста на късмет и като на шега. (Ама и голям шегаджия се извъди) Тъкмо се бях върнал от Америка и реших, че имам много сводно време (кой ме би тогава по главата да ми минават такива мисли.. :D) и си подадох документите за тази работа – а от Ардес взеха, че ме наеха (най-голямата грешка на света :D) . Първите ми впечатления бяха, че офисът, в който ще работя е малко мъничък (и няма безжичен телефон), и че тука работят хора, които си разбират от работата.

 

– Как намираш работата си в Ардес сега? Какво би подобрил, ако можеше?

Работата ми в момента.. хм… еми все още в този офис, все още с тези компетентни колеги (които се чудят как да те изритат в другата стая). Разбира се с времето се поопознахме малко повече с колегите и сега ми е по-приятна работата (не казвам, че в началото не е била) (не беше). И не на последно място – доста смях и забавление има в нашия офис (даже твърде много на моменти)(ами като постоянно разваляш дисциплината и подронваш авторитета ми…как няма да има?) .

 

– Най- интересният ти клиент?

За клиенти не мога да кажа нищо, защото не работя с клиенти. (…и слава Богу…иначе щеше да ги гониш с тая прическа…)

 

– Най- голямото ти постижение в личен план? Служебен?

За лични и служебни успехи мисля, че е още рано (все пак съм още млад)(имаше един пич на 20 години беше направил най-популярния уебсайт за запознанства и постване на безсмислени снимки и статуси и игра на ферма). Надявам се пред мен да се очертае едно хубаво бъдеще. И след 10 години, ако бъда попитан отново този въпрос – да мога да отговоря по различен начин. (Все още съм на същата длъжност ^_^)

 

– Какво правиш когато си отвориш очите сутрин?

Зависи от деня. Ако е през седмицата – ставам (8 или 9 часа)(питам те какво правиш, не кога ставаш…), минавам през мокрите помещения, обличам се и излизам(я за работа(я виж картинката по-горе), я за лекции). Ако е през почивните дни – събуждам се (обикновенно това става в ранния следобед ), ставам от леглото и се залепям за компютъра. (…човече…ти си написа биографията с тоя отговор)

 

– Любимата ти песен?

Любима песен нямам. Слушам всякаква музика, като избягвам чалгата (тя е само за ранните часове и при подходящата компания и нужния градус). Любими жанрове – метъл и рок. Любимите ми групи са Linkin Park (имал съм възможността да бъда на техен концерт)(И к’во? Mедал ли искаш?), Nickelback, Bon jovi, Guns n roses и Metallica.

 

– Какво искаш от живота? Какви цели имаш? Как се виждаш след 5 години?

Какво искам от живота…. ако можех толкова лесно да отговоря на този въпрос, вече щях да съм го изпълнил това дето бих го искал. Най–важното е да съм здрав. То другото се постига, къде по–трудно, къде по–лесно. Аз съм от хората, които ако си поставят цел, ще си я постигнат рано или късно.

 

– Какво ще кажеш за колегите си? Любимец/любимка? Защо?

Колегите са готини хора. Любимци, може би тези, с които работя в една стая (спести си боя). Все пак с тях прекарвам най–много време.

 

– Понеже управителят ще е за десерт, какъв въпрос би му задал?

Коя е била най–трудната част в изграждането на този успешен бизнес? (работата с теб…може би…)


– Какво ще кажеш за мен? (т.е. кажи си последните думи…)

Ееее значи, тъкмо се надявах да е интересно и позитивно интервюто, a ти сега с този въпрос ще ме караш да пиша глупости :D (хайде де). Шегата настрана, за тебе какво да кажа – надут, ама все пак готин пич. (не ти вярвам :D)

 

– Какво ще кажеш на читателите?

Ако не са ни посещавали, да поправят тази грешка (първото смислено нещо, което написа :D). А ако са ни посещавали, да го направят отново. (много ти станаха смислените неща…да не си консумирал съмнителни медикаменти?)

 

В отговор на Пепито – Е как да не си играя. Аз съм като децата – като видя нещо интересно и искам да си играя с него… (ще помоля колегата да се въздаржи от коментар, че се досещам какво ще напише) (има си хас да не се досетиш…работата е там че имаме и непълнолетни читатели, а и професионализма ми не ми позволява да бъда толкова вулгарен…за това само ще те поздравя с това парче)

 

 

За финал….

 

Освалдо Риос на млади години :D

Освалдо Риос на млади години :D

 

 

 

Loading Facebook Comments ...