Интервю с колегите – Петя Савова

Здравейте приятели!

Днес отново ще се отклоним от избора на колегите, защото някои са прекалено заети и не могат да ми отделят няколко минути за интервю. :)

 

Сега ще ви представя бамбината на Ardes.bg, девойката с русите коси, големите … очи и загадъчната усмивка… малкото момиче с големите токчета… мини мама с голямо кожено палто. Девойката, която ще ти се обади, когато си купиш лаптоп или таблет и със секси гласче ще те подложи на кръстосан разпит – Петя Савова!

 

Пепито Савова

Пепито Савова

– Здравеййй, Пепиии :D Дай едно кило инфо за себе си :)

Здравейте,казвам се Петя Савова и съм на 28 години,обичам да се разхождам с дъщеря си в красивата морска градина…обожавам йога :) (женена с дете, съжалявам господа, нямате шанс)

 

– Как започна в Ардес? Какви бяха първите ти впечатления?
Прочетох обява в известен сайт за намиране на работа,пуснах си документите и ми се обади така любезния и усмихнат Пламен Банов и след седмица вече бях част от екипа на Ardes.bg.

 

– Как намираш работата си в Ардес сега? Какво би подобрил, ако можеше?

-Харесвам работата си,интересна и доста забавна понякога :) (признай си, забавлявам те…а и Данчо не си поплюва)

 

Най- интересният ти клиент?

Повечето са изключително интересни и дооооста любезни, поне с мен:))) (хммм…даже на вечеря те канят :D, имаше и случаи при томболата с телевизора „ще гледаме ли заедно“ и тн. недей ми скромничи :D )
– А най- трудният?

Нямала съм трудни, абе нашите клиенти са най-добрите :) (zdr, kakvo stava s kompa?)
– Най- голямото ти постижение в личен план? Служебен?

Най-голямото ми постижение в личен план е раждането на прекрасното ми момиченце, а в служебен, може би предстоят… (все още не си ми се обадила, за да ме питаш как ми е лаптопa)

 

– Какво правиш когато си отвориш очите сутрин?

Целувам си детето и си правя кафе, което пия с най-голямо удоволствие:) (има си хас…правиш страшно кафе :D)

 

– Любимата ти песен?

АВЕНЮ-БЯГСТВО

 

– Какво искаш от живота? Какви цели имаш? Как се виждаш след 5 години?

След пет години се виждам все така усмихната хахаха,искам само здраве и може би още едно или защо не и две дечица…  :) (кажи ми сега как да те бъзикна…сърце не ми дава)

 

– Какво ще кажеш за колегите си? Любимец/любимка? Защо?

Всички са страхотни и ги харесвам изключително много, имам си фаворити,но ще ги оставя в дълбока тайна хахах. (дълбока дълбока….колко да е дълбока)

 

– Кой ще е следващият “под ножа?” И какъв въпрос би му задал?

Радко Титев (Освалдо Риос) , а въпроса ми е ….Кога ще спреш да си играеш  и местиш червилото ми. :) (да, Радкич, кога ще спреш да си играеш с гримовете на работа? Ще ходиш в мола да й купуваш нови ми се струва…)

 

– Понеже управителят ще е за десерт, какъв въпрос би му задал?

Как успява да е толкава усмихнат и приветлив, при толкова много работа и понякога и проблеми? (еми Пепи, то човек като те види как да не се усмихне)

 

– Какво ще кажеш за мен?

Харесвам те и успяваш да ме развеселяваш, както и да ме влудиш понякога,но не ти се сърдя :) (настръхна ми егото… не може да се говори вече с мен)

 

– Какво ще кажеш на читателите?

Обичайте се и пазарувайте от нас… (и ако искате да имате шанса да й чуете гласчето, купете си поне един таблет) 

 

Толкова от Пепито. :) Следващия път обещавам да я потровя повече с въпроси…читателите да изпращат своите въпроси за следващи интервюта и ще получат подарък от мен!

 

Loading Facebook Comments ...