Промоционални войни – Ardes.bg отвръща на удара

Приятели!

 

Страхотна новина! Поради големият интерес към последната лятна промоция решихме да отвърнем на множеството запитвания на нашите клиенти и да продължим промоцията от 6-ти септември!

Лаптоп промо

 

Последен шанс да грабнеш подарък мултифункционално устройство при покупка на лаптоп само в Ardes.bg! Ела в магазина във Варна на 14, 16 и 17 септември и вземи мечтания лаптоп и подарък цветен принтер, копир и скенер в едно!

Поради големият интерес промоцията важи 3 дни.

Магазинът е на ул. Шар 1, Варна!

Deskjet 1050A

Страхотната машина е модел Deskjet 1050A. Печата цветно на различни размери хартия! Сканира с резолюция до 1200 х 1200 dpi! Копира 4.5 стр. в минута в черно-бяло!

Удоволствието да притежавате тази машина е голямо…и още по-важно – ще го получите напълно безплатно само на 14, 16 и 17 септември от магазина във Варна, при покупка на лаптоп! Не се притеснявайте дори да не успеете да ни посетите по време на промоцията, машината е на достъпна цена и можете да я грабнете по всяко време онлайн или на място в удобен за вас магазин.

Защо да имаш принтер + скенер + копир?

  • За да принтираш снимките от дигиталния ти фотоапарат
  • За да принтираш важна информация и ваучери за колективно пазаруване от компютъра
  • За да сканираш важна информация и документи (а и не само, има доста пикантни идеи, за които се сещаме, но ще се въздържим) на компютъра
  • За да копираш важно съдържание
  • и още куп други, които вярваме се досещате

Ела, вземи света в ръцете си!

http://ardes.bg
гр. Варна, ул. Шар 1
052/ 603 485
052/ 609 140
officear@ardes.bg

Loading Facebook Comments ...