Интервю с колегите – Втора вълна – Михаела Габракова

Напред към следваща жертва на безпощадните интервюта! Удоволствие е да ви представя още едно от новите попълнения в колектива…. (който минава 40 души вече за Варна)! Ред е на грешната мадона с големите надежди, волната пИпИруда  на Ardes.bg, ентусиазираната лисица, великолепната особа със синята кръв и голямата усмивка, Нейно Величество – царицата на средното бюро от лявата част барабар със стола, момичето с 30 сантиметровия ток и сексапилните бедра, пчеличката с желание за най-големи успехи сред колегите, брюнетката със скандалните снимки, леко наивната и силно нахъсаната Михаела Габракова! (Le Croissant)

целувки за тебе тебе и тебе

Целувки за тебе тебе и тебе

 

– Здравей! Представи се на читателите! 

Здравейте! Първо искам да кажа, че за първи път ми вземат интервю, поласкана съм, дано не е последното. (Ако не ме ядосваш, ще си помисля дали ще има пак)  Kазвам се Михаела Габракова, на 25 год. от гр. Варна. Завършила съм магистърска степен по Комуникационна техника и технологии в Технически университет – гр. Варна (Брех, учена мома). Зодия Лъв съм по рождение и по темперамент. (Вий нье стье лъвуви, вий стье котянца). Няма да разкривам повече от характера си, тъй като предпочитам сами да ме опознаете (Да бе, представи си картинката само…идва клиента и спешно му трябва нещо и докато чака що да не седне да те опознава…Ко? Не!) , но да знаете, че не обичам да си вадят прибързани заключения за мен. Друго, което не знаете е, че съм всестранно развита личност, занимавам се през свободното си време с музика (обичам да пея и да творя) и танци (до тук станаха три…сега кажи още поне 10 и ще тропна едно хоро в твоя чест :D) . Също така обичам да чета и много книги, да се развивам личностно и разбира се обичам хубавите партита (очаквам с нетърпение някое от прословутите ви фирмени такива) (НИ…прословутите НИ…вече си част от екипа, дръж се и мисли като такава). Е, стига съм ви занимавала с моята особа (автографите след хонорара, моля) :D  (не я слушайте… не давам автографи, ама хонорари прибирам без да мигна)

 

– Как започна в Ардес? Какви бяха първите ти впечатления?

С Ардес се запознах още когато бях 3-ти курс и кандидатствах във фирмата на стаж. (Ардес е пич!)  Посрещнаха ме много топло (огромни благодарности на Меги за това), макар и да не набираха жени стажанти по онова време (Ааа, моля, моля! Не ни изкарвай сексисти…не набирахме стажанти въобще), все пак ме запознаха с начинът на работа, хареса ми обстановката и реших, че непременно когато имам нова възможност ще се върна тук. И ето, че един слънчев ден стана точно така и вече гордо мога да заявя, че съм част от сплотения колектив на най-добрата фирма в бранша.

 

– Как намираш работата си в Ардес сега? Какво би подобрил, ако можеше? 

Както казах и в предишния си отговор, фирмата е с добро реноме, за мен е важно да работя в такава обстановка, от която мога да извлека най-доброто от себе си, като умения, знания, ноу-хау (ехее…искам да почерпя от опита ти). Вярвам, че с повече практика ще стана и аз една от професионалистите на моята длъжност касиер-счетоводител. За момента единственото, което бих подобрила е пространството в магазина, но за щастие шефът в най-скоро време ще се погрижи и за това. (Правилно… повече инфо ТУК и ТУК)

 

– Най- интересният ти клиент? Най – интересен клиент ?

Ами те всички са интересни. От всеки човек можеш да научиш нещо. Онзи ден, например, се запознах с един италианец, който се зарадва, че поназнайвам родния му език.

Ще гледам на теб с други очи

Ще гледам на теб с други очи оттук нататък

Страхотно е чувството, когато видиш, че с някого имате общо нещо, затова обожавам новите контакти, а тук мога да намеря доста! (И да изградиш добра фамилия…)

 

А най – трудният?

Труден клиент няма! Има хора в лошо настроение, на такива отвръщам с усмивка или се опитвам да разбера какъв точно е проблемът, за да можем да му препоръчаме най-доброто решение.

 

– Най – голямото ти постижение в личен план? Служебен?

В личен план – може би това, че успях да завърша висше (E, какво сега? Не всеки успява, и аз да се похваля с нещо :P) Това е гордостта на тати. А на мама,че вече съм голяма и самостоятелна.

Само да не стане така....

Само да не стане така….

Имам сериозен приятел, с кого живеем заедно от 1,5г., надявам се да сме все така щастливи, влюбени и да създадем наше си гнезденце с орлета някой ден. (Ех…а подочувах, че някой ти е хвърлил око, но уви…горките колеги ще си останат завинаги сами…) Ноо… първо Кариерата! Така че, ще направя заключение с многоточие, както се казва в едно известно детско филмче: “най-доброто предстои, приятели”

 

Леееееко

Леееееко, поп-фолк звезда

– Какво правиш когато си отвориш очите сутрин?

Ами не искам да ги отварям, еххх този лооош будилник не разбира любовта между мен и леглото! (препоръчвам тухла четворка или парен чук) ;( И все пак ставам, първо отварям щорите за да се заредя с енергия от слънцето (на слънчеви батерии ли движиш?), правя си сутрешния тоалет и започва голямото контене (личи ти, че се грижиш за себе си) (все пак в лъвската природа ми е заложено, трябва да изглеждам добре пред поданиц….опс пред хората) (слушай сега внимателно, щото няма да повтарям…все още си малка за поданици, а ти, като Жорето си ми личен иконом от този момент нататък и ще се казваш Чичолина), казвам чао с целувка на моя любим (зъбките нещо?…или и той е свикнал) (ако не е тръгнал преди мен) и с добро настроение отивам на работа.

 

– Любима песен?

Още не съм я написала и изпяла.

 

Не съм я чувал лично, но се говори че била добра с микрофона

Не съм я чувал лично, но се говори че била добра с микрофона

Шегувам се, любимите ми песни са много, но ще ви поздравя с една от тях (така ми звъни и телефона)

 

Че ти звъни така телефона

Че ти звъни така телефона :D

– Хоби?

Тук ще ви върна към представянето ми най-горе, моята страст са песните и танците, като стил съм танцувала от почти всичко по малко салса, бачата, зумба, народни танци, хип-хоп, падам си по gangsta стилът, все пак във Варна сме, да не забравяме откъде тръгва всичко.

 

Яко Gangsta

Яко Gangsta

Като по-млада (ти пък, да не си стара сега, бабо?) съм тренирала и плуване, обожавам разходките по морето и слънчевия загар, лятото. Обичам да ходя по екскурзии, круизи и т.н. , за съжаление времето сега ми е по-ограничено за тези неща, но когато си открадна малко се възползвам винаги. Като цяло хобито ми са хубавите емоции (веднага ще ти създам хубави емоции за добре свършена работа… склада трябва да се пренареди) и приятелите.

Отдел Стойки и Чалъми

Отдел Стойки, Погледи и Чалъми

– Какво искаш от живота? Какви цели имаш? Как се виждаш след 5 години?

След 5год. ли, еми как може – шефка много ясно! (Нямам намерение да те повишавам повече от личен иконом… :D) Хахаха шегичка (ама що пък не) (щото не давам) Кой не мечтае в днешно време за хубава, добре платена работа или за свой бизнес. (Този който вече има) Аз лично искам да направя добра кариера, за да мога един ден да дам на децата си живота, който заслужаваме всички. Искам семейството ми да се гордее с мен и да му се отплатя по някакъв начин за помощта, която ми оказва в момента. Искам след 5 год. да съм станала по-добър човек, както личностно, така и материално.

 

Напомня ми за един филм...за разни мемоари ставаше дума

Напомня ми за един филм…за разни мемоари ставаше дума…

– Какво ще кажеш за колегите си? Любимец/любимка? Защо?

Ох, какво да кажа, думите не стигат да опиша в какъв добър екип попаднах, всеки е уникален по свой начин, но тепърва ще ги опознавам по-обстойно. За любимка/любимец не бих казала , за да не се разсърди някой, но искам да изкажа възхищението си към Меги, която е една от колегите с най-голям опит във фирмата, както професионално, така и житейски, така че от нея мога да науча много полезни неща и се радвам, че ме избра за своя колежка

 

Бонус въпрос от Милена: Трудна ли ти се струва работата?

Всяко ново начало е трудно, после сигурно ще ни се види като детска игра. (Всъщност ще става все по-трудно, колкото повече се издигаш) Работата е разнообразна и ми харесва, че научавам нови неща, които ще ми бъдат полезни дори и в битов аспект. Приятно е да се работи с хора, които си разбират от работата.

 

– Кой ще е следващият “под ножа?” И какъв въпрос би му задалa?

Следващият “под ножа” …. ъъъ кой ли от колегите обича филми на ужасите, чакай да помисля…… абе не знам още, ще разбера, но предавам щафетата на “звездъ” на Габриел, засега с него имаме общо хоби – танците, за това нека е той! Бих го попитала кога, аджеба, ще си вземе ризките, че само той не синее в магазина? :D

 

– Понеже управителят ще е за десерт, какъв въпрос би му задал?

Бих искала да го попитам, тъй като знам, че всеки успешен човек има свой ментор и учител, той откъде е почерпил опит и каква е тайната на успеха? (Аз ще ти издам тайната в следващия кадър)

 

Гуру Джак Спароу

Гуру Джак Спароу

 

– Какво ще кажеш за мен? 

Ники (Глоба!…ако не знаеш защо, прочети интервюто на Милена) , все още не те познавам достатъчно добре, първите ми впечатления са, че си падаш по хубави жени и бързи коли (Това и слепец би го видял… :D ). В работата, то е ясно, че си професионалист (и простак) , надявам се да науча полезни неща и от теб за вбъдеще! (Ще те науча да бъдеш добър иконом и ще те просветля в изкуството да правиш главозамайващо кафе способно да убие кон…)

 

– Какво ще кажеш на читателите?

Автографите ще си ги получите по-късно (не, няма… както казах по-горе, не давам) , а сега се насладете на добрия професионализъм на колегите, само тук – в магазините на Ардес!

 

Държа да отбележа, че коментарите ми са чисто и просто закачка с колегите, включително и Михаела! Чудесен професионалист с много ентусиазъм и хъс за напредък! Има бъдеще при нас, стига да ме слуша внимателно :D!

П.С. Ако някой по някакъв начин се е засегнал от това или предходни интервюта, държа да отбележа, че дълбоко в душата си съвсем искрено и непринудено не ми пука. Всичко е просто пиперлива шега!

Loading Facebook Comments ...