Интервю с колегите – Втора вълна – Милена Ненчева

Следващото грандиозно интервю вече е факт! Днес е ред на една от новите колежки с кодово име Assassin-а. За мен е огромно удоволствие да Ви представя една земна ардеска с огнен характер, прикрит чаровна усмивка и хищен поглед! Мадамата заради която ще се разходите до магазина, дори без да Ви трябва нещо… Килъра на Жорета, стройната бамбина, с големите възможности и скрити таланти… парти животното под прикритие… момата – кикбокс, терминатора на досадни индивиди….момичето с непоносимост към тъпи въпроси и кифленски манталитет, панделката с огромна любов към отлагане на нещата колкото се може повече (например интервюто) , сицилианският бадем на Ардес – Милена Ненчева – Assassin-a!

Милена Assassin-a на Ардес

Милена Assassin-a на Ардес

 

Между другото…. не я ядосвай…. ако те настигне такова маваши гери ще ти изплющи, че ще си събираш зъбите от другия край на Варна…. Но пък за сметка на това прави страхотни палачинки! Съвсем помеждудругото много ми напомня на Пепи и Меги… някаква комбинация между двете… но това си е мое мнение….

 

– Здравей! Представи се на аудиторията! 

Здравейте,аз съм Милена Ненчева,на 29 години съм,завършила съм международни финанси и съм новата колежка на длъжност касиер-счетоводител. Обичам да спортувам в свободното си време и също така новите предизвикателствата. (Предизвиквам те всеки ден да ми правиш минимум по две! КАФЕТА!)

 

– Как започна в Ардес? Какви бяха първите ти впечатления?

Разглеждах обявите…,прочетох….,пуснах си CV-то и ….ето ме вече месец в Ардес :) А и както казва Меги – Мимито Николова си те избра…и така станах част от екипа :) (Аплодисменти за Мария Николова, моля!)

 

– Как намираш работата си в Ардес сега? Какво би подобрил, ако можеше? 

Харесвам работата си,научавам много нови неща и знам,че имам още много да уча. (Например как да търпиш досадници като мен, или как да правиш кафе без парченца любов на Жорко)

 

– Най- интересният ти клиент?
Все още нямам някакъв по интересен случай и клиент,но в работата ни с хората усмивката е много важна и ми е приятно,когато след моя усмивка и човека срещу мен се усмихва…

Una hermosa sonrisa mamasita!

Una hermosa sonrisa mamasita!

Един наш клиент,ми каза,че денят му ще е прекрасен след като ме е видял усмивката ми и,че съм му приличала на италиянка и по точно на “сицилиански бадем” – каквото и да значи това хахаха ;) (абе по-скоро можеш да минеш за испанска сеньорита……..развихряш страстите сред мъжко и женско…почти съм сигурен че след интервюто ще започнат да идват все повече господа)

(бел. ред. сицилиански бадем – афродизиак)

 

 

изкърти свещичките!

Тая торта ще я ядеш ли, ще я хвърляш ли…или чакаш да те замерят с нея…?

– А най- трудният?

Труден…?!?Ами аз им взимам парите (кой като теб…) ,а никой не обича да дава, а да взема…шегувам се, сега сериозно, може би като неприятно бих казала когато някой са криви и се опитват да си изкарат лошото настроение с лошо отношение. (Ритник със завъртане e решението)

Примерен ритник със завъртане...

Примерен ритник със завъртане…

– Най- голямото ти постижение в личен план? Служебен?

Мисля,че най-големите ми постижения тепърва предстоят…Искам да се развивам,искам да уча нови неща,искам да посетя много места по света и знам,че има много още какво да видя и почувствам… (сега ще почувстваш лек дискомфорт и силно раздразнение, защото ще си позволя да кача една снимка… има огромен риск да изглеждам като простак и да ми се поразсърдиш, но няма как да не подправя с пикантни съставки)

 

(поради прекалено провокативно съдържание, се налага да махна хубавата снимка)

 

– Какво правиш когато си отвориш очите сутрин?

Обичам да се будя с усмивка…:)))))Усмихвам се и т.н

 

– Любима песен?

В момента имам две любими…В две крайности-подходящо за “двойствената” ми зодия Близнак.

Imany-You will never know

Miley Cyrus-Adore You (Боза, няма да я кача в знак на протест…) 

 

 

– Хоби?

Търся си ново…:) (под секрет ще издам, че си пада по шопинг, BMW-та [ЖОРЕ!!!!], мен, кикбокс и силни усещания)
– Какво искаш от живота? Какви цели имаш? Как се виждаш след 5 години?

За мен семейството е най-важно искам всичките ми любими хора да са живи и здрави и да бъдат щастливи, тогава и аз се чувствам пълноценна и щастлива. Искам да създам и аз здраво и стабилно семейство,да се развивам в професионален план и да бъда заобиколена от близките си.

 

Като арабска принцеса...

Като арабска принцеса…

– Какво ще кажеш за колегите си? Любимец/любимка? Защо?

Попаднах в един много добър и сплотен млад екип и съм много щастлива от този факт…
А любимец-няма да си кривя душата Жорето ми е слабост,въпреки че ми измисли прякор който всички вие вече знаете…. (ех Жоро…простак такъв!)

 

Бонус въпрос от Жоро: Следващата е Миленка или по-точно Assassin-a, и въпросът ми към нея е: Ало? Кога ще ми направиш кафенце? И без парченца любов, ако може! 

Ще му направя кафенце като оздравее (задушава се) и ме поразходи със стрелата…хахха!

Стрелата!

Стрелата!

Следващия под ножа,нека бъде Михаела (Браво бе…ще ми е трудно интервю защото съм далеч от това да имам някаква представа за нея като личност…) :) Въпроса е – Как ти се струва работата в Ардес? Харесва ли ти?

 

– Понеже управителят ще е за десерт, какъв въпрос би му задал?

Ще го питам как е на Бали? :) (По-добре от Варна….)

 

– Какво ще кажеш за мен?

И ти си ми слабост (о да…говори ми)  Ники (Как ме нарече?!?! Само Меги и Мими Николова имат право да ми викат така! ГЛОБА!)  ,ама как ме измъчи тази седмица не е истина дано вече си доволен и ме оставиш намира хаххаха (Това е все едно да кажеш, че въздух повече няма да дишаш…)

 

– Какво ще кажеш на читателите?

Продължавайте да пазарувате от нас, ние няма да ви разочароваме! (Иначе ще я пусна да ви покаже как се прави маваши с пола)

 

 

Разбира се, коментарите ми са си чисто и просто закачка, Милена е страхотен професионалист и човек с който можеш да говориш с удоволствие! Очаквам с нетърпение да я видя на фирмено събиране… :D Ще се връщам да коригирам интервюто на места – убеден съм!

Loading Facebook Comments ...