Запознайте се с колегите, част II – Виктор Николов

Здравейте, приятели. Отново е време да ви зарадвам с поредното интервю с наш колега. Днес ще ви запозная с най-горещия мъж в шоурума във Варна, човекът, който винаги изглежда фИешън, продавач-консултант за 2015 и 2016г на геймърски лаптопи, личността, която винаги е готова да ви сподели интересна история – Виктор Николов.

  • Здравей, представи се и кажи няколко думи за себе си:

Казвам се Виктор Николов на 28 години съм ;) от град Варна не пуша, не пия ,нищо лошо не върша, въобщеее пъъълен въздържател (айде де, тука даже и хората, които не те познават, май няма да повярват);

 

  • Покажи някоя твоя “интересна” снимка от живия живот:

 

  • Как започна работа в Ардес?

Ами подадох CV, викнаха ме, поговорихме си с шефа. Стиснахме си ръцете ( като по филмите) и ей ма на :) (само да те питам, ти какви филми гледаш?)

Снимка на Вики след като е подписал 5-годишен договор с Ардес

 

  • Един класически въпрос – кой е най-интересният ти клиент?

Значи навъртам се около касата. Влиза един клиент човечец на около 45-50 години и Цвети го поздравява с Добър ден! Той спира изведнъж, оглежда ни подозрително и пита на висок глас. Кой каза добър ден? . Всички се стряскаме от това му действие но Цвети касиерката набира смелост и извиква с тънко гласче иззад касата “Аз казах”. Клиентът се отпусна изведнъж и тогава започна най- странния ми консулт за 4ри гигабайтова флашка, който съм правил :D

Мисля, че този човек е бил нужен в дадения момент!

 

  • Кой е любимият ти колега?

Сега да не ми се обиди някой но любимият ми колега е Цветомир (аз се обидих!). Свястно момче е на което винаги може да се разчита. С него споделяме ежедневието си най често. Разбираме се с затворени очи. Обичам също и любвеобилността на колегата Габриел особено като завежда стоката. Страхотен е и много услужлив.Единствен недостатък му е че е много срамежлив (само това ли?).

Вики и Цецо, двама младежи на по 22 години

 

  • Искаш ли да зададеш въпрос на някой колега?

Да към малкия Стефан. Кой е момента в който най много се е притеснил от как е в нашата фирма :)(ето и отговорът на Стефан: Притеснил, може би докато науча да обработвам документацията в началото, понеже за пръв път се сблъсквам с толкова бумащина. )

 

  • Какво обичаш да правиш през свободното си време?

През свободното ми време гледам да съм със семейството си . Обичам да пътуваме ама много. (веднага слагам доказателствата!)

  • Тъй като работата е директно свързана с ИТ сферата – имаш ли любима “джаджа”?

Не може би мп3 плйеъра ми в колата. Не мога без музика.

 

  • А любим автомобил?

Нямам любими, колата трябва да може да те закара от точка А до точка Б точка и това е. Затова карам раздрънкан форд с чукнато и сменено предно фарче :). Едното е жълто другото бяло ,чудна картинка съм хаха (като едноокия Джо…)

 

  • Какви интереси имаш – художествена гимнастика, скачане на въже и подобни?

Освен гейминг не. Играя Диабло 3 и имам 9 едни и същи герои. Уизарди по един за всеки от сезоните на Близард. Изпробвам новите им билдове и ги затварям в акаунта ( мазето) :D Като в Синята Брада ..ама с вълшебнички хаха.Харесвам и киното умирам си за киновечер с пуканки. За съжаление напоследък нямам никакво време. (след дълги часове мъка успях да хакна акаунта на Виктор и ето какъв герой намерих там….)

 

  • Какво те изпълва с енергия и оптимизъм?

Енергия и оптимизъм ми дават малките неща в живота. Положителното отношение,усмивките. Българите рядко се усмихваме за съжаление.. Не че имаме и много поводи за това де. Чудесно е да видиш щастливи хора. Случвало ми се е често да обслужвам клиенти, които в началото са били супер студени и подозрителни а в края сме се разделяли с усмивка на уста и добри думи. Тази магия, защото това е магия да накараш хората да ти се доверят да ги отпуснеш това е солта на работата. Затова и ми доставя удоволствие да я върша..

 

  • Какво искаш от живота?

Да е справедлив :) Но той винаги знае какво е нужно и не оставя празни пространства между това.. Както и здраве. Всичко друго може да се намери. Както се казва пари се правят с време но времето не се купува с пари. (на този и на предния въпрос нямам коментар, защото съм напълно съгласен!)

 

  • Най-голямата ти издънка? А най-голямото ти постижение?

Един път продадох в бързината един телефон, който беше два пъти по скъп от този който търсеше клиентът на два пъти по-ниска цена . Обадих му се ама от умрял писмо да чакаш :D Най голямото ми постижение са всички тези хора които съм успял да зарадвам.. Не със скъпи телефони на половин цена де.. :D Тези другите.. :) (тук е моментът да си оставиш телефона за да може повече клиенти да се консултират с теб ;) )

 

  • Няколко думи за финал?

Животът е всеки нас по отделно. Всеки човек е важен.И най-малкото същество може да промени хода на историята (Толкин прощавай :)) (силни думи за финал, простено ти е!)

 

Тъй като не можах да намеря подходящи въпроси, под които да сложа няколко интересни снимки, мисля да ги поместя ееееето тук:

Ето тук Виктор е преживял масивно нападение от ядосани и гладни комари през лятото.

Вики завоевателят, търси нови клиенти из други държави

Вики като страшно чудовище (18+)

Еми това беше за днес. Със сигурност интервюто е интересно, забавно, поучително…. и малко дълго. Все пак се надявам да ви е харесало. До следващата седмица.

Loading Facebook Comments ...