Празнувайте с нас рождения ден на Ardes.bg и се възползвайте от разнообразните промоции!

Ардес Информационни Технологии ЕООД пораства с още една година. Това ни дава радостен повод да планираме безопасни и социално отговорни онлайн активности, от които могат да се възползват всички клиенти. Нещо повече — промоционалната кампания започва на 11 май и ще продължи почти един месец чак до 7 юни.

Водени от желанието да споделим празника си с възможно най-много наши клиенти, ще проведем не една, не две, а няколко успоредни активности. Промоциите са разнообразни.

Ето част от инициативите,

които подготвяме за всички желаещи да споделят празника на Ardes.bg:

1. Вземете продукти с до 50% отстъпка

Не пропускайте промоционалните предложения, които ще се предлагат с отстъпка до 50%. Сред тях ще намерите лаптопи, настолни компютри, смартфони и таблети, както и аксесоари. Държим на богата селекция, за да зарадваме възможно най-много хора.

2. Събирайте точки като лоялни клиенти

Регистрираните членове на нашата програма Ardes Club при покупка на непромоционален продукт в срока на кампанията, получават двоен брой A Club бонус точки. (Важи при покупка онлайн и във физическите ни магазини в София и Варна.) С тези точки ще могат да пазаруват с намаление и техника, която е част от регулярните оферти на A Club — програмата за лоялност.

Ако още не сте сред приятелите ни в Ardes Club, сега е идеалният момент да се присъедините.

3. Пазарувайте на изплащане без лихви

Една от причините, заради които някои хора се лишават от желано технологично устройство, са лихвите от заемодателите. В празничния месец, започващ от 11 май, ще предлагаме и подбрани продукти от различни категории, които ще могат да се купят на изплащане с 0% лихва.

Томбола с награда лаптоп

Участниците в празничната томбола имат шанс да спечелят 14-инчов лаптоп ASUS ZenBook Flip 14. Благодарение на своето ниско тегло и елегантно тънък профил, той попада в престижната категория на ултрабуците. Изработен е от изцяло метално шаси за издръжливост и надеждна работа в продължение на дълги години.

[button style=“btn-link btn-lg“ icon=“fa fa-info-circle“ align=“left“ type=“link“ target=“false“ title=“Условия на томболата“ link=“https://ardes.bg/polezna-informaciya/usloviya-na-tombola-specheli-asus-zenbook-flip14-um462da-ai012t“ linkrel=““]   [button style=“btn-link btn-lg“ icon=“fa fa-gift“ align=“left“ iconcolor=“#d66300″ type=“link“ target=“false“ title=“Запиши се в томболата“ link=“https://ardes.bg/rw/tombola“ linkrel=““]

Техническите му характеристики също са на ниво. Сред тях се нареждат: 4-ядрен процесор, икономична и високопроизводителна видеокарта, SSD за съхранение на файлове и аудиофилска звукова система Harman Kardon. Сензорният екран и сгъващият механизъм позволяват да използвате лаптопа и в режим таблет (2-в-1).

2-в-1 е и грижата ни за клиентите

Досегашните ни рождени дни бяха сред много приятели, събрани в нашите магазини и обградени с цветя и балони. Текущите условия по света изискват да се погрижим преди всичко за здравето на всички. Празненство ще има, като то просто ще се пренесе онлайн.

И тази година ще спазим традицията да отбележим събитието, като този път подготвихме промоция, отстъпки и томбола. Всеки ще може да се възползва и да си спомня поредния ни рожден ден, като се радва на изгодната си покупка. А късметлията от томболата ще получи и скъп подарък.

Общи условия за промоция „Рожден ден Ardes.bg“ 2020 г.

Клиентите ни са на първо място. Винаги е било така. Така е сега и ще се съхрани в бъдеще.

Loading Facebook Comments ...