Sony пренасрочиха премиерата на PS5 за 11 юни

Сагата с официалното представяне на PlayStation 5 продължава. След като премиерата на 4 юни беше отменена заради протестите срещу полицейското насилие, обхванали много части на САЩ (основен пазар на игровата конзола), Sony посочиха нова дата. Тя е 11 юни – вдругиден.

След като събитието беше отлагано над 4 пъти през последната година, не можем да сме сигурни, че последната дата наистина е… последна. Все пак е сигурно, че когато и да осъществи, премиерата ще бъде стриймвана на живо в Twitch и YouTube. Връзки към официалните канали на Sony ще намерите в тази наша предишна публикация.

Какво ще бъде показано?

Преди всичко – как ще изглежда PlayStation 5. (Снимката, с която илюстрираме тази новина, не е официална.) Ще бъде показан и геймплей на първите игри за новата конзола, като ще се акцентира върху нейните графични възможности.

Видео презентацията ще бъде с продължителност малко повече от един астрономически час. Всички клипове са били направени още преди пандемията. Ще бъдат стриймвани с резолюция 1080p и при 30 кадъра в секунда, въпреки че PS5 ще поддържа 4К при 60 fps.

В онлайн магазина на Ardes.bg ще намерите готови геймърски компютри и лаптопи, както и отделни компоненти за игроманите, които искат сами да сглобят мечтаната машина.

Loading Facebook Comments ...