Кои са най-търсените лаптопи с GeForce RTX 30 в Ardes.bg

Водеща причина за големите успехи на Nvidia през последните месеци е новата им линия видеокарти GeForce RTX 30. Благодарение на тях, от година насам компанията отчита значими печалби във финансовите си отчети за всяко тримесечие. Наскоро според определени икономически критерии стана и по-значим технологичен гигант от Intel.

В известен смисъл Nvidia е „жертва на собствения си успех“. Интересът към лаптопите, включващи видеокарти GeForce RTX 30, е огромен. Но заради ограничените и затруднени доставки на компоненти, компанията е затруднена да смогне на поръчките от производители на преносими компютри.

Като доверен партньор на повечето световни брандове,

Ardes.bg предлага най-хитовите лаптопи с RTX 30

Разгледайте ги в нашия онлайн магазин:

Лаптопи с GeForce RTX 3060

• Лаптопи с GeForce RTX 3070

• Лаптопи с GeForce RTX 3080

Понастоящем те са част от промоционална кампания на Ardes.bg. Освен че можете да се възползвате от изгодните цени на тези лаптопи, успоредно провеждаме информативна кампания, с която запознаваме геймърите, създателите на съдържание, учениците и студентите с ползите от използването именно на такива компютри с иновативни графични ускорители.

Синтезираната информация е налична в специалната страница за промоцията в нашия онлайн магазин. Ardes.bg предлага и новите видеокарти на Nvidia и AMD като самостоятелни компоненти за ъпгрейд на настолни компютри.

Loading Facebook Comments ...