Смартфонът Xiaomi Mi 11 Pro ще бъде с двуклетъчна батерия за безжично и бързо зареждане

Днес Xiaomi не се нуждае от подробно представяне. Китайската компания е в ТОП3 на световните производител в сегмента на смартфоните, като изпреварва Apple и се намира в списъка само под лидерите Samsung и Huawei. Позната е и с други мобилни устройства и аксесоари.

Анализаторите прогнозират, че Xiaomi ще продължи да жъне успехи и през 2021 година. Нейният смартфон Mi 11 е първият в света, който работи с 5-нанометровия процесор Snapdragon 888 на Qualcomm. Предстои и излизането на Pro версия, която ще има дори по-атрактивна характеристика.

Супербързо и/или безжично зареждане на батерията

По данни на изданието GizmoChina, самата батерия на Mi 11 Pro ще бъде с капацитет 5,000 mAh. Базирана е на двуклетъчен дизайн. Почти сигурно е, че ще позволява както безжично зареждане, така и много бърза жична алтернатива.

Както вече сме писали тук и тук, Xiaomi отдавна искат да се отличат от конкурентите си именно с усъвършенстване на системите за зареждане на батериите. Твърди се , че иновативната 200-ватова технология на Mi 11 Pro ще позволява: 120W бързо зареждане и 80W безжичен пренос на енергията.

В онлайн магазина на Ardes.bg ще намерите най-добрите смартфони на водещите световни производители.

Loading Facebook Comments ...