Интервю с колегите – Константин Лазаров

Привет, приятели!

Днес е ред на другия нов колега в колектива ни!   Провъзгласеният за началник смях в магазина, танцуващият с кашони…човекът, без който няма да имаш лаптоп – Константин Лазаров – Коцето :D

 

– Привет! Кажи ми нещо за себе си?

Здравейте. Казвам се Константин Лазаров на 30 години. Завършил съм Психология във ВСУ „Черноризец Храбър“. Първоначално бях записал и изкарах една година в специалност Информатика, но и до ден днешен не мога да си обясня – защо се прехвърлих в друга специалност, след като обичам да се занимавам с компютри, а и като цяло с техника. Все пак съм бил на 18-19 години и знам ли какво е минавало през пубертетския ми мозък :D (секс наркотици и рокендрол мейби?) Обичам да чета книги на тема психология, но обикновено не остава време от седене пред компютъра :) В Ардес работя от ноември месец 2012 и може да се каже, че все още съм новобранец. (презимувал заек)

 

Константин "Смеха" Лазаров

Константин „Смеха“ Лазаров

 

– Как започна в Ардес? Впечатления?

Първо искам да кажа, че съм клиент на Ардес от 2008 година и съм много доволен, както от обслужването и вниманието, което са ми отделяли, така и от към цени. Даже сме се майтапили като съм идвал в магазина, че могат да ме вземат на работа вече след толкова престой в магазина :) .

Та на въпроса със започването на работа тук. Преди това съм работил в хранителния бранш, а много исках да започна работа в такава фирма. Имаше обява, че се търси продавач-консултант и помощник склад. Кандидатствах за позицията помощник склад и се свързаха с мен за интервю. Много се зарадвах. Два часа след интервюто ми се обади шефа и каза, че аз съм човекът ;) .

Първите ми впечатления, ако могат да се нарекат първи, тъй като доста съм поизтъркал плочките в магазина като клиент, бяха само положителни.

 

– Как намираш работата си в Ардес сега? Какво би подобрил, ако можеше?

Работата ми харесва. Тъй като завеждам стоката, мога от „първия ред“ да се наслаждавам на най-новите технологии. Разбира се има и един минус –  изкушението да си купиш даден продукт е голямо, но гледам да се сдържам ( все още) :\ (разбирам болката ти…аз обаче се поддадох :D)

 

– Най- интересният ти клиент?

Имаше един господин, който искаше едноядрен телефон за 299 лв. да има функциите и производителността на такъв от 800-1000 лв. (а аз искам лаптоп за 500 лв. , да играя игри, да пуска 3D и като го погледна да ми се усмихва) 

 

– А най- трудният?

Мммм …, все още не съм попадал на такъв :) . (още не съм слязъл в магазина)

 

– Най- голямото ти постижение в личен план? Служебен?

В личен план – седемгодишната връзка с приятелката ми и това, че чакаме бебе :) (Честито! А сватба? Пие ми се…а и имам да черпя някои колеги :D )

В служебен – тепърва предстои :D .

 

– Какво правиш когато си отвориш очите сутрин?

Отново ги затварям и дремвам за още 10 минути :) (…и така до 100…)

 

– Любимата ти песен?

Нямам точно определена любима песен, но бих казал, че творчеството на Godsmack много ме радва.

 

– Какво искаш от живота? Какви цели имаш? Как се виждаш след 5 години?

Каквото си надробиш, това ще сърбаш. Животът даром нищо няма да даде, така че трябва да си го вземеш сам ;).

Старая се да дам своя принос за развитието на Ardes.bg и превръщането й в Европейска компания :D .(Че ние вече сме, по- европейско накъде?)

Що се отнася до това как се виждам след 5 години, не съм от хората, които правят планове в дългосрочен план :) .

 

– Какво ще кажеш за колегите си? Любимец/любимка? Защо?

Всички колеги са много коректни и научавам доста нови неща от тях. Нямам любим колега или колежка, всички са супер, а работата с тях е песен, а както знаем: Със пеееесеееен животаааа по-леснооооо минаваааааа ;) . (почти прозвуча в главата ми :D)

 

– Кой ще е следващият “под ножа?” И какъв въпрос би му задал?

Ще „заколим“ Никола Андреев, че винаги има с какво да ни развесели. Няма нужда да му задавам въпрос, той ще се справи и без такъв :D . (от всички колеги само ти разбра за какво питам :D, RESTECP

 

– Понеже управителят ще е за десерт, какъв въпрос би му задал?

Шефе, важи ли още офертата, ако бебока не ме оставя да спя, за едно легло в магазина? Време за отговор към края на Май месец ;) .

 

– Какво ще кажеш за мен? :D

Какво да кажа…. Познаваме се от няколко месеца, но ще те запомня с „мазния“ лаптоп и „разчекнатата“ мишка. (браво бе…мазен и разчекнат ли са думите които ти идват на ум за мен….тцтцтц…)

Въпрос към Никола Владимиров:

Новия лаптоп успява ли да ти смогне на темпото на работа?

– Относително е…но в повечето случаи задклавиатурното ус-во е виновно за нещата, за които не смогва :D .

 

– Какво ще кажеш на читателите?

При нас е весело ! (елате в повече!)

 

Толкова от колегата, следващия е адашчето от Дунава…до края на деня да ми е отговорил на въпросите! 

 

 

Loading Facebook Comments ...