Unique selling proposition banner

Защо да избера Ardes.bg

7 ПОЛЗИ, КОИТО ПОЛУЧАВАТЕ ПРИ ПОКУПКА ОТ ARDES.BG
 

Здравейте!
Аз съм инж. Димитър Димитров от национална верига за лаптопи и компютри Ardes.bg. Искам да ви запозная със 7 убедителни причини да изберете нас като партньор в доставката на техника. Ние в национална верига Ardes.bg полагаме грижи всички наши клиенти да получават топ условия при покупката на техника, ето за какво става дума:

 • Над 25 сервиза и консултантски центъра в България.

  Когато купувате лаптоп или компютър Вие търсите приятелски съвет или консултация от специалист. Благодарение на широката ни мрежа от магазини и сервизи ние имаме специалист винаги близо до Вас. Много ценно е да има кой да Ви посъветва на място, във Вашия град, да ви помогне при инсталацията и настройването, да има към кого да се обърнете, когато имате нужда от помощ.

 • Получавате изгодна цена*

  Това стимулира много от нашите клиенти да закупуват техниката си от нас, тъй като могат да получат отлични цени без да губят време да търсят на други места. И ако случайно някъде Ви предложат, по-добра цена за същия таблет или лаптоп, ние ще направим нашата оферта по-добра при възможност.* Изгодна покупка не означава най-ниска цена, а това че закупувате съвкупност от стока и допълнителни услуги с изгодни условия. Когато сравнявате нашите продукти с други наглед подобни, помислете какво повече ще получите от нас, а именно: 30 дни срок за връщане на лаптопи (30 дни при он-лайн покупка), възможност за ползване на оборотна техника при нужда от ремонт и извънгаранционен хардуерен и софтуерен сервиз в над 25 града в страната

 • Много допълнителни услуги, които не може да получите от хипермаркетите и другите онлайн търговци.

  Добрата работа на лаптопа или компютъра изисква непрекъсната грижа и внимание. За да работите безпроблемно с Вашата техника, ние ви осигуряваме много допълнителни услуги като:

  • Инсталация и настройване на лицензиран софтуер;
  • Прехвърляне на информация от стар компютър;
  • Настройване на безжични мрежи;
  • Почистване от вируси;
  • Профилактика на лаптопа;
  • Съвети за правилна работа с лаптопа;
  • Асемблиране на компютри по Ваше желание;
  • Монтаж и инсталиране на нов хардуер в компютър или лаптоп;
  • Ремонт на дефектен хардуер, коригиране на дефектен софтуер;
  • Oбадете се на нашите специалисти и те ще ви помогнат, когато имате проблем;
 • Имате до 30 дни време да тествате закупения он-лайн лаптоп

  Това означава, че ако закупите лаптоп или компютър от нас, но изпробвайки го у дома или в офиса установите, че сте направили неправилен избор, можете в рамките на 30 дни от датата на покупка да го върнете обратно и ние ще Ви възстановим парите за тази техника или ще Ви я подменим с нов модел по Ваше желание.

  В Ardes.bg получавате оборотен лаптоп или компютър, ако Вашият се повреди и има нужда от ремонт

  За много клиенти е важно да могат да работят непрекъснато, дори и когато техниката им се повреди. В Ardes.bg клиентите нямат такъв проблем - ако Вашият компютър или лаптоп се нуждае от сервиз, ние ще ви предложим оборотна техника, докато Вашата техника се сервизира. Така Вие няма да усетите липсата на техника и няма да загубите ценно работно време.

 • Ardes.bg Ви дава гаранция за липса на мъртви пиксели през първите 30 дни от покупка.

  Много клиенти не знаят какво означава мъртъв пиксел и са неприятно изненадани, когато включвайки новия си лаптоп открият такъв дефект на екрана, който не се покрива от гаранцията на производителя. Само с Ardes.bg може да бъдете спокойни, че ако откриете такъв дефект на дисплея, ние ще Ви заменим лаптопа или ще ви направим отстъпка от цената 10%, по ваш избор през първите 30 дни от датата на покупка.

 • За да бъдете спокойни за Вашата техника Ardes.bg осигурява застраховка срещу изтърване, заливане, както и допълнителна гаранция 3, 4 или 5 години.

  Вие искате да ползвате дълго Вашата техника и да защитите инвестицията си максимално. Ardes.bg ви предлага възможност да застраховате техниката си срещу външни влияния, както и възможност да удължите гаранцията до 3, 4 или 5 години, така че да не се притеснявате за работоспособността на Вашата техника. Затраховката и удължената гаранция се заплащат допълнително.

 

В резюме

Това са най-важните 7 убедителни причини да изберете национална верига Ardes.bg, когато инвестирате в компютърна техника - като наши клиенти получавате топ условия, които няма да откриете на друго място. Приятно разглеждане на нашия интернет сайт и Ви благодаря, че ни посетихте.

инж. Димитров Димитров Управител на Национална верига Ardes.bg

Обадете се на тел: 0700 150 60 за допълнителна информация.

АРДЕС Е ПРЕДПОЧИТАН ПАРТНЬОР ОТ: