Мнения на клиенти

Оценка за Ardes.bg:
4.8 (обща оценка от 265 мнения)
Димо

Димо

06 Ноември 2017

лошо

Да изкажа и аз моето мнение. Продават пълни боклуци в този сайт. Живея в чужбина и решавам да си купя лаптоп от въпросният сайт на 14.09.2017 като съответно баща ми го закупува и плаща. Идва лаптопа, доста скъп лаптоп ACER Aspire v Nitro намален на 1400 лева, което е доста солидна сума за БГ. Аз се прибирам, взимам лаптопа и се връщам в чужбина, инсталирам си всичко както си му е реда, трети лаптоп acer ползвам и бях много доволен, като направих глупостта да закупя лаптопа от някакъв измислен сайт, който се рекламира от emag.bg, от там и научих за него, а именно ardes.bg. В момента съм в чужбина и най-вероятно има проблем с лентовият кабел на лаптопа, когато го навеждам картината изчезва, прексъва, става черен екран и наистина съм ужасно разочарован от това нещо, поредната българска простотия. Какво правят те, намалят цената на лаптопа и го пускат на разпродажба, а се оказава че е развален и най-вероятно знаят за това нещо, но искат да се отърват от счупеният лаптоп, нямам думи. Сега съм тук, не мога да отида да го върна, а те едва ли ще платят ремонта, защото в БГ всички фирми са под всякаква критика и едва ли ще си мръднат пръста за нещо. Кога ще си отида пак не знам, но е доста неприятна ситуацията, в която ме постави този измислен сайт и фирмичката им. Сега трябва да го оправям тук някъде, където не знам и колко пари ще ми коства това удоволствие. Изобщо, купувайте само от фирмените магазини, предишният лаптоп го купих от Технополис и още си работи, но аз направих тази глупост да закупя от поредните измислени фирмички в БГ, които печелят на гърба на клиентите си и сега си плащам за тази глупост.....

Димитър Димитров, Ardes.bg:

Здравейте г-н Йорданов, Много съжалявам, за Вашето разочарование от закупената техника. Неприятно е, когато дадена техника се развали. Искам да Ви уверя, че Ардес Информационни Технологии продава нова техника закупена от официалния дистрибутор на марката. Тази техника е нова и пристига директно от склад на дистрибутора. Предлаганата техника в сайта е напълно функционираща, с гаранция до 36 месеца в зависимост от модела. Ние даваме възможност до 30 дни да се върне техниката , ако не Ви хареса. Нито една техника не е застрахована от повреда. Точно заради това има и гаранция тази техника. Мои колеги са се свързали с Вас и са Ви оказали нужното съдействие да намерите необходимия сервиз в страната , където живеете. Ако имате проблем със сервизирането, моля информирайте ме, за да направим каквото е нужно за да Ви помогнем. Може да се свържете с мен на: manager@ardes.bg. Оставам на разположение за въпроси. С уважение: Димитър Димитров -управител Ардес.бг

Калин Кънев

Калин Кънев

03 Ноември 2017

отлично

Вие сте една наистина европейска фирма, за която грижата за клинта и вниманието към него е кредо. А пък статиите Ви за различни високотехнологични продукти са направо уникални! Поздравявам Ви и Ви желая здраве и още повече успехи!

Иванка Димитрова

Иванка Димитрова

29 Септември 2017

отлично

Отново съм много доволна от сервиза. Специални благодарности искам да изкажа към Стефан Славчев.

Ani Atanassova

Ani Atanassova

26 Септември 2017

отлично

Благодаря на служителите от сервиза във Варна за бързата и качествена работа!

Иванка Димитрова

Иванка Димитрова

18 Септември 2017

отлично

Отлично обслужване, много съм доволна от сервизният център. Само в този сервизен център получих такова добро обслужване. Страхотни сте !

Донка Сивкова

Донка Сивкова

14 Септември 2017

отлично

Искам да изкажа благодарността си на екипа на Ardes.bg. На 11.09.2017 г. посетих офиса , на бул. "Сливница". Бях посрещната от две усмихнати момичета, впоследствие и от друг служител, който много професионално и с търпение се постара да ми реши проблема. Вече съм техен клиент!

Флориан Давидов

Флориан Давидов

12 Септември 2017

отлично

Много благодаря на момичето от сервиза във Варна! За бързото, внимателно и компетентно отношение. Благодаря ти Ардес, че имаш такива служители!

Иван Бонев

Иван Бонев

11 Септември 2017

отлично

Коректни и точни! Поздравления!

Иван

Иван

09 Септември 2017

отлично

Последния месец взех 2 видео-карти от Ардес. 1 вата беше отлична и много добра. 2 рата се оказа много лошо изпълнение. Естествено това беше вина на производителя, не на продавача. Върнах я след 2 дни (беше купена на място, не онлайн). Попълних нужната декларация и след 3 дни парите ми бяха възстановени по сметка в банката точно толкова колкото бях дал. Нямаше въпроси, нямаше увещания "ама защо, вземи си друго". Без никакви възражения уважиха желанието ми за пълно възстановяване на сумата (карта я бях пускал и тествал 2 дни). Хубаво е БГ потребителя да отбелязва правилните похвати на продавачите, а не само когато са недоволни. Аз определено съм доволен от обслужването, и ще продължа да ползвам услугите им.

Магдалена Банска

Магдалена Банска

16 Август 2017

отлично

Преди почти 2 години направих покупка на лаптоп. Преди известно време изгоря дънната платка, след посещение на магазин на Ardes и комуникация със сервиза, лаптопа беше отремонтиран и върнат обратно. Изключително съм благодарна за отлично свършената работа, бързия ремонт и обратната връзка.

Следваща
АРДЕС Е ПРЕДПОЧИТАН ПАРТНЬОР ОТ: