Мнения на клиенти

Оценка за Ardes.bg:
4.8 (обща оценка от 328 мнения)
Венелина Сиракова

Венелина Сиракова

18 Януари 2019

отлично

Благодаря на он-лайн магазини Ардес ( Ardes) в лицето на Любомир Тимчев / Продуктов мениджър / и Венцислав Величков / Ръководител Отдел връзка с клиенти и онлайн продажби / за оказаното съдействие и предварителната консултация при избор на техен продукт. Благодаря на целият екип за експресната, безупречно извършена и доставена поръчка. Оценката ми е отлична ( 5 от 5).

николай христов

николай христов

18 Януари 2019

отлично

Бърза доставка и много добри оферти

Видка Ганчева

Видка Ганчева

18 Януари 2019

отлично

Отлично обслужване, бърза обратна връзка и качествена стока на нормални цени. Препоръчвам!

Николай Христов

Николай Христов

16 Януари 2019

отлично

Бих искал да изкажа огромната си благодарност към ардес и по - конкретно към Мартин Любчев. Помогна ми при избора на лаптоп и смятам, че уцели точно нуждите ми. Страхотен е! Благодаря!

Никита Коврайский

Никита Коврайский

14 Януари 2019

отлично

Искам да благодаря на Ардес Варна и на продавач-консултант Мартин Любчев за прекрасното обслужване . Останах много доволен от помоща му и от отношението. Помогна ми при избора на клавиатура , първоначално бях си намислил една клавиатура, но той ми предложи друга,която е уникална, а по-точно Roccat Vulcan 120 Aimo , това нещо е като извънземна техника . Такова нещо не бях пипал досега и благодарение на гн.Любчев и Ардес Варна се сдобих с нея. Препоръчвам на всички, които обмислят да се сдобият с каквато и да е техника, да се насочат към Ардес Варна и да се обърнат към Мартин Любчев за информация. Ще останете доволни и няма да съжелявате!

Georgi Peev

Georgi Peev

12 Януари 2019

задаволително

Както всички останали сайтове спрямо цена и качество ,нищо по-специално

Мариян Георгиев, Ardes.bg:

Здравейте Георги, Благодарим за оставеното мнение. Ще се радваме да имаме възможност да докажем, че сме различни и има защо да изберете нас, и за следващата си покупка, и с това да спечелим 5 звезди. С радост ще Ви споделя някои от нещата, които ни различават от голяма част от други сайтове и фирми: - възможност за застраховка срещу изтърване, заливане и т.н. - възможност за удължена гаранция, - възможност за екпресна замяна, - 30 дни право на връщане, вместо стандартните 14 дни, - дългогодишен избор на много корпоративни клиенти, - изключително разнообразие от лаптопи, включително и техническа поддръжка, - къстъм PС конфигурации по избор на клиента с консултация от нас, - компания с 20 години история и развитие, - съчетание между сайт и физически обекти, - консултанти с опит, които не просто ще Ви продадат накакъв хардуер, а ще се постараят да намерят решение на Вашия проблем или търсене. Убеден съм, че някои от компаниите с които ни сравнявате, предлагат едно или няколко от изброените по-горе неща, но наистина ми е трудно да се сетя дали има такива, които предлагат всичките. Поздрави, Мариян Георгиев Управител търговия на дребно

Божидар Колев

Божидар Колев

10 Януари 2019

отлично

Всички части на компютъра ми са от Аrdes.bg качествени и с реална гаранция. Според мен дори нямат нужда от реклама.

Едиз Велиев

Едиз Велиев

18 Декември 2018

отлично

Искам специално да благодаря на екипа на магазин Ардес Варна, специално на консултант Мартин Любчев. Не бях наясно изобщо какво купувам нито при избора на лаптоп за малката ми сестричка, нито за себе си. Всеки изминал ден аз се уверявам, че ако не беше г-н Любчев да ми обясни точно, ясно и конкретно какви характеристики и какви компоненти да избера, нито щях да съм способен да върша работата си, нито щях да успея да зарадвам сестричката си. Изключителен професионалист, усмихнат и лъчезарен, точен и същевременно изчерпателен. Дори ми даде визитка, ако имам въпроси или нужда от помощ, да се свържа с него, без да се притеснявам.Не го познавам лично и често отсъствам от града, просто искам да му отдам благодарностите си и не се сещам за по - добро място. БЛАГОДАРЯ ВИ ОТ ВСЕ СЪРЦЕ!

Петър Петров

Петър Петров

26 Ноември 2018

отлично

Искренно благодаря на служителите на Ардес София и по-специално на управителя Емил Тонов и техника Иван Димитров за адекватната реакция и професионализъм, която проявиха при дефектирал компонент. Продължавайте със същото отношение към вашите клиенти и ще успеете. УСПЕХ!

Милен Динев

Милен Динев

12 Ноември 2018

отлично

Повече от отлично ! Силно препоръчвам. Преди 3 дена се убедих какво означава грижа за клиента. Благодаря ви !

Следваща