Мнения на клиенти

Оценка за Ardes.bg:
4.8 (обща оценка от 254 мнения)
Момчил Гергов

Момчил Гергов

25 Юли 2017

отлично

Това ми е третата поръчка от Ardes и смятам да продължавам да поръчвам от тях заради коректното отношение , което съм получавал винаги! След последната ми поръчка реших да сменя закупената от мен видео карта с по-висок клас , като при отговора на запитването ми промоцията вече беше изтекла (-130лв) , но въпреки това ми беше предложена промоционалната цена!

Юли Кантарджиев

Юли Кантарджиев

23 Юли 2017

отлично

Аз контактувам с фирма Ардес чрез служителите в софийския магазин и чрез интернет и винаги усещам вежливост, отзивчивост и експедитивност. На всички мои молби, желания и проблеми, свързани пряко или косвено с тяхната дейност, са намирали най-подходящото решение. Благодаря на всички, с който съм контактувал и пожелавам много здраве и успех във всички начинания на целия колектив на фирмата.

Георги Василев

Георги Василев

22 Юли 2017

отлично

Бърза реакция и добро обслужване.

Юлиян Стоянов

Юлиян Стоянов

17 Юли 2017

отлично

Ардес е един от малкото подбрани и изпитани партньори с които работим ние от Уеб Дизайнс ЕООД именно заради отношението към нас и качеството на услугите и артикулите им. Ние сме компания която цени, уважава и подбира внимателно всеки свой партньор, можем да кажем с ръка на сърцето че Ardes.bg до момента са се дооказали пред нас във всяко едно отношение. Благодарим Ви! Продължавайте все така! Поздрави: Иглика Маринова /мениджър Уеб Дизайнс ЕООД/

Иван Колев

Иван Колев

11 Юли 2017

отлично

Отлично обслужване. От поръчката онлайн до получаване на потвърждение по телефона и изпрщане по куриер 30 минути. Качеството на продуктите е най-доброто както се очаква. Гамата от продукти, било то нови или обновени, е огромна и на най-добрите цени които могат да се намерят.

Венцислав Венков

Венцислав Венков

28 Юни 2017

отлично

Възхитен съм от отнощението на служителите на Ардес -- както от търговския им отдел, така и от съпорт-екипа. От две-три години пазарувам от тях (нов геймърски лаптоп, по-малък лаптоп втора употреба и скенер) и бих ги препоръчал като фирма способна да обслужва клиентите си на ниво, реагирайки с максимална бързина на всички техни въпроси, проблеми и изисквания. Венцислав К. Венков София

Димитър Димитров, Ardes.bg:

Благодаря Ви г-н Венков за добрите думи. Те осмислят нашите усилия. Пожелавам Ви успех и щастливи дни. С уважение инж. Д. Димитров - управител

Светослав Асенов

Светослав Асенов

07 Март 2017

отлично

Изключително съм доволен от вниманието и професионалното отношение при покупката си на лаптоп от Ардес. Имах проблем, от който се оплаках и не очаквах някой изобщо да обърне внимание, но до половин час с мен се свързаха не един, а двама техни представители на ръководни позиции, за което съм им изключително благодарен!

Николай Атанасов

Николай Атанасов

10 Февруари 2017

отлично

Изключително любезни сътрудници. Поръчката ми пристигна на седващия ден. Много съм доволен.

Иван Михайлов Иванов

Иван Михайлов Иванов

10 Февруари 2017

много добро

Привет на екипа. По случай юбилей на съпругата ми реших да я изненадам, като купя за нея ноутбук .След дълго търсене по сайтове магазини и офиси, колега ме подсети за вашия магазин срещу кино "Арена". Поради специфичните изисквания се наложи да прегледам основно Вашите предложения. Намерих търсената Марка и модел. На 03 02 2017 г. отидох в магазина. Там бях любезно посрещнат от млад и усмихнат мениджър, г-н Тонов. Закупих това, което ми трябва. Бях любезно обслужен и още в понеделник си получих поръчания продукт. Ако ми се наложи да търся подобни стоки непременно ще се върна пак там. Сърдечно благодаря за сърдечността.

Ивета Неделчева

Ивета Неделчева

05 Февруари 2017

отлично

Много учтив персонал.Много са отзивчиви и си вършат чудесно работата.

Следваща
АРДЕС Е ПРЕДПОЧИТАН ПАРТНЬОР ОТ: