Мнения на клиенти

Оценка за Ardes.bg:
4.8 (обща оценка от 765 мнения)
Алекс

Алекс

09 Юли 2020

отлично

Консултира ме Кристиян Костадинов относно избора на лаптоп, доволен съм от любезното обслужване

Мартин П.

Мартин П.

09 Юли 2020

отлично

При зададен въпрос относно съвместимостта на избрани от мен компоненти за новата ми конфигурация, получих бърз и точен отговор от Кристиан Костадинов. Благодарности!

Стоян Стоянов

Стоян Стоянов

08 Юли 2020

отлично

При търсене на вентилатори за много специфично ползване бях консултиран от Ваш служител Кристиан Костадинов. Получих изключително компетентно и любезно обслужване и в рамките на 5 минути вече бях добавил продукти към количката си.

Силвия Игнатова

Силвия Игнатова

08 Юли 2020

отлично

При направената от мен покупка от Вашия сайт на компютър втора употреба бях консултивана от Ваш служител Кристиан Костадинов. Получих изключително компетентно и любезно обслужване.

user

user

03 Юли 2020

отлично

Много бърза и адекратна комуникация с Кристиан Костадинов.

Радослав Ехленов

Радослав Ехленов

01 Юли 2020

отлично

Много съм очарован от бързата и адекватна реакция при изникнал въпрос/ несъотвестсвие с очакванията ми за поръчката/ състоянието на продукта. Проблеми могат да възникнат винаги и на всякъде, това, което разграничава добрите професионалисти от останалите е дали и как тези проблеми биват решвани. В случая, превърнаха клиент от готов никога повече да не погледне фирмата, в доволен и щастлив 'промоутър'. Това е работа и грижа за клиента на световно ниво! Благодаря много и успех!

Мария Топева

Мария Топева

01 Юли 2020

отлично

Здравейте! Клиент съм на Ардес от много години. След поредното консултиране от Ваш служител- Мартин Марков, бих искала да изразя Благодарността си, че имате служител като него! Познавам го от ваш филиал в Гео Милев (малко магазинче на Коперник). Впечатли ме с компетентността си и желанието си да ми продаде това, от което наистина имам нужда, със спокойствието да ми обясни, това, което не разбирам. Оттогава го следвам независимо в кой магазин на Ардес отива- отиде в в магазина срещу Арена Запад. Винаги държа да бъда консултирана от него и затова сега идвам в магазина ви в Мусагеница. Препоръчвам го на приятели и познати, защото в днешно време рядко се среща интелигентен и компетентен млад човек, на когото може да се има пълно доверие, че ще ти предложи това, от което имаш нужда. А ако не знаеш какво искаш, то той знае какви въпроси да зададе, за да се ориентира какво да предложи. Аз самата съм търговец и знам колко е ценно това качество за клиентите. Марто познай... искам втори лаптоп, очаквай обаждане съвсем скоро :-)

Valeri Ivanov

Valeri Ivanov

30 Юни 2020

отлично

Изключително доволен съм от работата Ви! Много високо ниво! Благодарности към Красимир Катев, с чиято помощ закупих чудесен хардуер. Освен, че ме консултира и пренасочи към по-добро решение от това, което бях харесал, също така ми предложи възможности за оптимизация на работната ми станция. Много професионално и компетентно отношение. Благодаря Ви!

Александър Рангелов

Александър Рангелов

26 Юни 2020

отлично

Много доволен от обслужването на Кристиан Костадинов. Поздрави на него и на всички в Ardes. :)

димитър пламенов йорданов

димитър пламенов йорданов

22 Юни 2020

лошо

Не препоръчвам на никой. Отидох да си купя конкретен лаптоп, който бях харесал в сайта оказа се, че го нямат. Показаха ми същия на външен вид, харесах го, но така и не ми пуснаха лаптоп, който да зареди някакъв екран. След молби ми пуснаха друг модел, но със същата резолюция и размер екран. През цялото време г-н Любчев ми обесняваше, че няма да стане така и ми показваше с държанието си, че не му се занимава с мен - когото и ми повиши тон и ми се скара, че съм 'разгъвал' лаптопа - каквото и да значи това си заминах и си купих лаптоп от друг магазин - въпреки по добрата цена на Ардес.

Венцислав Величков, Ardes.bg:

Здравейте, Димитър, Благодарим Ви, че се свързахте с нас и ни предоставихте обратна връзка за обслужването, което сте получили в магазина. Оценяваме го, тъй като от това се учим непрекъснато, за да отговорим максимално точно на клиентските очаквания. След обстойно разглеждане на случая и проведена комункация с обслужващия служител, са взети мерки за подобрение. В действителност, при извършване на първоначалната настройка на Windows и активацията му, започва да тече гаранцията на продукта. За да избегнем това, сме подготвили налични Live дистрибуции на операционни системи, с които могат да се тестват някои от възможностите на лаптопа. Оставаме на разположение, в случай че се нуждаете от доп. съдействие или желаете да споделите мнение. Поздрави, Венцислав Величков, Ръководител отдел връзка с клиенти, Ardes.bg

Следваща