Мнения на клиенти

Оценка за Ardes.bg:
4.8 (обща оценка от 248 мнения)
Светослав Асенов

Светослав Асенов

07 Март 2017

отлично

Изключително съм доволен от вниманието и професионалното отношение при покупката си на лаптоп от Ардес. Имах проблем, от който се оплаках и не очаквах някой изобщо да обърне внимание, но до половин час с мен се свързаха не един, а двама техни представители на ръководни позиции, за което съм им изключително благодарен!

Иван Михайлов Иванов

Иван Михайлов Иванов

10 Февруари 2017

много добро

Привет на екипа. По случай юбилей на съпругата ми реших да я изненадам, като купя за нея ноутбук .След дълго търсене по сайтове магазини и офиси, колега ме подсети за вашия магазин срещу кино "Арена". Поради специфичните изисквания се наложи да прегледам основно Вашите предложения. Намерих търсената Марка и модел. На 03 02 2017 г. отидох в магазина. Там бях любезно посрещнат от млад и усмихнат мениджър, г-н Тонов. Закупих това, което ми трябва. Бях любезно обслужен и още в понеделник си получих поръчания продукт. Ако ми се наложи да търся подобни стоки непременно ще се върна пак там. Сърдечно благодаря за сърдечността.

Ивета Неделчева

Ивета Неделчева

05 Февруари 2017

отлично

Много учтив персонал.Много са отзивчиви и си вършат чудесно работата.

Мартин Любчев

Мартин Любчев

07 Януари 2017

отлично

Имам закупени общо 3 лаптопа куп аксесоари и един настолен компютър от всичките съм супер доволен ! Нямат грешка лаптопите са на по 4-5 години и още са експлоатирани на максимума им :)

Димитър Димитров, Ardes.bg:

Благодарим Ви за добрите думи. Те осмислят нашите усилия. Пожелавам Ви много късмет и успехи през новата година. С уважение. Д. Димитров

Николай Бучкуджиев

Николай Бучкуджиев

29 Декември 2016

отлично

Изключително много съм доволен от експресната реакция! Поръчах онлайн лаптоп Lenovo в Ардес на 23-ти декември. Същия ден ми се обадиха от Диора ООД Шумен, които са представители на Ардес за Шумен. На следващия ден, въпреки че беше неработен, лаптопът беше при мен! Благодаря на Ардес и специално на г-н Дилян Димитров от Диора Шумен за супер бързата реакция и жеста, който направиха на Бъдни вечер за мен! СУПЕР СТЕ!

Светослав Дивизиев

Светослав Дивизиев

06 Декември 2016

отлично

Здравейте, Закупих лаптоп онлайн по време на Cyber Friday. Беше доставен бързо и в рамките на посоченото. За съжаление след стартирането му забелязах странни черти по дисплея... Дефект... При първа възможност от моя страна отидох до официалния магазин. Лаптопът беше проверен и установен дефекта. Първия въпрос на продавач-консултанта беше: желаете да върнем заплатената от вас сума или да бъде заменен с нов? Избрах да бъде заменен... Получих нов, гаранцията беше заверена. Господин Тонов настоя гаранцията да се впише от днешна дата, а не от предната, когато бях закупил този с дефект. Малки детайли, които ме оставиха с неочаквано за мен приятно чувство. Доволен от това,че съм избрал точно Ардес... Ако имам нужда от нов лаптоп бих заложил отново на Ардес без съмнение...

Александър Георгиев

Александър Георгиев

05 Декември 2016

лошо

Чакайки седмица, продукта дойде СЧУПЕН! Заключалките на предния панел на кутията бяха буквално "разбити" не знам, дали е от куриера или са ми го пакетирали така, но бях РАЗОЧАРОВАН!

Мариян Георгиев, Ardes.bg:

Здравейте г-н Георгиев, Благодаря за оставения коментар и моля да ни извините за създалата се ситуация. Малко по-късно наш служител ще се свърже с Вас за уточняване на подробносите за връщането на дефектния продукт към нас. Компютърната кутия е поръчата от вносителя и веднага след като сме я получили е била изпратена към Вас. Ако е нямало следи от удари по кашона при транспорта от куриера, то най-вероятно става дума за фабричен декфект. Наистина съжалявам за забавянето, ще имам разговори с куриерската компания каква е била причината за това. Още веднъж Благодаря за сигнала. Поздрави и лек ден! Мариян Георгиев

Борислав Йорданов

Борислав Йорданов

03 Декември 2016

отлично

Здравейте. Искам да благодаря за бързото и керектно обслужване, което срещнах във вашата компания. Искам и да благодаря лично на инж. Мариян Георгиев - Мениджър "Партньорска мрежа" и "Онлайн продажби", който изслуша и изпълни всяка моя прищявка и изискване. Благодаря!!! Продължавайте все така напред и нагоре. Поздрави Борислав Йорданов.

Николай Николов

Николай Николов

18 Ноември 2016

отлично

Перфектна работа на търговския екип. Както на място, така и с консултация винаги на сайта. Съвременен модерен мениджмънт. Във времето с разрастването удържаха доброто качество на обслужване и човешкото отношение към клиента - иначе рядкост в наши дни.

Борислав Блажев

Борислав Блажев

31 Октомври 2016

отлично

Останах много доволен от обслужването на екипа. Асортиментът от продукти е доста добър, фирмата е много гъвкава и коректна спрямо клиентите си.

Следваща
АРДЕС Е ПРЕДПОЧИТАН ПАРТНЬОР ОТ: