Мнения на клиенти

Оценка за Ardes.bg:
4.8 (обща оценка от 2753 мнения)
Антоанета Никитова

Антоанета Никитова

15 Април 2024

отлично

Много приятно бях изненадана от компетентното и бързо обслужване на Павел Аспарухов. Така се печелят клиенти!

Александър Братанов

Александър Братанов

12 Април 2024

отлично

Отлична комуникация и изключителен професионализъм. Всички устройства, закупени от Ардес напълно отговарят на изискванията ми, включително и употребяваните. Благодаря за бързата реакция при всяка моя покупка!

Konstantin Baichev

Konstantin Baichev

11 Април 2024

лошо

Некоретни . Повече никога няма да ползвам техните услуги !

Венцислав Величков, Ardes.bg:

Здравейте, Konstantin Baichev, Благодаря Ви за отделното време и споделената информация. Съжалявам да науча за Вашата неудовлетвореност от покупката. Заех се с проверка по случая, но за съжаление не откривам поръчки, покупки и обслужване от ИТ консултант, търсейки информация по името, телефонния номер и имейла, които сте предоставили в запитването. Моля, изпратете ми повече информация, за да мога да проследя случая и да предложим адекватно решение на възникналия казус. Оставам на разположение. Поздрави, Венцислав Величков Ръководител Отдел връзка с клиенти тел: +359876396911 email: v.velichkov@ardes.bg ---------------------------------------------------------------- АРДЕС Информационни Технологии ЕООД тел: 052 603485, 609140 нац. тел: 0700 15060 www.ardes.bg

Валентина Гюрова

Валентина Гюрова

11 Април 2024

отлично

Перфектно обслужване, бързо и компетентно ни ориентирахте кой точно е продукта, който ни беше необходим. Много благодарим за помощта Ви. С удоволствие ще ползваме услугите Ви отново.

Николета

Николета

11 Април 2024

отлично

Бях обслужена изключително бързо, компетентно и любезно от Павел Аспарухов! Благодаря за съдействието!

Георги

Георги

11 Април 2024

отлично

Отлично обслужване! Благодарности на Павел Аспарухов!

Георги

Георги

10 Април 2024

лошо

Изключително съм недоволен от онлайн обслужването, много арогантен персонал, а бях готов да закупя лаптоп от вас, щом клиентите не са Ви важни, тогава ще пазарувам от конкуренцията!

Венцислав Величков, Ardes.bg:

Здравейте, Георги, Благодаря Ви за отделното време и споделената информация. Съжалявам да науча за неприятното изживяване, по време на обслужването, което сте получили. Заех се с проверка по случая, но за съжаление не откривам да сте били обслужен от ИТ консултант, търсейки информация по името, телефонния номер и имейла, които сте предоставили в запитването. Моля, изпратете ми повече информация, за да мога да проследя случая и да предложим адекватно решение на възникналия казус. Оставам на разположение. Поздрави, Венцислав Величков Ръководител Отдел връзка с клиенти тел: +359876396911 email: v.velichkov@ardes.bg ---------------------------------------------------------------- АРДЕС Информационни Технологии ЕООД тел: 052 603485, 609140 нац. тел: 0700 15060 www.ardes.bg

Петър

Петър

10 Април 2024

отлично

Перфектно обслужване от Иглика Авджиева. Благодаря за бързата реакция! Поздрави!

Стефка Ангелова

Стефка Ангелова

10 Април 2024

отлично

До Иван Иванов - магазинна мрежа Венцислав Величков - ръководител отдел Връзка с клиенти Здравейте, господин Иванов! Благодаря Ви за светкавичната реакция по моята поръчка за мултифункционално устройство XEROX WC 2025. Машината вече е получена, предстои инсталиране. Колегите Ви в София бяха любезни и помогнаха за преноса до автомобила ми. Господин Величков, в мое лице днес спечелихте нов клиент, а господин Иванов заслужава награда!

Rumen Yuliyanov

Rumen Yuliyanov

09 Април 2024

отлично

Професионално отношение и обслужване от Павел Аспарухов Отдел връзка с клиенти

Следваща