Мнения на клиенти

Оценка за Ardes.bg:
4.8 (обща оценка от 1116 мнения)
Александър

Александър

08 Април 2021

отлично

Може би най-бързият, адекватен и отзивчив съппорт.

Николай Търпов

Николай Търпов

08 Април 2021

отлично

Изключително бърз, отзивчив и адвекватен съпорт , пазарувал съм няколко пъти от тях и всеки път обслужването е на високо ниво!

Сорен Хайрабедян

Сорен Хайрабедян

05 Април 2021

отлично

Отлична работа, свръх скоростно обслужване - под 1 час от поръчка до доставка до адрес! Много благодаря лично на Явор за професионалното обслужване, насоките и организацията с неговите колеги по завката и доставката!!! Желая много успехи!!!

Геновевка Бурова

Геновевка Бурова

05 Април 2021

отлично

Изключително доволна съм от екипа на сервиза във Варна!

Светлин Шопов

Светлин Шопов

04 Април 2021

лошо

Сайта е неизползваем за нови клиенти. Влизам и съм наспамен от съобщения за бисквитки, после да съм се запишел за бюлетин, после да съм се регистрирал и накрая за някаква отстъпка. Абсурдното е че тези съобщения продължават да си излизат дори и когато се опитвам да се регистрирам. Знам че в България стандартите за качество са доста ниски но за копмания с вашата дейност ако не можете даже сайта да си оправите определено не ми вдъхвате доверие за каквото и да е било друго. Абсурдните надценки на сглобките и някой от сървърите даже няма да ги коментирам, вие си го знаете вече.

Венцислав Величков, Ardes.bg:

Здравейте, Светлин, Благодарим Ви за отделното време и оставената оценка. Задължени сме по закон да публикуваме инфоирмация, относно използването на бискитки и да предоставим изобр на клиента дали да използва сайта или да го напусне. Няма по какъв друг начин да бъде бнаправено, тъй като е необходимо да е видим още на първа страница, именно за новите потребители. Относно останалите pop-up-и - при веднъж затворен прозорец, съобщението спира да се появява. aClub програмата ни е страхотно стрество за стимулиране на използването на сайта и бонус точки, които клиентите могат да използват за разнообразни и интъересни продукти, които се обновяват всеки месец. За да можем да съдействаме с точен и задоволителен отговор, относно споменатото твърдение за високи цени, са ни необходими примери или конкретни продукти. Оставаме на разположение, ако желаете да споделите допълнително мнение или имате въпроси. Поздрави, Венцислав Величков Ръководител Отдел връзка с клиенти и онлайн продажби тел: +359876396911 email: v.velichkov@ardes.bg ---------------------------------------------------------------- АРДЕС Информационни Технологии ЕООД тел: 052 603485, 609140 нац. тел: 0700 15060 www.ardes.bg

Станимира

Станимира

30 Март 2021

отлично

ЧУДЕСНИ МОМИЧЕТА!СЕРВИЗА ВАРНА

Марио Нецов

Марио Нецов

27 Март 2021

отлично

Преди около месец посетихме магазина в София с мой колега, за да си закупи нов телефон. Изключително професионално беше консултиран и според мен закупи точния телефон за себе си. Преди седмица закупих смарт гривна за подарък, но се оказа, че е блокирала фабрично на обновяване. Тъй като не успях да я отблокирам по всеки възможен начин се завърнах в магазина, където попаднах на консултанта, от когото я закупих - Красимир Кътев. За около 10 минути успя да отблокира гривната. Изключително възпитан, с професионален подход, подкрепен със знания. Това е Красимир Кътев! Пазете го, защото такива хора вече не се намират. Поздрави!

Петър Ангелов

Петър Ангелов

17 Март 2021

отлично

Хиляди благодарности на екипа на Ардес!!! Наложи ми се да доокомлектовам и в последствие да коригирам поръчката си. Контактувах с трима различни служители. И тримата изключителни професионалисти, много отзивчиви и коректни. АДМИРАЦИИ ЗА ЕКИПА!!!

Мария Георгиева

Мария Георгиева

16 Март 2021

отлично

Изключително съм доволна от работата на екипа на ardes.

Анна Сотирова

Анна Сотирова

16 Март 2021

отлично

Изразявам благодарности на сътрудник от екипа на LD service на Соня Драгнева! Професионално обслужване, много внимателна, учтива, испълнителна. Сервиза е с удобна локаци, център Варна, възможност за паркиране зад сградата. Определено ПРЕПОРЪЧВАМ този екип на LD service www.ldservice.bg

Следваща