Мнения на клиенти

Оценка за Ardes.bg:
4.8 (обща оценка от 696 мнения)
Георги

Георги

26 Февруари 2020

отлично

Перфектно обслужване. Номер едно на пазара.

Петко Костов

Петко Костов

23 Февруари 2020

отлично

Пичове много ме кефите но ще е още по-яко да си направите сайта малко по-бърз или ,пък ще е супер ако си направите и приложение в гугъл плей или ап стор

Венцислав Величков, Ardes.bg:

Здравейте, Петко, Благодарим Ви за предоставената обратна връзка и оценката. Ние в Ardes.bg се развиваме постоянно, както го правим и със сайта ни. Предвидени са бъдещи оптимизации по него, както и развиване на допълнителни канали за комуникация и информация. Надяваме се в най-скоро време да бъде достъпни за още по-голяма част от потребителите. Поздрави, Венцислав Величков, Ръководител Отдел връзка с клиенти и онлайн продажби, Ardes.bg v.velichkov@ardes.bg тел. 0876396911

Димитър

Димитър

20 Февруари 2020

отлично

Кристиян Василев, изключително професионален и изчерпателен.

Андрей Великов

Андрей Великов

18 Февруари 2020

отлично

Изцяло съм доволен от постоянната ми работа с инж. Марин Петров , поръчвам редовно стока за фирма Фикосота ООД и всичко минава бързо, гладко и компетентно по отношение на инж. Марин Петров!

Ивайло Камберов

Ивайло Камберов

17 Февруари 2020

отлично

Кристиян Василев, изключително любезен , търпелив и отдаден на всички въпроси от клиента (в случая от мен) Благодаря за което !!!

Десислава

Десислава

15 Февруари 2020

лошо

В понеделник поръчах на място в магазина във Варна едно обикновено телефонче за сина ми. Понеже нямаха налично, ми казаха вторник или сряда да очаквам смс или обаждане. В сряда ми се обадиха, че нямат налично бяло, ако искам черно до 15 часа трябва да потвърдя, за да пристигне в четвъртък. Потвърдих веднага, беше за подарък за петък. Казаха ми да очаквам отново обаждане кога ще пристигне. И толкова! Нито обаждане, нито известие, нито телефон. За първи път съм изключително разочарована от този магазин и за мен това е некоректно отношение - цяла седмица да ме въртят и да ми развалят подаръка.

Венцислав Величков, Ardes.bg:

Здравейте, Десислава, Благодарим Ви за отделното време и предоставената обратна връзка. Тя е ценна за нас, тъй като търпим развитие постоянно, а когато е необходимо предприемаме коригиращи действия. След проследяване на Вашуя случай, установихме, че забавянето е породено от вътрешноорганизационна промяна в структурата ни и в начина на изпълнение на поръчка. Предприети са действия проблеми от такова естество да бъдат сведени до минимум в бъдеще. Молим да приемете нашите извинения за причиненото неудобство. Вярвам, че този единичен случай няма да Ви попречи да ни потърсите отново в бъдеще, когато имате нужда от закупуване на продукт и консултация. Оставам на разположение, ако имате нужда от съдействие и допълнителна информация. Поздрави, Венцислав Величков, Ръководител Отдел връзка с клиенти и онлайн продажби, Ardes.bg v.velichkov@ardes.bg тел. 0876396911

Стефан

Стефан

14 Февруари 2020

отлично

Закупих лаптоп и го замених, защото не отговаряше на нуждите ми и обслужването беше наистина на ниво. Благодаря на екипа в София за професионалното отношение.

Ясен Христозов

Ясен Христозов

14 Февруари 2020

отлично

Кристиян Василев - изчерпателен, професионален и търпелив с моите не-особено образовани въпроси. Бързо и смислено ме обслужи. Благодаря и препоръчвам!

Георги Митов

Георги Митов

10 Февруари 2020

отлично

Благодаря на Кристиан Василев за изчерпателните отговори и компетентната помощ в избора на охладител за процесор и вентилатори за кутията.

Theocharis Kougias

Theocharis Kougias

07 Февруари 2020

отлично

the best in bulgaria !!!

Следваща