Интервю с колегите – Втора вълна – Георги Йорданов

Продължаваме с епичните интервюта! Днес е ред на един мой фаворит, който може да изуми всеки! За мен е чест и уважение да Ви представя човека на доставките, грешката в онлайн поръчките, разбивача на оборотомера, бога на батериите, вечната усмивка, приказливия чаровник, любимеца на колегите и мадамите в частност, момчето „коса с брада“ (неочаквано добра комбинация) – Георги Йорданов, познат още като Жоро Бързия (не особено добра реклама за дамите, но който за каквото си мисли), Жоро Пежото, Жоро Доставката и Жоро Батерията!

1186338_10201493197523652_1041883314_n

Това вярвам е всеобщ любимец, заради вечната усмивка, немлъкващата уста, която бълва бисери нон-стоп, и нестандартния му подход към клиентите! Честичко му се случва да обърка някоя поръчка, но замазва положението с усмивка или пък да достави батерии за мишките на колегите… с около 3 седмици закъснение :D Кара батмобил – черно пежо, модел – супер ултра бърз разбивач на BMW-та и Ford-ове и не съществува друг автомобил, който може да го надмине в нито едно отношение. Момчето, което в паралелна вселена, биха го кръстили Мусайбе. Един от най – колоритните образи в Ardes.bg!

 

 

– Здравей! Представи се на аудиторията! 
Здравейте! Казвам се Георги Йорданов, на 21 години и съм служител (не живей в заблуда… ти си мой личен иконом и от днес нататък ще се казваш Алфред!) в отдел продажби на Ардес. Интересувам се от музика, автомобили (то това твоето е самолет, не автомобил), хубави пури, провокиращи мадами (мога да ти представя Меги) и ирландско уиски.
Но това, разбира се, не ми пречи да се наливам с енергийни напитки… (това обяснява хиперактивната ти натура)

 

Жоро секс-икона

Жоро секс-икона (като от някой попфолк клип)

 

– Как започна в Ардес? Какви бяха първите ти впечатления?
Как започнах в Ардес? Това е любимият ми въпрос!
Още от дните ми на клиент на този магазин исках да работя тук. Това беше и си е любимият ми магазин.
Имах един неуспешен опит да започна тук през лятото на 2013. Когато попитах за работа г-н Желев, за мое съжаление, нямаше работни места.
След това опитах на какви ли не места да си намеря работа, пробвах професии, но никъде не получих своето вътрешно удовлетворение.

Вътрешното удовлетворение на Жорката

Вътрешното удовлетворение на Жорката

По – късно, през ноември ми писна да се лутам, взех си CV-то и го проснах на касата в магазина, търсейки стажантска програма, като споменах, че съм готов да работя
и само за стаж, без да ми се заплаща. За мой късмет, два дни по късно, същият г-н Желев (Ванката бе…кво се мазниш :D) ми се обади и ме покани на интервю.
Бях много щастлив и все още съм, работейки тук!

 

– Как намираш работата си в Ардес сега? Какво би подобрил, ако можеше? 
Намирам работата си в Ардес динамична и интересна. Разбира се, имам си и трудни моменти (например с батериите за мишката на Илиян…), но това не ме плаши ни най-малко,
защото знам, че колективът с който работя, никога няма да ме остави да пропадна и винаги ще ми помогне в трудни моменти! (ако съм аз, първо ще ти се посмея) 
Като изключим драмата, през 95% от работното ми време съм жертва на усмивки, добро настроение и много поводи за веселба.
Има дни, в които не усещам как лети времето. За мен е истинско удоволствие да работя с клиентите и да им помагам в техният избор на покупка.
Държа на висококачественото обслужване и се стремя да предлагам такова.

 

Жоро Ленън-а

Жоро Ленън-а

– Най- интересният ти клиент?
Всички клиенти са интересни, но имах един, с който по време на продажбата си споделихме по един виц. Виц след който се наложи да си взема почивка за да се успокоя :D (Така и не го каза ‘къв тоз’ виц)

 

– А най- трудният?
Трудни клиенти няма. (Ти и за мадамите така казваш…) Има клиенти с предрасъдъци и разбира се аз винаги се радвам да споделят мнението си и да намерим решение на техният проблем.
– Най- голямото ти постижение в личен план? Служебен?
Не мисля, че за сега мога да се похваля с такова. Може би, да върна усмивката и настроението на клиент, който е влязъл по някаква причина разочарован в магазина.
Вярвам, че най-големите ми постижения тепърва предстоят.(Първата целувка, първата любов, първият истински автомобил, първата несбъркана поръчка, първата доставка на батерии…да, доста неща те чакат) Аз съм само в началото на моята реализация.

 

– Какво правиш когато си отвориш очите сутрин?
Съжалявам за:
– Червения бик, който съм изпил преди да си „легна“.
– за това, че не съм се събудил 2 часа по-рано
– за нещата които съм и не съм направил през изминалата нощ (например да биеш някое BMW на първа със 150 km/h)
И съм благодарен, че ми остават поне 20 минутки, в които трябва да се приготвя за работа и да запаля гумите на колата, за да стигна с 5 минути закъснени, и разбира се да получа „овации“ от колегите. (можеше и да е по-зле) (например да почнем да те наричаме Жоро Точния)

 

– Любима песен?
Lykke Li – I Follow Rivers

– Хоби?
Китара, игри на конзола, шофиране и разбира се ровичкане в компютъра ми. Обичам хубавите разходки с приятели и пътешествията.
Обичам да експериментирам и да откривам нови неща. Обичам да срещам нови хора и знам, че човек когато среща нови хора, се развива и то бързо.
– Какво искаш от живота? Какви цели имаш? Как се виждаш след 5 години?
Искам след 5 години да мога да си купя това, което искам, без да се замислям какви пари имам в банковата си сметка.
Имам за цел да се развивам и да опитвам от всичко в живота.
Искам да стана много богат, за да мога да помагам на хората, защото честно казано, светът в който живеем малко или много не е справедлив. (Ти и без да си богат пак можеш да помагаш… има разни доброволчески програми :D)
– Какво ще кажеш за колегите си? Любимец/любимка? Защо?
Страшен въпрос! Всички колеги са ми любими, всички до един!!!!! Колеги мечта !!!
Кой от кой, по интересен и уникален сам по себе си, Шегаджии, Трактористи, доставчици, здравеняци, принцеси, въобще големи шемети и като оставим майтапа настрана, учтиви и интелигентни хора.
Хора професионалисти, родени за да правят живота на останалите прекрасен. Усмивчовци!

 

Въпрос от Данчо Здравия:  Мислиш ли да смениш марката на колата с по-добра?

Да разбира се, че съм мислил, въпреки че за сега тази си ми е най-близко до сърцето!

 

Батмобила

Батмобила

– Кой ще е следващият “под ножа?” И какъв въпрос би му задал?
Следващата е Миленка или по-точно Assassin-a, и въпросът ми към нея е: Ало? Кога ще ми направиш кафенце? И без парченца любов, ако може! :D

(Тук ще вмъкна копие от личен разговор с Жоро, по отношение на кодово име „Assassin“

[11:55:10] Nikola Vladimirov: И защо Милена е Assassin?
[11:58:19] Georgi Yordanov: assasin
[11:58:26] Georgi Yordanov: щото веднъж ми направи кафенце
[11:58:39] Georgi Yordanov: и в него имаше парченце от пластмасовата лъжичка, което изкарах от устата си :D )

 

(бел.ред. assassin – от англ. ез. терорист, (наемен) убиец)
– Понеже управителят ще е за десерт, какъв въпрос би му задал?
Кога ще се съберем отново да купонясваме? Ванката пита нещо за картинг сбирка? Нямам търпение да го наджаскам с картинга, така и така неуспях с пежото (той Ford-а е неуловим, къде се буташ на шамарите) :D
– Какво ще кажеш за мен? :D
Значи как си си го изпросил!!!! Стахотен колега, оптимист и състезател по душа… е не по-добър от мен де, но се старае момчето. (повтаряй си го…как е горчивия вкус от праха ми?)
Истенски проател и Дон Ожан (браво Губи)!!! Него винаги ще го запомня с цигарката в уста… все пак досега не съм видял човек да прави дрифт с цигара в уста и без да му падне огънчето хахахаха :D
Професионалист бе! (*избърсва трогнато сълза*)
– Какво ще кажеш на читателите?
На читателите искам да благодаря за отделеното време! Могат да разчитат на нас! Ние се интересуваме от вашето мнение, то е ценно за нас!

 

Жоро е работлив и може от всичко по много

Жоро е работлив и може от всичко по много

(Разбира се, голяма част от нещата, за които бъзикам Жоро имат едва бегла прилика с истината. Жоро е истински професионалист и приятел и никога няма да останете разочаровани от него!) (освен ако не забрави някоя батерия)

 

Толкова от мен и от Жоро за днес! Да се готви Милена – Assassin-а!

Loading Facebook Comments ...