7 причини да си купите лаптоп от Ardes.bg

Бихме могли да закупим преносим или настолен компютър от всевъзможни магазини. Някои са специализирани за потребителски и бизнес IT предложения, което винаги е плюс, ако искаме качествена стока и добър сервиз. Други предлагат и черна, и бяла техника, включително от малко известни и не особено реномирани производители.

Ardes.bg предлага редица удобства за всеки етап от пазаруването, като се почне с избора на най-подходящия модел, произведен от доверен партньор, и се приключи с ангажимент към стоката през целия период на гаранционното ѝ обслужване, а даже и по-нататък. Ето няколко насоки за размисъл, от които се разбира, че покупката на лаптоп от нашите магазини е разумно и изгодно решение, от което клиентите ни остават доволни.

1. Професионална консултация

Намирането на най-подходящия ноутбук конкретно за нашите потребности може да бъде предизвикателство, ако не следим редовно пазара. Моделите са част от продуктови серии в различни класове, където водеща роля имат различни хардуерни и софтуерни фактори. Ако не сте сигурни за търсения размер, мощността на процесорите или особеностите на видеокартите, няма нищо по-естествено от това да потърсите помощ.

Консултантите на Ardes.bg имат индивидуален подход към всеки клиент. С тяхното съдействие бързо и сигурно ще „пресеете“ огромното количество предложения, докато се спрете на конфигурацията, посрещаща и покриваща очакванията ви. Това важи както за експертите, които ви очакват в магазините от търговската ни верига, така и за тези, които са готови да поговорят с вас през чат функцията на сайта ни.

2. Много модели на склад

Огромното разнообразие не е проблем, щом има кой да ни насочи към най-доброто, което ще ни върши работа. Всъщност специализираните търговци, сред които е Ardes.bg, могат да си позволят да поддържат складови наличности. Ползата от това за клиентите е, че могат веднага да получат закупения лаптоп, особено ако го вземат от физически магазин.

3. Ако искате да плащате на вноски

Компютрите са сериозна инвестиция за всяко семейство и всеки бизнес. Макар да са по-достъпни от всякога, не винаги можем да платим цялата сума накуп. Ето защо Ardes.bg предлага опция за плащане на вноски, като клиентът решава кой от плановете е най-уместен и съобразен с месечния или годишния му бюджет.

4. Многогодишна гаранция и квалифициран сервиз

Повечето лаптопи от водещи производители идват със стандартна едногодишна или двугодишна гаранция. Тя е и международна, което означава, че можете да се възползвате от нея и в чужбина. Но сред моделите, предлагани от Ardes.bg, има и такива, при които гаранционното обслужване обхваща цели 5 години!

Ако се случи нещо с техниката ви, можете да разчитате на квалифициран сервиз при възможно най-кратки срокове. В нашите сервизи извършваме профилактика и ремонти дори на устройства, на които срокът за поддръжка от производителя е изтекъл.

5. Застраховката носи допълнителна сигурност

Колкото и внимателно да използваме лаптопа, понякога се случват инциденти и повреди, нямащи нищо общо с потребителските навици. Пожарите, наводненията, кражбите и разни форс мажорни обстоятелства не могат да се предвидят. Но чрез застраховката в Ardes.bg срещу символични суми си купувате спокойствието, че дори да стане нещо неприятно с машината, няма да я изгубите заедно с парите, които сте дали за нея.

6. Връщане на стоката до 30 дни

Всеки клиент има право да върне преносимия компютър до 14 дни слез закупуването му от онлайн търговец, без да се изискват обяснения за решението. В случай че е закупен от нашите магазини, по собствено желание разширяваме този срок до цели 30 дни. Като това важи както за стоките, закупени от сайта Ardes.bg, така и от физическите ни магазини в София, Варна и други градове.

Вярваме, че по този начин клиентите ни получават най-важното, а именно: спокойствието, че ако все пак не са доволни от избора, могат да го променят и в крайна сметка да получат продукта, с който ще работят и ще се забавляват, без да имат забележки или резерви.

7. В симбиоза с новите програми и аксесоари

И най-скъпите лаптопи понякога се нуждаят от определени аксесоари, за да ни осигурят комфорт и да увеличат продуктивността ни. Освен това са безполезни без софтуер, какъвто са операционните системи и програмите — били те за офиса, за частни потребители, антивирусни пакети или за възпроизвеждане на мултимедия.

Редица продуктови серии идват с предварително инсталирана ОС, включена в цената им. Но ако си харесате модел, който е без такъв софтуер, ние можем да го инсталираме. Така че след като си тръгнете от магазина на Ardes.bg, вече ще можете незабавно да използвате пълноценно новата си придобивка.

Loading Facebook Comments ...