Антивирусен софтуер

Показани са 1 - 4 oт 4 продукта
Подреди по:
Покажи по:
топ продукт
ESET NOD 32 Antivirus OEM - карта с продуктов ключ на супер цени
(0.00)

  • ESET NOD32 Antivirus е антивирусна система от ново поколение, която предоставя защита от широк спектър постоянно еволюиращи заплахи - вируси, червеи, троянски коне, шпионски и рекламен софтуер, rootkits и phishing атаки.
  • OEM лицензът може да бъде закупен само заедно с допълнителен продукт или услуга предоставени от АРДЕС ИТ ЕООД.

4000лв
ВИЖ ОЩЕ

топ продукт
ESET Internet Security OEM - карта с продуктов ключ на супер цени
(0.00)

  • Мощна антивирусна система с допълнителна защита при он-лайн банкиране, защита от мрежови атаки, антифишинг технология, лична защитна стена, защита на уеб-камерата и наблюдение на безжичната мрежа.
  • OEM лицензът може да бъде закупен само заедно с допълнителен продукт или услуга предоставени от АРДЕС ИТ ЕООД.

5300лв
ВИЖ ОЩЕ


(0.00)

ESET MULTI-DEVICE SECURITY PACK�е предназначен за малки фирми, домакинства или групи приятели. Включва 3 лиценза за крайни устройства (компютри и лаптопи) и 3 лиценза за мобилни устройства (таблети и смартфони).

С избора на ESET MULTI-DEVICE SECURITY PACK, получаваш пълна защита на данните на компютрите, лаптопите, таблетите и смартфоните на цялото си семейство, съчетаваща доказана технология за антивирус и анти шпионски софтуер и спестяваш 40% от крайно-клиентската цена.

При нова версия на продукта, получаваш безплатен ъпгрейд. По този начин ще останеш максимално защитен.

12900лв
ВИЖ ОЩЕ


(0.00)

Функционалности:

Сканиране в реално време
Отдалечено заключване
Поддръжка за таблети
Антивирус
Отдалечена сирена
GPS локализиране

Проактивна Система за защита при кражба
Известие за изтощена батерия
Съобщения на екрана
Отдалечено изтриване
Проследяване на местоположение
Моментни снимки от камерата
Проверка на SIM
Филтър на SMS и обаждания

1500лв
ВИЖ ОЩЕВсички цени са с включен ДДС.
Бърза и сигурна доставка до: София, Варна, Ловеч, Бургас, Добрич, Стара Загора, Хасково, Смолян, Шумен, Сливен, Разград, Плевен, Монтана, Видин, Силистра, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Габрово, Враца, Велико Търново, Пловдив, Русе, Благоевград, Пазарджик, Ямбол, Перник и други.

Антивирусните програми са неотлъчна част от задължителния софтуер за един персонален компютър. Това е продуктът, защитаващ машината ви от различните компютърни вируси и всякакъв вид злонамерен код, витаещ из интернет пространството. Какво всъщност представлява и защо е толкова необходим ще научим в по-долните редове.

 

Какво е антивирусна програма?

Въпреки полезността на съвременното интернет пространство, то е благоприятна среда за разработването и разпространението на различни вредоносни приложения, разпространяващи се под формата на скрит код в различни програми и файлове. Това може да доведе до изтичането на конфиденциална информация и причиняването на големи вреди и финансови загуби. За да се осигури една по-сигурна среда, е създаден т.н. антивирусен софтуер.

Като цяло, това е програмно оборудване, предназначено да предотвратява проникването на вредоносни кодове, заразени файлове, спам-линкове и други подобни. Може да възпрепятства инсталирането на нежелани кодове в операционната система.

Как работи?

  • Сканиране на базата от данни и инсталираните програми;
  • В случай на откриване на нежелана активност в паметта (постоянната или оперативната) на компютъра, приложението я блокира и поставя под карантина;
  • Заключителният етап – отстраняването. Обикновено може да се разчита, че компютъра ще бъде защитен от вируси, в случай че съответния продукт е с подходящите обновени разпознаващи заплахата дефиниции. В противен случай, машината си остава уязвима.

Подобния софтуер задължително има щит, предпазващ в реално време, така че да сканира всеки постъпващ файл и при откриването на нещо нередно, веднага да го изолира, без да има възможност да инфектира цялата система.

Важно е да знаете, че при открита заплаха, всяка една антивирусна програма изкарва съобщение на екрана. Никога не пренебрегвайте съобщенията, като поредния досаден изкачащ прозорец, а прочетете внимателно какво е изписано в прозореца. Чак тогава натиснете бутона, който обикновено позволява или отказва дадено действие.

Кои са най-популярните?

Сред най-популярните защитни инструменти се отличават брандовете, като ESET NOD 32, ESET Internet Security характеризиращ се с многомодулност, високоскоростна работа и добра ефективност. Avast, отличаващ се с безплатния си лиценз за ползване и редовно обновяваща се база. McAfee AntiVirus - работи в комплект с различни модули, следящи за проникването на шпионски приложения.

Защо да предпочетем Ardes?

Защото при нас получавате професионална помощ и поддръжка, напълно лицензирана антивирусен софтуер и то на атрактивни цени. Пазарувайте бързо и изгодно само с Ardes. Очакваме Ви!