Ardes.bg на 20 години! Какво постигнахме заедно и какво предстои…

Създаден през 1999 г., сайтът Ardes.bg е лице на фирмата, отразява етапите на нашето развитие и философията ни да сме максимално полезни. За всичките 20 години онлайн магазинът неизменно остава специализиран и предлага само IT продукти от почти всички технологични сегменти – както за частните потребители, така и за бизнеса. През последната година можем да се похвалим с близо 2 милиона уникални посетители, разгледали повече от 14 милиона продуктови страници. А за последните 3 години над 50,000 клиенти са купили стоки за над 26 милиона лева.

Лаптопите и настолните компютри винаги са били акцент в каталога ни и понастоящем предлагаме над 5,500 конфигурации. За улеснение на търсещите, от няколко години към всеки модел може да се види индекс с общата му производителност, но също и тази на процесорите и видеокартите. При необходимост компонентите могат допълнително да се персонализират според индивидуалните нужди на клиента.

В какво бяхме първенци или сред първите

Първи в България въведохме възможност за връщане на стоки, закупени от нас. Това се осъществи още през далечната 2008 година, когато тези практики не бяха регламентирани. А сега, когато вече има такъв закон само за покупките онлайн, ние запазихме и 14-дневния срок за връщане на закупеното и от физическите ни магазини.

Нареждаме се сред първите търговци, които заеха отговорно мястото си между световните производители и клиентите, тъй като гаранционните условия не винаги са в полза на крайния потребител. Например кой би изпуснал или счупил умишлено дисплея на смартфона или лаптопа си? Ето защо предлагаме специални застраховки и за такива ситуации.

Уникалните ни услуги сега и в бъдеще

Първи приложихме в България изключително полезната „Експресна замяна“. Ако устройство, закупено от нас, се повреди, в рамките на 3 дни ще получите нова бройка. Да, чисто нова бройка от същия или аналогичен модел! Така спестяваме не просто дългото времето за ремонта в оторизиран сервиз, но и неприятното психологическо усещане, когато работим с ремонтиран продукт.

Скоро въвеждаме опция за удължаването на гаранцията за всички продукти. За момента това е възможно само за определен тип устройства. Всички продукти ще могат и да се застраховат срещу различни неприятни обстоятелства. А още от април ще можем да доставяме поръчаните стоки в София в рамките на 4 часа.

На Ardes.bg ще има интересни материали и изненади, свързани с нашата кръгла годишнина. Не ги пропускайте, а празнувайте с нас!

 

Loading Facebook Comments ...