Коледните намаления в Ardes.bg — не са за изпускане

Наскорошната ни инициатива „Не чакай Черния петък“ акцентираше върху философията на Ardes.bg, че значителните намаления не са и не трябва никога да бъдат съсредоточени в един единствен ден от годината. Този възглед важи и за коледно-новогодишната кампания с многобройни промоции на продукти от всички технологични сегменти, като в тази статия ще обърнем внимание на някои от най-интересните ни предложения.

Убедени сме, че ще намерите нещо за себе си, независимо дали търсите нов лаптоп, смартфон, настолен компютър или аксесоари за тях. Традиционно по това време на годината мислим и за подаръци на роднини, приятели и колеги, което е още един аргумент в полза на това, че е разумно да търсим най-изгодните оферти на специализирани и реномирани търговци.

Лаптопи

Сред преносимите компютри със значителни намаления ще намерите чисто нови от различни водещи производители. Излишно е да посочваме предимствата на актуални продукти без каквато и да било амортизация. Вижте 7 причини да си купите лаптоп от Ardes.bg.

Ще намерите и редица реновирани модели, обособени в самостоятелна категория. Всички те са тествани от нашите експерти и се държат като нови, което не е голословно твърдение, а е подкрепено със съответната гаранция, каквато бихте получили и при неизползвани стоки. Ето няколко аргумента защо да изберем обновен лаптоп, ако не можем да си позволим нов или имаме индивидуални предпочитания към някои по-стари серии, които междувременно са били изтеглени от пазара.

Разгледайте всички продукти с намаление »

Смартфони

Съвременните умни телефони са персонални джобни компютри, като някои от възможностите им са уникални и не се срещат дори сред истинските настолни РС и лаптопите. Сред тях например е възможността да заснемат все по-впечатляващи фотоси и клипове с висока резолюция, което премахва необходимостта да купуваме фотоапарати и цели раници с обективи — особено ако не се занимаваме професионално в тази област.

Друга причина, заради която може би е време да смените смартфона си и да се възползвате от коледните намаления, е липсата на поддръжка за стари модели. Устройствата с Andoid 4.х , да речем, отскоро вече няма да могат да изтеглят приложения и игри от Google Play. Това означава, че стават и по-податливи на зловреден софтуер.

С новите решения тези грижи отпадат.

Аксесоари

Някои старателно подбрани аксесоари наистина могат да променят живота ни. Те обикновено са по-достъпни от лаптопите и смартфоните, което ги прави подходящи не само за лична употреба, но и за подаръци. Намаленията в нашия магазин обхващат всички категории, като сред тях ще намерите такива за частни и бизнес потребители, а също и специализирани за гейминг.

Например външните твърди дискове имат многобройни приложения и са идеален подарък за всеки, използващ лаптоп. От друга страна, игроманите ще се зарадват, ако получат подарък, който им носи удобства и предимства в състезанията.

Тествай късмета си

И като стана дума за подаръци, запознайте се с нашата томбола „Играй и спечели, награда избери“, която вече започна и ще е актуална през първите два месеца на новата година. Тя не е обвързана с покупка на продукти. Всичко, което е необходимо, е да попълните анкетата в периода 01.12.2018 – 28.02.2019 г.

Ако сте късметлия, който бъде изтеглен, ще можете да изберете наградата си. Единият вариант е модерен смартфон Huawei Mate 20 Pro. Другият – страхотен лаптоп MSI GP63 8RD Leopard.

Наградата ще бъде предоставена лично на печелившия в магазин Ardes.bg или изпратена по куриер.

Loading Facebook Comments ...