Изненадай любимия човек

wtf

Свети Валентин наближава, но вие все още нямате идея какво да подарите на любимия човек ? Решете бързо и лесно този проблем, като изберете някое от нашите промоционални предложения.

 Кой не би се зарадвал на един стилен нов лаптоп, таблет или смартфон ? В тази кратка статия ще ви представим едни от най-подходящите модели с които можете да изненадате любимия човек.

Подарък за НЕГО

ASUS P550CC-XO747

Страхотен лаптоп предлагащ мощен процесор Core i3, 4GB рам памет, 500GB твърд диск и отделна видео карта с 2GB собствена памет (достатъчна за подкарването на повечето нови игри). Този модел се предлага с включена застраховка срещу изтърване, счупване на екрана, заливане, токов удар, пожар и природно бедствие за 1 година.

1a9af408dd51d5d0

Lenovo IdeaTab A8-50 с 3G модул

Ако мобилността е важна за вас – не се лишавайте от нея. Този таблет на Lenovo предлага голям 8″ инчов екран, бърз четириядрен процесор, 16GB памет за съхранение на данни и 1GB рам памет. За запечатването на важните моменти се грижи задната 5MP камера. Използвайте мобилния си интернет навсякъде и по всяко време благодарение на вградения 3G модул. Само сега получавате и допълнително 8GB карта памет при закупуването му като подарък.

13306c84d3617bc9

Lenovo S860

Невероятен смартфон на страхотна цена ! Мощният четириядрен процесор в комбинация с 2GB рам памет и 16-те GB вградена памет позволяват едно страхотно потребителско изживяване. Всичко това се захранва от огромната 4000Mha батерия, обвита в стилния метален корпус. Само сега получавате и подарък почистващ комплект при закупуването му като подарък.

Подарък за НЕЯ

f2de4aae7578fb3cToshiba Satellite L50-B-1EF

Коя дама не би харесала чисто нов лаптоп, особено когато той е бял на цвят. В този случай красивият външен вид е комбиниран и със съвременен хардуер. С четириядрения си процесор, 4-те GB рам памет и големият 750GB хард диск, тази машина ще покрие напълно вашите очаквания както за домашна така и за офис употреба.

Samsung SM-Т230 GALAXY Tab 4

Ако предпочитате компактността, а теглото е определящ фактор – то избора е ясен. Необходим ви е таблет. Кой от вас не е чувал за Samsung и за техните устройства? Една от последните версии на Android в комбинация с мощен четириядрен процесор , 8 GB памет и цели 1.5GB рам памет ви позволяват спокойно да се насладите на потребителското изживяване.

6eb51a3ffe088eb0Lenovo S90

Харесвате дизайна на Iphone, но ви идва прекалено скъп за подарък ? Тогава не се колебайте повече а вземете новото Lenovo S90. Страхотният метален корпус в комбинация с мощният хардуер и повече от задоволителните предна и задна камера може би ще ви харесат дори повече от ябълката. Само сега получавате и подарък почистващ комплект при закупуването му като подарък.

Loading Facebook Comments ...