социална отговорност

 

Клиентски програми

Компанията развива клиентски програми, които да допринесат допълнително за позитивното изживяване на потребителите.

 

Околна среда

Ardes.bg разработва различни програми насочени както към физически, така и към корпоративни клиенти в духа на кръговата икономика.

 

Общество

Ardes.bg активно участваща в различни обществени инициативи, подпомага каузи, дарява IT техника.

 

Сподели и вдъхнови

Ardes.bg дарява 1 лев от продажбата на всеки лаптоп за подпомагането на движението „Сподели и вдъхнови “.

Клиентски програми

Аrdes.bg цени своите клиенти и благодари за тяхната лоялност и доверие. Затова бе създадена програмата за лоялност AClub. Влизайки в нея и трупайки точки за всяка своя покупка, потребителите имат възможност да се възползват от ексклузивни оферти и специални предложения за продукти на промоционални цени.


НАУЧИ ПОВЕЧЕ >

Аrdes.bg Affiliate дава възможност на потребителите да провокират своята предприемчивост, създавайки свой собствен промо код. Популяризирайки го активно, те могат да получат отстъпки за продуктите от разнообразното портфолио на Ardes.bg.


НАУЧИ ПОВЕЧЕ >

околна среда

Насърчаваме развитието на кръговата икономика в България

Ardes.bg работи активно за интегрирането на различни екологични инициативи в дейността си. Ние работим за насърчаване на развитието на кръговата икономика в България, разработвайки различни програми, които да стимулират крайните клиенти и корпоративните организации да рециклират своята стара IT техника.

Крайните потребители могат да се възползват от отстъпки при закупуването на нова техника, ако върнат старата си за рециклиране или обновяване. Така се увеличава жизнения цикъл на продукта, давайки възможност да се спестят значително количество ценни ресурси и да се ограничи замърсяването на околната среда.

Корпоративните клиенти на Ardes.bg също могат да се възползват от програма за оценка и връщане на старата си техника. Получените средства могат да послужат за първа вноска за ново модерно оборудване, което да подобри процесите в компанията и работата на служителите.

сподели и вдъхнови

1. Промоционалните кампании на Ardes.bg са валидни за потребители, които желаят да закупят стоки или да ползват услуги, които не са предназначени за извършване на търговска или професионална дейност.
2. Продуктите, участващи в промоциите, могат да са в ограничено количество и да бъдат изчерпани преди последния ден на съответната промоция
3. Промоционалните стоки се продават в количества, обичайни за едно домакинство (до 3 артикула на клиент)

Поръчай онлайн или ела в магазините на Ardes.bg:
Магазин Варна
Сливница
Виж още
Магазин София
Мусагеница
Виж още
Магазин Пловдив
Княгиня Мария Луиза
Виж още
Магазин Бургас
Братя Миладинови
Виж още
 
© Copyright 2024 Ardes.bg All Rights Reserved!