1. Ardes.bg
  2.  > 
  3. Хардуерни услуги
  4. (8 резултата)

Хардуерни услуги

Сравни
изглед: thumb-view list-thumb-view list-view
Ъпгрейд на памет на PC и лаптоп на супер цени

Искате да увеличите паметта на компютъра си? Няма проблем, ние ще проучим каква RAM памет пасва на вашата система, ще я добавим и работата на компютъра Ви ще се подобри.�Допълнителната памет указва голямо влияние при сърфиране в интернет, игри и работа с по-тежки програми.

Разгледан: 676
Монтаж и инсталация на твърд диск (HDD или SSD) на супер цени

Обичате да играете игри, да гледате филми или имате голяма колекция от семейни снимки и твърдият диск не ви достига? Нашите сервизни специалисти са готови да Ви помогнат. Добавянето на нов твърд диск не само ще увеличи общия обем информация, която може да бъде съхранена на компютъра Ви, но и може да ускори чувствително работата на системата ако новият твърд диск е SSD.

Разгледан: 1 497
Подмяна на захранващ блок на супер цени

По-високият клас захранващ блок има редица предимства пред най-евтините решения: по-издръжлив на колебания в ел. мрежата, предпазва компонентите на системата от токов удар, по-ниска консумация на електричество и по-ниски нива на шум. Ако имате нужда от подмяна на захранването на Вашия компютър нашите техници са готови да Ви помогнат.

Разгледан: 406
Монтаж и инсталация на видео карта на супер цени

Ако обичате видео игрите или сте професионалист в сферата на видео и графичната обработка ще се нуждаете от подходяща видео карта. Нашите специалисти ще Ви помогнат в избора на такава, която да е подходяща за Вашата система.

Разгледан: 610
Диагностика на хардуер и софтуер на супер цени

Нашите техници са на Ваше разположение! Ние ще разберем какво причинява проблема и ще Ви предложим решение.�Включва проверка на състоянието на всички съставящи компоненти за лаптопи и настолни компютри. Не включва ремонти и�отстраняването на констатирани проблеми.

Разгледан: 599
Профилактика на настолен компютър на супер цени

Почистването на компютъра удължава живота на компонентите в него и Ви дава по-голяма сигурност при използването му. Прах и други частици в охлаждащата система на компютъра го карат да се бави, прегрява и да се изключва сам. Най-често между ребрата на радиаторите се наслояват домашен прах, трохи, косми, никотинови налепи и други.

Разгледан: 756
Ъпгрейд на настолен компютър (PC) на супер цени

Искате да подобрите на компютъра си?

Няма проблем, ние ще вдъхнем нов живот на Вашия настолен компютър с нова видео карта, дънна платка или памет.

Разгледан: 985
Профилактика на лаптоп (преносим компютър) на супер цени

Вашият лаптоп прегрява, започнал е да се самоизключва, дали няма да дефектира? Отговорът на този въпрос е „ДА напълно е възможно“. Прегряването и самоизключването са вече закъснелите признаци, за това, че Вашата машина се нуждае от почистване. Редовните профилактики всяка година удължават живота на електронните компоненти и живота на Вашият лаптоп.

Разгледан: 813
 
Всички цени са с включен ДДС.
 
АРДЕС Е ПРЕДПОЧИТАН ПАРТНЬОР ОТ:
Габрoвски ООД - осветителни тела, осветление, лампи Информация за мобилни телефони
Посетете Ardes.bg в ShopMania Pazaruvaj.com - Pazaruvaj - Надежден помощник за покупки
Ardes.bg използва бисквитки. Разглеждайки този сайт, вие се съгласявате с използването на бисквитки. Научи повече. OK