Приложи филтрите

Хардуерни услуги

Филтър
Показани са 1 - 8 oт 8 продукта
Покажи по:
Подреди по:
(4.80)

Сглобяването на компютъра е задача, която изисква опит и внимание към детайлите. Важен е правилният подход за монтаж на различните компоненти и правилното организиране на кабелите за оптимален въздушен поток. Неправилният монтаж може да доведе до повреда в компонентите, поради тази причина ние ще Ви помогнем да сглобите компютъра си.

 

Цената на услугата важи при покупка на компоненти от Ardes.bg на стойност до 600 лв.

8800лв
ВИЖ ОЩЕ
(4.60)

Ако искате да си закупите компонент или вече сте си закупили, ние можем да го монтираме във Вашият лаптоп или PC. Сервизът разполага с богат асортимент от компоненти в наличност, с помощта на които можете да ъпгрейдвате своя компютър. Услугата включва демонтаж на стария и монтаж на новия компонент, както и проверка дали компонента се разпознава от компютъра.

 

При RAM паметите имате право да остави лаптопа и за пълно тестване на модулите и съвместимостта им. Пълният тест е безплатен за всички модули закупени от ЛД сервиз или Ардес.бг. Тестът е с времетраене от 1 до 3 часа взависимост от обема памет.

5500лв
ВИЖ ОЩЕ
(5.00)

Избрали сте лаптоп, който няма фабрична клавиатура по БДС стандарт?

Нашата услуга за надписване на клавиатура по БДС стандарт с лазерно гравиране е решението, от което се нуждаете!

Срок за изработка: 7 работни дни

9900лв
ВИЖ ОЩЕ
(5.00)

Избрали сте лаптоп, който няма фабрична клавиатура по БДС стандарт?

Нашата услуга за надписване на клавиатура по БДС стандарт с тампонен печат е решението, от което се нуждаете!

Срок за изработка: 7 работни дни

5900лв
ВИЖ ОЩЕ
(4.50)

Ако дисплеят или екрана на лаптопа е счупен, той трябва да се подмени с друг.
Смяната на екрана е ремонт с висока сложност, тъй като има доста тънкости при монтажа. Подмяната е финна и ако не се извърши от техник с опит има голяма вероятност за счупване на безела (рамката на екрана) или повреждане на конектора.
Сервизът извършва подмяна на екрани на всички модели и марки лаптопи. Можем да Ви предложим оригинални и съвместими дисплеи, както и дисплеи втора употреба за някой модели.

10000лв
ВИЖ ОЩЕ
(4.80)

Вашият лаптоп прегрява, започнал е да се самоизключва, дали няма да дефектира? Отговорът на този въпрос е „ДА напълно е възможно“. Прегряването и самоизключването са вече закъснелите признаци, за това, че Вашата машина се нуждае от почистване. Редовните профилактики всяка година удължават живота на електронните компоненти и живота на Вашият лаптоп.

8000лв
ВИЖ ОЩЕ
(4.40)

Вашият компютър прегрява, започнал е да се самоизключва, дали няма да дефектира? Отговорът на този въпрос е „ДА напълно е възможно“. Прегряването и самоизключването са вече закъснелите признаци, за това, че Вашата машина се нуждае от почистване. Редовните профилактики всяка година удължават живота на електронните компоненти и живота на Вашият компютър.

8000лв
ВИЖ ОЩЕ
(0.00)

Подмяната на захранващата букса включва: разглобяване на лаптопа, демонтаж на дънна платка, демонтаж на куплунга за захранване, почистване от спойки, профилактика (смяна на термопаста на процесора, термоподложки на чиповете при нужда, почистване от мръсотия, прах и налепи), запояване на новата букса, сглобяване на лаптопа и тестване след ремонта.

10000лв
ВИЖ ОЩЕ
Всички цени са с включен ДДС.
Бърза и сигурна доставка до: София, Варна, Ловеч, Бургас, Добрич, Стара Загора, Хасково, Смолян, Шумен, Сливен, Разград, Плевен, Монтана, Видин, Силистра, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Габрово, Враца, Велико Търново, Пловдив, Русе, Благоевград, Пазарджик, Ямбол, Перник и други.