Магазин за техника София

България 1309
гр.София
ул. "Пловдивско поле" 11а
/на 50м от метростанция Мусагеница/
Главният вход на магазина се намира на бул. "Марко Семов".
Понеделник - събота: 09:30 - 19:30
Неделя: 10:00 - 16:00
24.05 (Петък) - 10:00-16:00
0700 150 60
0878 150 600
office.sofia@ardes.bg
Безплатен паркинг/50 м преди магазина/
МетроМетростанция Мусагеница
За магазина

Магазинът на Ardes.bg в гр. София е с търговска площ от 280 кв.м и е най-големият магазин на веригата. На ваше разположение са професионално обучени консултанти, които ще ви помогнат да направите избора си на продукт или услуга.

При нас ще намерите над 250 различни модела лаптопи, таблети и смартфони, както и огромно разнообразие от аксесоари и компютърна периферия. В случай че даден продукт от сайта не е наличен на място в магазина ни, то той може да бъде поръчан и да бъде при нас до 1-2 работни дни.
Стоките могат да бъдат закупени в брой, с карта или на изплащане. Ако изберете варианта на изплащане - ние ще ви предложим изгодни условия. Необходими са 20 минути, за да получите одобрение и да бъдат обработени документите ви, след което можете да се радвате на новата си придобивка.
Големият избор на допълнителни услуги, които предлагаме, ще ви помогнат да използвате закупената техника спокойни дълго време. Можете да застраховате вашия нов продукт срещу счупване, заливане, изтърване, токов удар и кражба. Също така предлагаме Premium support, експресна замяна и удължение на гаранцията с 1 или 2 години.
Продукти отговарящи на условията за връщане, могат да бъдат върнати в рамките на 14 дни. Предлаганите в магазина стоки, са с доказан произход и с осигурен сервиз. Разполагаме и със собствен сервизен център, намиращ се до магазина ни (виж тук повече информация за Сервизен център София) /слагаме линк към https://ardes.bg/magazini-i-servizi/sofia/serviz-sofia/
Ние сме на ваше разположение, готови да ви консултираме в избора на техника, предлагайки изгодни условия и отлично обслужване.
Очакваме ви!

Екипът на Ardes.bg в гр. София
Христина Дончева Управител магазин София
Емил Тонов Продавач - консултант
Динко Иванов Продавач - консултант
Филип Йованов Продавач - консултант
Миро Йосифов Продавач - консултант
Мартин Йовчев Експерт Търговия с Корпоративни Клиенти
Никола Андреев Експерт Търговия с Корпоративни Клиенти

“Ардес Информационни Технологии” ЕООД стартира дейността си през далечната 1996 г. в гр. Варна. От 1997 г. фирмата започва да предлага собствена серия асемблирани компютри, предназначени основно за малкия и среден бизнес и частни клиенти. Днес Ardes.bg е един от лидерите в ИТ и ритейл индустрията.


“Ардес Информационни Технологии” ЕООД предлага на своите клиенти:
Консултация при избора на информационно оборудване и софтуер;
Доставка на компютърни системи за дома и офиса;
Доставка на богато разнообразие от компютърни компоненти, модули и софтуер;
Изграждане на компютърни и телевизионни локални мрежи и системи;
Изграждане на цялостни информационни решения за бизнеса;
Абонаментна поддръжка и сервиз на компютърна техника.

Наши клиенти са:
Роберт Бош ЕООД, Бош.ИО ЕООД, Сименс ЕООД, СИМЕНС ХЕЛТКЕЪР ЕООД, ТП Турски Авиолинии, Адрес Недвижими Имоти АД, Имотека АД, Меншън Технолоджи енд Оперейшънс Център ЕООД, Тайд Платформ Ел Ти Ди - клон България КЧТ, Сайтел България ЕООД, Тринитек ЕООД, Фикосота ООД, Елдоминвест ООД, ОнПросес Технолоджи България ЕООД, Прогрес Софтуер ЕАД, Карготек България ЕООД, Джей Ти Еи Рисърч ЕООД, Съюз на българските автомобилисти, М Рент ЕАД, ПЛЮС500БОС ЕООД, Риуорд Гейтуей (Обединено Кралство) ООД – клон и още над 10 000 фирми и частни клиенти…

Какво ви предлага “Ардес Информационни Технологии” ЕООД?
“Ардес Информационни Технологии” ЕООД се стреми да е в унисон с динамично променящите се трендове и постоянно обновява продуктовия си каталог, за да може да отговори дори и на най-взискателните потребителски нужди. Наред с физическите продукти, предоставя и сервизни услуги. Така се сформира една екосистема, осигуряваща дълготрайност и пълна функционалност на продуктите.
Предлага и допълнителни услуги като: до 60 дни срок за връщане на закупена техника, възможност за използване на оборотна техника при нужда от ремонт, удължаване на гаранцията на продукта до 2 години, дистанционна ИТ помощ, застраховка на техниката при счупване, изтърване или измокряне.

При нас клиентите винаги ще получат:
Вежливо и пълноценно обслужване;
Компетентен отговор на интересуващите въпроси;
Точният продукт, от който се нуждаят.
Качествена услуга, задоволяваща техните изисквания.

Данни по регистрация:
 •  АРДЕС Информационни Технологии ЕООД
 •  И.Д. 103857070
 •  ИД по ЗДДС: BG103857070
 •  Aдрес на управление и кореспонденция: гр. Варна, бул. Сливница 118, ет 1, ап 1
 •  МОЛ: Димитър Димитров
 •  Банкова сметка:
  •  Име на банка: Обединена Българска банка
  •  IBAN: BG67UBBS80021033291940
  •  BIC: UBBSBGSF
Лични данни

Съгласно Удостоверение № 50217, издадено на 13.08.2012г. от Комисия за Защита на личните данни, Фирма Ардес Информационни Технологии ЕООД е администратор на лични данни, вписан в „Регистъра на администраторите на лични данни и на водените от тях регистри“ с идентификационен № 50217 Личните данни, получени за обработка от потребителите на Фирма Ардес Информационни Технологии ЕООД, се съхраняват на сървъри, които се намират в Data center в защитена среда. Съгласно Закона за защита на личните данни, Потребителят има право на достъп до собствените си Лични данни, които е въвел и са станали достояние на Фирма Ардес Информационни Технологии ЕООД, както и на поправка на тези Лични данни. Потребителите изрично се съгласяват предоставените от тях Лични данни да бъдат обработвани от Фирма Ардес Информационни Технологии ЕООД по електронен път при доставка на поръчани стоки или услуги и при необходимост от помощ от служител на Фирмата.

За връзка с нас

Ако нямате навършени 16 години, за да използваме личните ви данни е необходимо да прикачите декларация за съгласие за участие от родител или настойник.

Свали декларация
Декларацията е необходимо да е в PDF или JPEG файлов формат и не по-голяма от 1 MB.
Моля потвърдете, че не сте робот