Приложи филтрите

Роботи за почистване на прозорци

Филтър
Показани са 1 - 4 oт 4 продукта
Покажи по:
Подреди по:
(4.70)
 • Мощност на вакуум: 2600 - 3400 Pa
 • Ниво на шума: 65 dB
 • Дължина на обезопасителното въже: 8 м
 • Цвят: Бял
369 лв
33900лв
ВИЖ ОЩЕ
(4.60)
 • Мощност на вакуум: 1850 - 3800 Pa
 • Ниво на шума: 65 dB
 • Дължина на обезопасителното въже: 6 м
 • Цвят: Бял
619 лв
56900лв
ВИЖ ОЩЕ
(0.00)
 • Мощност на вакуум: 3800 Pa
 • Цвят: Бял
749 лв
69900лв
ВИЖ ОЩЕ
(4.50)
 • Мощност на вакуум: 1850 - 3800 Pa
 • Ниво на шума: 75 dB
 • Дължина на обезопасителното въже: 5 м
 • Цвят: Бял
539 лв
43900лв
ВИЖ ОЩЕ
Всички цени са с включен ДДС.
Бърза и сигурна доставка до: София, Варна, Ловеч, Бургас, Добрич, Стара Загора, Хасково, Смолян, Шумен, Сливен, Разград, Плевен, Монтана, Видин, Силистра, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Габрово, Враца, Велико Търново, Пловдив, Русе, Благоевград, Пазарджик, Ямбол, Перник и други.

С развитието на технологиите, грижата за дома става все по-лесна и автоматизирана. Роботите за почистване и миене на прозорци са част от тази революция, като предоставят удобство и ефективност при поддържането на чистотата на прозорците.

Бъдещето на чистотата: Роботи за почистване и миене на прозорци

Роботите за почистване и миене на прозорци са иновативни устройства, които автоматично мият и почистват стъклата на прозорците. Те са оборудвани с мощни вакуумни помпи, които ги държат здраво захванати към стъклото докато работят. Със специални сензори роботите разпознават границите на прозореца и осигуряват пълно покритие без да оставят следи.

Какви модели роботи за прозорци предлагаме в Ардес?

В Ардес разполагаме с няколко предложения от марката Xiaomi, от които:

 • Hutt W55 – интелигентен робот за почистване и миене на прозорци, проектиран с AI детектор за рамки и препятствия. Подходящ е както за хоризонтално, така и за вертикално почистване и миене. Може да се използва не само за прозорци, но и за плочки, огледала, витрини, душ кабини. В зависимост от степента на замърсяване, силата му на засмукване може да варира между 1400 - 2800 Pa. Успява да почисти квадратен метър за около три минути и има вградено захранване, което позволява на устройството да работи още 20 минути след прекъсване на захранването. Предпазното му въже е дълго 5 метра;
 • Hutt DDC55 – управлява се чрез дистанционно и почиства със скорост от 3 минути на квадратен метър. Работи при шум от 65 dB, което е сравнително тихо за този тип уреди. Предоставя мощност между 2600 и 3400 Pa, а батерията му е с капацитет от 650 mAh, която позволява на робота да остава прикрепен към стъклото до 20 минути при прекъсване на захранването. Към специалните му функции се причисляват – интелигентно планиране на пътя на почистване и миене, S-образен маршрут, Al алгоритъм за определяне на степента на замърсяване и NIDEC безчетков мотор със скорост 27000 оборота в минута;
 • Hutt C6 – с обем от 80 мл, роботът автоматично пръска вода на всеки пет секунди, покривайки до 80 кв.м за един цикъл. Сам регулира между 1850 и 3800 Pa в зависимост от замърсяването. При прекъсване на захранването, устройството продължава работа до още 20 минути. Hutt C6 е оборудван с 5-метрово предпазно въже и спрей функция. Разпознава различни материали и планира оптимален Z и N-образен маршрут на почистване и миене. Разполага с различни режими на работа и 650 mAh капацитет на батерията. Почиства хоризонтално и вертикално гладки повърхности като стъкло, дърво, мрамор, неръждаема стомана и дори стени с плочки;
 • Hutt W8 – този робот предлага комбинация от технологични нововъведения и висока производителност, което го прави добър помощник за всеки дом или офис. Може да почисти до 35 кв. м с едно пълнене, като видимият дизайн на контейнера позволява лесно следене на нивото на водата. Автоматично регулира между 1850 и 3800 Pa, като се адаптира към различни замърсявания, а NIDEC моторът осигурява ефективно почистване и миене на различни видове петна с 27 000 об./мин. Разполага с високочувствителни сензори за точно откриване на ръбове и препятствия и ултра тънък дизайн – 8-сантиметровият корпус позволява достъп до труднодостъпни места. Може да функционира и чрез гласови уведомления и да се управлява освен с дистанционното, но и през мобилното приложение.

Роботите за почистване и миене на прозорци са идеалното средство за всеки, който иска да има идеално чисти прозорци без много усилия. С избора на правилния модел от Ardes.bg, ще може да се наслаждавате на чисти прозорци през цялата година. Всички предложения, които ще намерите в нашия сайт, предлагат както сухо, така и мокро почистване и миене.

Защо да изберете своя нов иновативен уред от Ardes.bg?

Ardes.bg е водещ онлайн магазин, предлагащ различни качествени решения, предназначени за грижата за дома. Поръчвайки от нашия онлайн магазин, вие получавате бърза доставка и отлична цена. Независимо дали търсите робот за почистване и миене на прозорци за дома, или професионален такъв за чистене на офиса, Ардес е вашето място.

Всички устройства, предлагани в нашия магазин, пристигат с упътвания за употреба и гаранция от 24 месеца.