ASUS W202
Създаден за учене
и приключения
във и извън
класната стая

ASUS W202 е съвършената платформа за обучаване и развиване на ентусиазирани млади умове. W202 може да се похвали със свръхбърза 802.11ac Wi-Fi връзка, ергономична клавиатура, както и ръбове и ъгли с гумирано покритие, което осигурява защита при неволни удари. Освен това е проектиран с уникален 3-модулен дизайн за лесна поддръжка.

ASUS W202NA-GJ0090R

  • Intel Celeron N3350 (1.10/2.40GHz, 2M)
  • Intel HD Graphics 500
  • 4 GB LPDDR3
  • 128 GB eMMC
  • 11,6" (29.46cm) 1366x768 матов дисплей
  • Windows 10 Pro
  • 24 месеца гаранция
599лв 549лв виж още

Мощна производителност и цялостна свързаност

ASUS W202 е създаден така, че да направи ученето забавно. И осигурява мощта и безжичната свързаност, която ви е нужна, за да успеете с начинанията си.

Панта с ъгъл на разтваряне от 180°

Издръжливата панта с ъгъл на разтваряне от 180° е идеална за споделяне на екрана, особено когато работите в група.

Ергономичен дизайн

W202 е с ергономичен дизайн, подходящ както за възрастни, така и за деца. Клавиатурата и сензорният пад са прецизно проектирани така, че да гарантират изключително удобство при работа.

Покритие без отблясъци за защита на очите ви

Дисплеят на ASUS W202 е с покритие без отблясъци намалявайки умората и натоварването на очите. Ефективно редуцира отразяването на светлината и затова запазва всички детайли на картината независимо от средата – дори при директна слънчева светлина.

Устойчива на разливане клавиатура

Устойчивата на разливане на течности клавиатура ви помага да не се тревожите за „малките инциденти“, които често се случват.

Стил и желязна издръжливост

ASUS W202 е стилен и здрав: Ъглите и краищата му са с гумирано покритие и строго тествани, за да осигурят ненадмината издръжливост.

1. Промоционалните кампании на Ardes.bg са валидни за потребители, които желаят да закупят стоки или да ползват услуги, които не са предназначени за извършване на търговска или професионална дейност.
2. Продуктите, участващи в промоциите, могат да са в ограничено количество и да бъдат изчерпани преди последния ден на съответната промоция
3. Промоционалните стоки се продават в количества, обичайни за едно домакинство (до 3 артикула на клиент)

Поръчай онлайн или ела в магазините на Ardes.bg:
Магазин Варна
Сливница
Виж още
Магазин София
Мусагеница
Виж още
Магазин Пловдив
Княгиня Мария Луиза
Виж още
Магазин Бургас
Братя Миладинови
Виж още
 
© Copyright 2021 Ardes.bg All Rights Reserved!