Сервизен център Ardes.bg София

България 1309
гр.София
ул. ""Пловдивско поле"" 9
Понеделник - Петък: 9:30 - 19:30
Събота: 10:00 - 17:00
Неделя: почивен ден
6 септември: 10:00 - 16:00
22 септември: 10:00 - 16:00
0700 150 60
0878 150 600
service-sofia@ardes.bg
 
За сервиза

Сервизен център София - Ardes.bg
Заповядайте в сервизен център Ardes.bg София - един от големите и специализирани сервизи за компютърна и сървърна техника на територията на град София. На Ваше разположение са високо квалифицирани специалисти, които ще Ви помогнат със сервиза на гаранционни и извънгаранционни лаптопи, компютри, сървъри и офис техника. Ще Ви окажем пълно съдействие за изпращането на гаранционната техника към оторизираните сервизи на съответните марки.

Нашите клиенти могат да се възползват също и от:

месечна абонаментна поддръжка;
изграждане и проектиране на мрежи;
изграждане и поддръжка на видеонаблюдение;
посещение на място;
специализирано обслужване за корпоративни клиенти;
проекти по поръчка и други.

Екипът на сервизен център София
Виктория Димитрова Обслужващ сервизна дейност
Дойчин Чернев Техник компютърни системи
Станимир Цветков Техник компютърни системи
Данни по регистрация:

Данни на фирмата:
Име на фирмата: ЛД сервиз ЕООД
Булстат: 203471187
Aдрес на управление и кореспонденция: гр. Варна, бул. Сливница 118
МОЛ: Николай Куртев
Банкова сметка:
Име на банка: ПИБ АД - Варна
IBAN: BG63FINV91501016465581
BIC: FINVBGSF

Национална верига Ardes.bg e франчайз и партньорска мрежа от самостоятелни фирми, с децентрализирана структура. Възможно е не всички цени в отделните обекти да бъдат еднакви с посочените в Интернет сайта. Ще се радваме, ако споделите мнение за обслужването в този обект по-долу:

Лични данни

Съгласно Удостоверение № 50217, издадено на 13.08.2012г. от Комисия за Защита на личните данни, Фирма Ардес Информационни Технологии ЕООД е администратор на лични данни, вписан в „Регистъра на администраторите на лични данни и на водените от тях регистри“ с идентификационен № 50217 Личните данни, получени за обработка от потребителите на Фирма Ардес Информационни Технологии ЕООД, се съхраняват на сървъри, които се намират в Data center в защитена среда. Съгласно Закона за защита на личните данни, Потребителят има право на достъп до собствените си Лични данни, които е въвел и са станали достояние на Фирма Ардес Информационни Технологии ЕООД, както и на поправка на тези Лични данни. Потребителите изрично се съгласяват предоставените от тях Лични данни да бъдат обработвани от Фирма Ардес Информационни Технологии ЕООД по електронен път при доставка на поръчани стоки или услуги и при необходимост от помощ от служител на Фирмата.

За връзка с нас

Ако нямате навършени 16 години, за да използваме личните ви данни е необходимо да прикачите декларация за съгласие за участие от родител или настойник.

Свали декларация
Декларацията е необходимо да е в PDF или JPEG файлов формат и не по-голяма от 1 MB.
Моля потвърдете, че не сте робот