Unique selling proposition banner

Общи условия корпоративни клиенти

Регистрация и влизане в системата за корпоративни клиенти

 

Програмата за корпоративни клиенти на Ардес Информационни Технологии ЕООД важи само и единствено за юридически лица и фирми, с предоставени валидни данни на съответната организация.

За да може да прави покупки или да провери за цена всеки корпоративен клиент трябва да се е регистрирал и попълнил „Регистрационна форма“ за корпоративни клиенти.

С регистрацията си Вие се съгласявате с общите условия, което също така означава, че давате съгласието си Ардес Информационни Технологии ЕООД да обработва Вашите лични данни, необходими за изпълнение на направените през Портала за онлайн търговия поръчки.

След като Клиентът се е регистрирал, той може да влезе в онлайн платформата за корпоративни клиенти на www.ardes.bg, използвайки за вход в системата своя адрес на ел. поща и избраната по време на регистрацията парола.

Приемайки общите условия, клиента се съгласява да получава информационни и рекламни съобщения от Ардес Информационни Технологии ЕООД. Всеки регистриран потребител в секция „Корпоративни клиенти” има право да се откаже от получаването на рекламни съобщения след първия получен имейл, като кликне на “Отписване от списъка”. Всеки регистриран потребител в секция „Корпоративни клиенти” има право да закрие своят профил.

Ардес Информационни Технологии ЕООД се запазва правото на периодични промени в цените на предлаганите стоки и да стартира или спира всякакви специални оферти или продажбени действия.

Ардес Информационни Технологии ЕООД си запазва правото да прекрати по всяко предоставянето на услуги чрез изтриването на акаунта на даден потребител, който по сериозен или постоянен начин нарушава разпоредбите на настоящите общите условия.