Unique selling proposition banner

Начини на плащане и доставка

ДОСТАВКА

Продавачът ще извършва доставката на Стоките и предоставянето на Услугите само на територията на България. Доставката на поръчки, съдържащи продукти, предлагани от Ардес ИТ над стойност 499.99 лв. (с ДДС) ще бъде безплатна за Клиента и се извършва с куриерска компания Спиди. Цената на доставката на продукти, предлагани от Ардес ИТ на стойност на/под 499.99 лв. (с ДДС) ще е 7.99 лв. и се извършва с куриерска компания Спиди. Доставка на поръчки по куриерска компания Еконт се заплаща независимо от стойността на поръчката. Доставка до офис на Еконт ще е 9.99лв. Доставка по Еконт до адрес на клиента ще е 12.99лв. Условията и цената на доставка на продуктите на партньор от www.ardes.bg ще бъде доведена до знанието на Клиентите при обработването на поръчката от партньора.

Доставка Поръчка под 499.99 лв Поръчка над 499.99 лв
До офис на Спиди 7.99лв Безплатно
До адрес на клиента (по Спиди) 7.99лв Безплатно
До офис на Еконт 9.99лв
До адрес на клиента (по Еконт) 12.99лв

Срокът за изпълнение на поръчка е oт 3 до 7 работни дни ( в зависимост от наличността в склада) с изключение на поръчките, направени петък след 16 часа, събота, неделя, почивни и празнични дни, където срокът може да е по-дълъг. Пратките се доставят от понеделник до петък между 09.00 и 18.00 часа и събота между 09.00 и 13.00 часа. Някои населени места може да се обслужват от куриера по предварително фиксиран от него график. Възможни са изключения при специални поръчки, когато срокът за доставка може да бъде по-дълъг от 7 работни дни.

Услугата "Експресна доставка за 4 часа" се осъществява посредством куриерска компания Делегейт куриер. Покритието на услугата е само за територията на гр. София и е валидна само за продуктите, за които се визуализира. Цената на доставката е 9.99 лв с ддс. Поради естеството на услугата, експресна доставка за 4 часа, е възможна само за поръчки в брой или платени с карта или ePay.bg.

Потребителят се задължава да осигури достъп и контактно лице, което да приеме и да заплати (ако все още не са) поръчаните продукти. Ако клиентът (или упълномощено от него лице) не бъде намерен в уговореното време за доставка и не може да се установи връзка с него по телефона в момента на доставка, пратката се връща в офис на куриера до поискване от потребителя. Аrdes.bg или представител на куриерската фирма се ангажират да уведомят потребителя по телефон или e-mail, ако се появят внезапни обстоятелства, възпрепятстващи навременното изпълнение на доставката.

В случай, че не може да изпълни поръчката, тъй като продуктът не е в наличност, Аrdes.bg ще информира клиента за тази ситуация.

Поръчаната техника ще бъде подобаващо опакована, заедно с придружаващите я документи. Имате възможност да отворите пратката и прегледате техниката, преди да платите на куриера. Трябва да проверите съдържанието на пакета за съответствия на стоката със заявката, когато получавате пратката. При нарушения във външния вид на стоката, възникнали при транспорта, трябва да се обърнете към куриера, който трябва да Ви състави протокол за увредена пратка.

НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ

Ardes.bg предлага следните начини на разплащане:

 • В БРОЙ

  Платете в брой на каса в най-близкия магазин на Ardes.bg или магазин на наш партньор. Намерете най-близкия магазин тук;

 • С КАРТА

  Платете с дебитна или кредитна карта онлайн или на каса в най-близкия магазин на Ardes.bg или магазин на наш партньор;

 • ЧРЕЗ ePay

  Платете онлайн чрез системата на ePay;

 • С НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ

  Заплащате поръчаната стока при получаването и от куриер. Ще получите гаранционна карта, касов бон и фактура (по желание);

 • С БАНКОВ ПРЕВОД

  Банкови данни - Първа инвестиционна банка АД, IBAN: BG53FINV915010ARDESLTD, BIC: FINVBGSF. След поръчка ще получите проформа фактура за плащане и след като платите, ние ще изпратим поръчаната стока до желания адрес;

 • НА ИЗПЛАЩАНЕ

  Кандидатствай за стоки на изплащане с BNP Paribas, UniCredit и TbiBank в магазин на Ardes.bg или магазин на наш партньор. Ако желаете, кандидатствайте онлайн, като добавите продукта в кошницата и изберете начин на плащане “На изплащане” и следвате описаната процедура;

 

*Ardes.bg си запазва правото да изиска авансово заплащане на поръчаната стока по банков път, като за това клиентът получава фактура за авансово плащане с посочени банкови сметки. В такива случаи, изпълнението на поръчката започва едва след получване на плащането.