ASUS ZenBook

ASUS ZenBook Flip

ASUS ZenBook Pro Duo

ASUS ZenBook

Лаптопът, който ще те очарова!

Купи ASUS ZenBook, тествай го и ако не ти допада, го върни, a ние ще ти възстановим парите.

*Важи за продукти със запазен търговски вид, с нормални следни от употреба.

Виж пълните условия, тук.

ASUS ZenBook

Пътувайте умно и леко

Компактният, тънък и свръхлек дизайн прави ZenBook идеалният спътник в пътешествието ви, независимо къде отивате. Разполага с пълен набор от I/O портове – включително HDMI, Thunderbolt 3 и USB 3.2 Type C, така че можете да се наслаждавате на гъвкаво свързване навсякъде.

ASUS ZenBook Flip13

Гъвкава производителност, безпроблемна мобилност

Открояващият се и елегантен ZenBook Flip 13 вече е с нов дизайн, който комбинира усъвършенствана мобилност и върховна гъвкавост. Елегантният NanoEdge дисплей и 360° ErgoLift панта правят ZenBook Flip 13 още по-компактен, а свръхтънкият 13,9-милиметров корпус е оборудван с богат набор от I/O портове за лесно свързване. Процесорът Intel® Core™ осигурява безпроблемна производителност и графична продуктивност, когато сте в движение. ZenBook Flip 13 е многофункционален и мощен лаптоп – идеалният партньор в творчески и бизнес начинания.

ASUS ZenBook Pro Duo

Лаптопът на бъдещето

Иновативният ASUS ZenBook Pro Duo позволява драстично да увеличите своята продуктивност и креативност! Създаден, за да ви осигури възможно най-добрите условия по време на работа, уникалният дизайн на лаптопа се отличава с 4K ASUS ScreenPad™ Plus, който работи безпроблемно като допълнение на основния 4K UHD OLED дисплей. До този момент никога не е било толкова лесно да разгърнете пълния потенциал на вашата творческа мощ.

1. Промоционалните кампании на Ardes.bg са валидни за потребители, които желаят да закупят стоки или да ползват услуги, които не са предназначени за извършване на търговска или професионална дейност.
2. Продуктите, участващи в промоциите, могат да са в ограничено количество и да бъдат изчерпани преди последния ден на съответната промоция
3. Промоционалните стоки се продават в количества, обичайни за едно домакинство (до 3 артикула на клиент)

Поръчай онлайн или ела в магазините на Ardes.bg:
Магазин Варна
Сливница
Виж още
Магазин София
Мусагеница
Виж още
Магазин Пловдив
Княгиня Мария Луиза
Виж още
Магазин Бургас
Братя Миладинови
Виж още
 
© Copyright 2021 Ardes.bg All Rights Reserved!