Мнения на клиенти

Оценка за Ardes.bg:
4.8 (обща оценка от 1049 мнения)
Пламен

Пламен

02 Февруари 2010

отлично

Здравейте, Изпращам Ви снимка с новия ми лаптоп закупен от Вас. Много съм доволен от преносимата машина. Отговаря на очакванията ми. Изразявам голяма благодарност към персонала на веригата Ардес за коректното обслужване и добро отношение.

Бетина

Бетина

02 Февруари 2010

отлично

Лаптопът ми е страхотен,няма грешка!!!Много благодаря на служителите от ardes.bg Варна,че ме посъветваха какво да закупя.Много,ама много съм доволна от обслужването!

Младен

Младен

02 Февруари 2010

отлично

За сега съм много доволен от лаптопа, харесвам дизайна, характеристиките и цената му. Обслужването в магазина беше перфектно.Обслужващия персонал е много очтив, внимателен и компетентен.

Мария

Мария

02 Февруари 2010

много добро

Много съм доволна от ACER-а , както винаги си заслужава суперлативите.

Любомир

Любомир

02 Февруари 2010

много добро

Много съм доволен от закупения лаптоп (ACER Aspire 5738ZG), досега не съм имал никакви проблеми с него и се надявам така да бъде и за в бъдеще.

Красен

Красен

02 Февруари 2010

отлично

Страшно съм доволен от компютъра. Обиколи доста вили и рождени дни :) изобщо вземам го почти навсякъде, където отида - голямо улеснение е. Досега съм нямал проблеми с него. Що се отнася до вашето обслужване - беше коректно и бързо.

Ивелин

Ивелин

02 Февруари 2010

много добро

Много съм доволен от направената от вас покупка. Смятам че направих добър избор благодарение на вашата компетентна намеса. За парите с които разполагах ми предложихте възможно най-добрия продукт и аз се възползвах от възможността. Искрено ви благодаря! Това ми е първата покупка от вашата фирма, чак след това се порових в интернет и разбрах, че сте фирма спечелила доверието на много клиенти и с много добра история и репутация в бранша. При следваща възможност и необходимост бих се обърнал отново към услугите на вашата фирма. Лаптопа, който закупих от вас е LENOVO модел G 550A - 5 (МНОГО Е ДОБЪР )

Ангел

Ангел

02 Февруари 2010

отлично

Здравейте, Закупих лаптоп ACER Aspire 5738ZG от Ардес през декември, останах впечатлен от компетентноста на продавача, и това че даде отговор на всичките ми въпроси. Засега съм доволен от закупеният продукт (ползвам го едва от месец), като се надявам срещите ми със сервиза да не са много често:)

Ивайло

Ивайло

02 Февруари 2010

много добро

ASRock M15 e добър модел лаптоп, първия модел от нисък клас с HDMI изход в България, удобна клавиатура с Numpad, HD резолюция 1366х768 идеална за гледане на филми, 1.3 МРх камера за добро изображение за видеоразговори, отлична свързаност (LAN 1 gb , bluetooth, WLAN) и голям харддиск. Като цяло съм доволен от обслужването Ви, въпреки че когато го купувах го нямахте наличен го доставихте го за сравнително кратко време (1 седмица). Купих го от Вас, защото цената за нов лаптоп за човек с моя бюджет беше най-изгодна при Вас.

Драгомир

Драгомир

02 Февруари 2010

много добро

Компютърът е страхотен - DELL Studio 1555 red. Обслужването е на ниво.