Мнения на клиенти

Оценка за Ardes.bg:
4.8 (обща оценка от 328 мнения)
Atanas Kostadinov

Atanas Kostadinov

09 Ноември 2018

отлично

Венцислав Величков предостави много бърз и адекватен сървиз. Отговори на всичките ми въпроси и предложи реални алтернативи на желания от мен продукт. Благодаря!

Даниел Пламенов

Даниел Пламенов

07 Ноември 2018

отлично

Уникални хора

Красимир

Красимир

01 Ноември 2018

отлично

Доволен съм от обслужването! Благодаря!

Иван Ганчев

Иван Ганчев

01 Ноември 2018

отлично

Много добро обслужване и професионализъм. И онлайн и на място в магазина. Дори след проблем с продукт (производствен проблем), бързо и безпроблемно заменяне и обслужване. Препоръчвам!

zevcihan doganay

zevcihan doganay

23 Октомври 2018

отлично

strahotni ste...

Боян Николв

Боян Николв

22 Октомври 2018

отлично

Много добро обслужване. Благодаря на Венцислав Величков за изчерпателните отговори. Вярвам и с поръчката всичко ще е наред.

Петър Гаджонов

Петър Гаджонов

12 Октомври 2018

отлично

Изключително съм доволен от обслужването. За продуктите няма да говоря, то е ясно че са с отлично качество и на добри цени.

Danail Irinkov

Danail Irinkov

08 Октомври 2018

отлично

Благодарение на Марто Любчев много лесно днес избрах микрофон и видео карта, благодаря за бързото обслужване:))

Слав Попов

Слав Попов

03 Октомври 2018

добро

Обслужването е добро, но има какво да се подобри. Когато се прави поръчка с плащане по банков път и настъпва хаос - не се получава мейл с потвърждение или информация за поръчката, налага се да се звъни , за да им се напомни да изпратят фактурата. Ако се подобри този процес всичко ще е наред.

Венцислав Величков, Ardes.bg:

Здравейте г-н Попов, Благодаря Ви за оставеното мнение. Обратната връзка от клиенти е много важна за нас, тъй като чрез нея подобряваме клиентското обслужване постоянно, а стремежът ни за постигане на 100% удовлетвореност е наша водеща цел. В двата телефонни разговора с Вас бе споменато, че са изпратени проформи-фактури на посоченият имейл адрес в поръчката, но поради някаква причина не сте ги получили. Бяха Ви изпратени повторно след това. Ще проверим за техническа неизправност в системата ни за информиране. На разположение сме, ако имате допълнителни въпроси или нужда от съдействие. Поздрави, Венцислав Величков Ръководител Отдел връзка с клиенти и онлайн продажби тел: +359876396911 е-майл: v.velichkov@ardes.bg

Ахмед Ахмедов

Ахмед Ахмедов

30 Септември 2018

отлично

отлично