Мнения на клиенти

Оценка за Ardes.bg:
4.8 (обща оценка от 373 мнения)
Андрей Николов

Андрей Николов

14 Февруари 2019

отлично

На скоро си закупих лаптоп от тук, thinkpad t470. Имах колебания за други марки, но Виктор Николов ми помогна да направя правилният избор.

Милен Динев

Милен Динев

14 Февруари 2019

отлично

Отлично отношение. Консултантите в софийският магазин си разбират отлично от работата. Закупих висок клас лаптоп, който се оказа с проблем , на следващият ден беше заменен без никакви проблеми. Никакви ! Това се казва отлична работа и грижа за клиента. Дано продължавате все така, защото в мое лице имате предоволен и лоялен клиент.

Илия Унаров

Илия Унаров

05 Февруари 2019

отлично

Много сериозни и отговорни..! Закупих монитор и съм много доволен. Всичко е ок за което благодаря на целият ви екип,бъдете живи и здрави ...! Поздрави..!

Lachezar

Lachezar

04 Февруари 2019

отлично

Силно впечатлен съм от професионализма и корекността на екипа в магазин Ардес в София. Особено доволен останах от отговорника по Търговска Дейност - бърза реакция, адекватност и грижа за клиента! Горещо препоръчвам!

Никола Дебарски

Никола Дебарски

30 Януари 2019

отлично

Според мен сайтът Ардес.бг се справя много добре и в поръчките, и в помощта.

Венелина Сиракова

Венелина Сиракова

18 Януари 2019

отлично

Благодаря на он-лайн магазини Ардес ( Ardes) в лицето на Любомир Тимчев / Продуктов мениджър / и Венцислав Величков / Ръководител Отдел връзка с клиенти и онлайн продажби / за оказаното съдействие и предварителната консултация при избор на техен продукт. Благодаря на целият екип за експресната, безупречно извършена и доставена поръчка. Оценката ми е отлична ( 5 от 5).

николай христов

николай христов

18 Януари 2019

отлично

Бърза доставка и много добри оферти

Видка Ганчева

Видка Ганчева

18 Януари 2019

отлично

Отлично обслужване, бърза обратна връзка и качествена стока на нормални цени. Препоръчвам!

Николай Христов

Николай Христов

16 Януари 2019

отлично

Бих искал да изкажа огромната си благодарност към ардес и по - конкретно към Мартин Любчев. Помогна ми при избора на лаптоп и смятам, че уцели точно нуждите ми. Страхотен е! Благодаря!

Никита Коврайский

Никита Коврайский

14 Януари 2019

отлично

Искам да благодаря на Ардес Варна и на продавач-консултант Мартин Любчев за прекрасното обслужване . Останах много доволен от помоща му и от отношението. Помогна ми при избора на клавиатура , първоначално бях си намислил една клавиатура, но той ми предложи друга,която е уникална, а по-точно Roccat Vulcan 120 Aimo , това нещо е като извънземна техника . Такова нещо не бях пипал досега и благодарение на гн.Любчев и Ардес Варна се сдобих с нея. Препоръчвам на всички, които обмислят да се сдобият с каквато и да е техника, да се насочат към Ардес Варна и да се обърнат към Мартин Любчев за информация. Ще останете доволни и няма да съжелявате!