Мнения на клиенти

Оценка за Ardes.bg:
4.8 (обща оценка от 328 мнения)
Валери Валериев

Валери Валериев

25 Юни 2018

отлично

Венцислав Величков - останах много доволен от предложенията за лаптопи и отговорите на въпросите ми, свързани с изборът ми на компютър!

Simona K

Simona K

15 Юни 2018

отлично

Венцислав Величков ми помогна с доста въпроси, които ме тормозеха. Бързо и лесно достигнах до решение :)

Мартин

Мартин

07 Юни 2018

отлично

Венцислав Величков - професионален подход, получих напътствия за всичко което ме интересуваше - добро обслужване и търпение. Доволен съм!

Любомир Иванов

Любомир Иванов

02 Юни 2018

отлично

За втори път се доверявам на г-н Генчо Бонев от Ардес - Велико Търново за компютърна система. Според зададеният от мен бюджет и изисквания той направи повече от перфектна конфигурация. Съобрази се със всички мои изисквания. Мога да кажа, че свърши работата си повече от перфектно :)

Божидар Борисов

Божидар Борисов

25 Май 2018

отлично

Много се радвам, че Ардес подкрепя Българските гейминг проекти. Огромно благодаря от името на Българската CS:GO общност!

Петър Николаев

Петър Николаев

10 Май 2018

отлично

Винаги бърза реакция без никакви проблеми в поръчките който съм направил до сега. Препоръчвам ги и ще продължавам да ги препоръчвам на познати.

Венцислав Величков, Ardes.bg:

Здравейте, г-н Николаев. Благодаря Ви за хубавите думи. Обратната връзка е много важна за нас. Повече от 22 години се стремим всички наши клиенти, както нови така и лоялни, да получават 100% удовлетвореност от покупките си. Очакваме Ви отново в ardes.bg. Поздрави, Венцислав Величков!

Vihren Kirchev

Vihren Kirchev

09 Май 2018

отлично

На място в магазина хората са много любезни и отзивчиви. Препоръчвам ги и на вас.

Венцислав Величков, Ardes.bg:

Здравейте, г-н Кирчев! Благодарим Ви за хубавите думи и за оценката, която сте оставили за нас. Радваме се, че сте останал доволен от обслужването. Стремим се вече повече от 22 години да удовлетворяваме нашите клиенти и да се грижим за това да получат освен качествена техника, а и запомнящо се преживяване. Поздрави, Венцислав Величков, Ardes.bg

Димитър Димитров

Димитър Димитров

29 Април 2018

задаволително

Поръчах артикул от Емаг получих го потрошен Но след като споделих в сайта на Емаг и ел.пощата на ардес за два дена ми пратиха нов без забележки . За напред ще си помисля дали да правя поръчки от емаг защото емаг си имат партньори именно един от тях е Ардес и всяка фирма си е с различна политика но всичко беше точно като цяло благодаря на Венцислав Величков

Ivan Andreev

Ivan Andreev

18 Април 2018

отлично

AREDS VIE NAPRAVO RAZVBIVATE ZEMQTA PRODYLGAVAITE VSE TAKA!!!!!!!!!!!!!!!

Alexander

Alexander

11 Април 2018

лошо

Измамнизи!!!!!!!! Направиха ми няколко пробляма с компютри. от източници разбрах че те купуват бройки дали дефект , оправят ги и ги продават като нови.

Венцислав Величков, Ardes.bg:

Здравейте, г-н Анастасов. Бихте ли посочили конкретни данни за Ваша поръчка или покупка от Ardes.bg, за да разгледаме обстойно случая, тъй като не откриваме в системата ни клиент с посочените данни? На разположение сме и ще Ви съдействаме! Поздрави, Екипът на Ardes.bg!