Мнения на клиенти

Оценка за Ardes.bg:
4.8 (обща оценка от 328 мнения)
Христо Митков

Христо Митков

25 Септември 2018

отлично

Най-добрата компютърна фирма у нас. Изключително компетентен и висококвалифициран екип, който работи за клиента. Аз избрах Ардес за мен и моят компютър!

Вики Риджалски

Вики Риджалски

24 Септември 2018

отлично

отлично

Мехмет

Мехмет

19 Септември 2018

отлично

Здравейте, скоро купих от Вас MSI GP62M 7REX Leopard Pro updated модела. Избрах продукта Ви защото беше на най-изгодната цена на пазара. Благодаря Ви Ardes.bg

Здравко Георгиев

Здравко Георгиев

13 Септември 2018

отлично

Не бях чувал за Ardes до преди седмица, но сега бих ги препоръчал силно на всеки! Изключителен професионализъм! Микс от знания и желание за работа! Най-много ме впечатли желанието им да помагат на клиентите си и може би тук е мястото да изкажа огромни благодарности на Мартин Марков! Благодаря Ви за всичко! Така се прави бизнес!

Silvia Apostolova

Silvia Apostolova

11 Септември 2018

отлично

Много съм доволна от екипа.В него работят хора професионалисти и много добре подготвени!

Веси Димитрова

Веси Димитрова

31 Август 2018

отлично

Много съм доволна от вашия online консултант Венцислав Величков ! Получих любезен, бърз и компетентен отговор, поднесен по разбираем за мен начин, в предвид че съм жена!

Yanislav Veselinov

Yanislav Veselinov

24 Август 2018

задаволително

Жалко наистина ! Добро отношение по телефона, но може би трябваше да закупя продукта на място. След обаждане, че ще получа техниката която закупих в петък... трябваше аз да звъня да разбера какво става и се оказва, че трябва да я чакам в понеделник. Липсва комуникация ми се струва.... и все пак, Мерси за доброто отношение !!!

Венцислав Величков, Ardes.bg:

Здравейте, г-н Веселинов, Благодарим Ви за мнението, което сте оставили. Стремим се непрекъснато да подобряваме нашето обслужване, затова обратната връзка от клиенти е изключително важна за нас. За съжаление, както е било споменато в телефонния разговор, е имало забавяне от доставчика, за което ние също не сме били информирани навреме. Ето за това, в знак на компенсация за забавянето, от стойността на Вашата поръчка ще направим 3% отстъпка. На разположение сме, и ще Ви съдействаме, ако имате допълнителни коментари или въпроси. Поздрави, Венцислав Величков Ръководител Отдел връзка с клиенти и онлайн продажби тел: +359876396911 е-майл: v.velichkov@ardes.bg ---------------------------------------------------------------- АРДЕС Информационни Технологии ЕООД тел: 052 603485, 609140 нац. тел: 0700 15060 www.ardes.bg Ще се радвам да споделите Вашето мнение за нас на: https://ardes.bg/comments Научавайте първи за нашите новини и промоции: https://ardes.bg/subscribe-bar ===================================== Ардес Информационни Технологии ЕООД работи от 20 години на българския пазар.

венцеслав арменчев

венцеслав арменчев

20 Август 2018

много добро

Искам да изразя уважението си към професионалното и компетентно отношение на Минка Недялкова от офис варна

Денис

Денис

11 Август 2018

отлично

Техен клиент съм от 2009 година, когато като студент си закупих първия ми лаптоп с издействана отстъпка от управителя на магазина г-н Димитров. От тогава с мои препоръки над 20-тина приятели са си закупували техника от тях. До момента винаги съм се сблъсквал с компетентни, отзивчиви и приятелски настроени консултанти. Високо качество, добро обслужване.

Zoran Valentinov

Zoran Valentinov

01 Август 2018

отлично

Вместо да прекарам часове в четене и избиране на компоненти реших да отида директно в Ardes. Там ме посрещна Мартин Любчев. Изготви няколко оферти отговарящи на моето търсене, като за много от компонентите ми препоръча доста алтернативи. Отношението беше приятелско и много професионално. А резултатът - страхотна машина!