Мнения на клиенти

Оценка за Ardes.bg:
4.8 (обща оценка от 460 мнения)
Lee

Lee

30 Април 2013

отлично

This is Lee from, I want to do business with ARDES, and ask some questions from customer service. The people was very nice. Thank you very much.

Велзизар Христов

Велзизар Христов

30 Април 2013

отлично

Казвам се Велизар Христов и искам да споделя мнението си за Ардес.бг. Много пъти съм ги тормозил с въпроси и и всеки път съм получавал компетентен и загрижен отговор. Невероятен екип и като цяло страхотен подход към клиенти като мен, които на моменти не знаят какво искат и търсят. Благодарение на Вас, аз избрах своята нова машина. Благодаря Ви ! П.С. За в бъдеще ще си говорим и за професионалните монитори :)

Стойчо

Стойчо

26 Април 2013

отлично

Обслужването от консултантът,което получих беше абсолютно идеално.Много културно и на доста голямо ниво.Благодаря ви за отделеното време.

Цветелина Борисова

Цветелина Борисова

25 Април 2013

отлично

Интересувах се от моделите лаптопи на Lenovo. Консултантът, който беше на линия беше всеобхватен за това, което ме интересуваше. Посочи ми подходящи модели и ми даде препоръки. Приятно съм изненадана от топлото отношение към мен, като клиент. Бих ги препоръчала.

елеонора стоянова

елеонора стоянова

22 Април 2013

отлично

Мнението ми за консултантите че отговарят на въпроса възможно най-бързо.....

георги йосифов

георги йосифов

17 Април 2013

отлично

Отново пиша на екипа ОТЛИЧЕН!!! Консултанта ON-LINE си свърши работата превъзходно! Поздрави на екипа! Така се работи!

Петя

Петя

12 Април 2013

отлично

Силно съм впечатлена от професионалното отношение на Никола Владимиров. Получих информацията , от която се нуждаех и ми беше препоръчана техника, в зависимост от финансовата ми възможност, от това за какво ще се използва - подходящо за нуждите ми.

Владимир Събев

Владимир Събев

05 Април 2013

лошо

Останах с много неприятно впечатление от непрофесионализма на консултантите в чата. Когато поисках допълнителна инфо за един телевизор, ми казаха, че продавате над 10 000 продукта и не можете да знаете всичко за тях. Посъветваха ме да си го купя, пък ако не го харесам, да го върна. Абсурдно, тъжно и много зле говорещо за квалификацията на консултантите ви.

Иван Желев, Ardes.bg:

Здравейте Тъй като производителят не е посочил необходимата информация, за да отговорим на въпросите Ви, колегата Ви е дал възможност да тествате телевизора и ако функционалността му не Ви удовлетворява да ни го върнете. Предложена Ви е и възможност да изчакате до Понеделник, за да можем ние да тестваме конкретния модел и да получите по-подробна информация. Ако има нещо друго, което бихме могли да направим, за да Ви помогнем при избора Ви сме готови да съдействаме.

Димитър Калинков

Димитър Калинков

02 Април 2013

отлично

Преди няколко дни си поръчах охладител за лаптоп от магазина в Студентски град. Продавач / консултантът, отговарящ за магазина, беше страшно отзивчив и с най-голямо удоволствие ми помогна с избора. За пореден път съм доволен, при покупка от Ардес. С най-голямо удоволствие, отново ще посетя магазина :)

Ина

Ина

25 Март 2013

отлично

Адекватно и любезно он-лайн обслужване.