Мнения на клиенти

Оценка за Ardes.bg:
4.8 (обща оценка от 380 мнения)
Димитричка

Димитричка

04 Февруари 2010

отлично

Здравейте adres.bg, Искам да Ви кажа колко доволна съм както от обслужването Ви, така и от лаптопа, който закупих от вас. Марката е Asus,а модела K7010, 17.3 инчов екран, HD+. Бърз и удобен лаптоп.

Антон

Антон

04 Февруари 2010

отлично

Лаптопите Ви са на супер цени. Обслужването е професионално.

Деян

Деян

04 Февруари 2010

много добро

Здравейте, останах приятно изненадан от обсужването във вашия магазин. Хората там бяха вежливи и склонни да обяснят всичко което ме интересуваше. Отлична работа на служителите. Mоят лаптоп е HP probook 4710s от който съм много доволен.

Станислав

Станислав

03 Февруари 2010

отлично

Здравейте!! За рождения си ден, през декември 2009 год., си направих най-страхотния подарък, закупих от АРДЕС-клон Варна превъзходен лаптоп Acer Aspire AS7738G-664G50Mn. Давам отлична оценка за лаптопа-разбира се цена - качество. Няма игра, която да не тръгва, качеството на възпроизвеждане на музика е невроятно, а гледането на филм HD е просто невъобразимо удоволствие. Като малък недостатък смятам лъскавата пластмаса отвънка на лаптопа. Много пръстови отпечатъци остават при употреба. Възхитен съм от персонала на магазина. Те ме насочиха към този лаптоп и ако трябва да пиша оценка за качество на обслужване, то това е нищо по-различно от ОТЛИЧЕН. Благодаря още веднъж на персонала от АРДЕС-клон Варна!

Радиана

Радиана

03 Февруари 2010

отлично

Здравейте Ardes! Скоро си купих от Вас лаптоп и съм много доволна от вниманието и обслужването, което ни дадохте, за да си изберем подходящия компютър - Dell Studio 1737. За сега съм много доволна от работата му. Препоръчвам фирмата Ardes постоянно на приятели, защото мисля, че дава най-доброто и качествено обслужване.

Гергана

Гергана

03 Февруари 2010

отлично

Здравейте Ардес! Поздрави на колегите Ви от Ардес Варна, който бяха много любезни и отзивчиви. Компютърът ми е ACER ASPIRE 5738G и засега съм изключително доволна от подаръка, който си направих за Коледа. Поздрави,

Бойко

Бойко

03 Февруари 2010

много добро

Здравейте, Ардес! Компютърът ми е добре и затова не сме се срещали след като го купих. ;- ) Доволен съм от обслужването и вниманието, което ми отделиха колегите от Ардес- Варна Поздрави,

Василена

Василена

02 Февруари 2010

отлично

Здравейте, ARDES.BG Лаптопа ми както се вижда от снимката е 13 инчовото Lenovo IdeaPad U350. Компютъра е страхотен, лек тънък, работи се много лесно с него. Този компютър е сбъднатата ми мечта и най-красивото ми бижу. Има всичко необходимо което може да ти потрябва у дома, в офиса или на път. Качеството на картината и звука е отлично и презентацията на този модел преносим компютър в сайта Ви е самата истина! Обслужването в магазина Ви е на много високо професионално ниво. Момчетата и момичетата са добри специалисти в областта си. С много дообро отношение към всеки клиент.

Валентин

Валентин

02 Февруари 2010

много добро

Лаптопа (Acer Aspire 5738ZG - 434G50Mn) е много як и с него се чуствам супер, когато се ровя в нета и гледам филми. За обслужването - на необходимото ниво и качество.

Стоян

Стоян

02 Февруари 2010

отлично

Изключително сме доволни от обслужването при закупуването на лаптопа. Модела който ни препоръчахте се оказа много добър.Благодарим за вниманието-и се надяваме да се запази качеството на обслужването при вас. Поздрави!