Мнения на клиенти

Оценка за Ardes.bg:
4.8 (обща оценка от 528 мнения)
Светлин Борисов

Светлин Борисов

04 Февруари 2015

много добро

Винаги съм харесвал Ардес, защото е варненска фирма и обслужването в магазина, в който пазарувам(винаги пазарувам на място) гр. Варна, бул. Сливница е на много добро ниво! НО, това не променя факта, че в последно време цените на фирмата са едни от най-високите! В момента, искам да закупя дънна платка + процесор и след като сравних цените с два други популярни сайта, се оказа, че разликата е съответно 47лв и 62лв по ниска, от тази в Ардес! Когато сглобих цяла конфигурация,с еднакви компоненти, разликата беше 186лв(отново,НЕ в полза на Ардес)! Та така, напомнете ми отново, защо да закупя компонентите от Вас!

Геновева Чипева

Геновева Чипева

07 Януари 2015

отлично

много ви благодаря за подаръка.

Милена Кръстева

Милена Кръстева

19 Декември 2014

отлично

Спечелих таблет Асус от играта и съм много щастлива. Благодаря на национална верига Ардес за прекрасния предколеден подарък. Желая много щастие и здраве на всички служители и успех във фирмените дела

Александър Василев

Александър Василев

19 Декември 2014

добро

Искам да изразя моето мнение за офиса във Варна. Момчетата бяха компетентни, любезни но им липсва гъвкавост. След като закупих таблет различен от 7" трябваше да получава карта памет Apacer МicroSD 8GB към него като част от празничните комплекти, но не получих. Наложи се аз да попитам дали случайно не е трябвало да получа карта памет при което служителят ми се извини че бил забравил!!!

Мария Алексиева

Мария Алексиева

13 Декември 2014

отлично

Редовно пазарувам от магазина в гр.Дряново. По-компетентно, интелигентно и професионално отношение, съчетано с уважение и доброжелателност не съм срещала в нито един магазин в България. Благодаря Ви !

Димитър Димитров, Ardes.bg:

Благодарим за добрите думи. Винаги се стараем да обслужваме клиентите с максимално внимание. Не винаги успяваме, но се учим всеки ден. Пожелавам Ви весели празници.

Борис Минчев

Борис Минчев

07 Декември 2014

отлично

Когато съм ходил в магазина в Бургас винаги съм намирал решение и супер отношение! Момчетата от сервиза работят много - истински професионалисти!

Петя Гандурова

Петя Гандурова

05 Декември 2014

лошо

Аз пък искам да споделя моето разочарование от фирма ARDES, офис Варна за некоректното поведение. Бях направила он-лайн поръчка за лаптоп, а получих не това което очаквах. Няколко дена звъня на посочените телефони, никой не вдига. Писах имей - до сега никакъв отговор. Явно публикуват само положителните отзиви, а жалбите тънат в забвение.

Димитър Димитров, Ardes.bg:

Здравейте, на посочените телефони винаги има кой да отговори. В действителност на дати 28, 29 и 30.11 беше невъзможно да обслужим всички клиенти, за което се извиняваме. Все още обработваме забавени поръчки от черния петък, за което съжаляваме. Обадете се на тел: 0878 150600, за да обясните проблема си. Във всички случаи имате 30 дни срок за връщане.

Станислав Стойчев

Станислав Стойчев

30 Ноември 2014

отлично

Здравейте,имате толкова много модели на Asus евтини от 470 лв.,но само в София.Защо не разбирам.

Димитър Димитров, Ardes.bg:

Здравейте, складовете ни се намират в София. Срока на доставка е 1 ден след поръчка в 90% от случаите, с изключение на празничните и почивни дни.

Василева

Василева

16 Ноември 2014

отлично

Преди известно време, занесох лаптопа си за диагностика в сервизен център към фирма Ardes.bg на адрес ул. Шар 1 /до осветителен център "Габровски"/ .Беше ми казано,че резултат от диагностиката ще имам след два дни и тогава да реша какво ще предприема по-нататък.Изненадана бях,когато в края на вечерта в същия ден,ми позвъниха от сервиза и ми съобщиха за резултата от диагностиката и ми предложиха няколко варианта за действия-да си реша аз сама. След като уточнихме всичко,още веднъж ме изненадаха приятно,като ми казаха,че лаптопа ще бъде готов на следващия ден.И така ,в рамките на 24 часа бях обслужена бързо,акуратни с нужното внимание и обяснения.Останах доволна от обслужването, за което изказвам своята благодарност на екипа в сервиза.Ще препоръчам сервиза на мои познати!

Анна Кръстева

Анна Кръстева

14 Октомври 2014

отлично

Перфектно обслужване! Бърз и адекватен сервиз с компетентни специалисти, а като капак- срочно изпълнение!