Мнения на клиенти

Оценка за Ardes.bg:
4.8 (обща оценка от 328 мнения)
Снежана

Снежана

31 Януари 2010

много добро

Здравейте, Изпращам Ви снимка с моята дъщеря и лаптопа(Dell Inspiron 1545), който получи като подарък от мен за рождения си ден. Лаптопа е супер, върши добра работа, тя с удоволствие работи с него, компактен и удобен за носене.Доволна съм от избора, за което благодаря и на Вас за съдействието и предоставената информация.

Севдалин

Севдалин

31 Януари 2010

отлично

Здравейте, Kато вече ваш клиент искам да споделя мнението си по повод мобилния си компютър. Страхотен е надмина очакванията ми. А по повод обслужващия персонал искам да изразя приятното чувството и впечатление с което ме накараха да остана.Чак не е за вярване. Много са малко местата в града ни от които можеш да излезеш с такова добро настроение. БРАВО!!!

Сашо

Сашо

31 Януари 2010

отлично

Здравейте! Искам да изкажа най-искрените си пожелания към вас. Първо да разкажа: съвсем случайно попаднах на вас, винаги съм искал да си закупя лаптоп, но все търсех от къде да си го закупя. С влизането си при вас ме посрещнаха едни много дружелюбни хора, които без да се налагат като в другите магазини ни извадиха и показаха всичко, което имат, като ни показваха предимствата и недостатъците на всеки един лаптоп. И според нашите изисквания и възможности ни предложиха най-добрата оферта, за което много ви благодаря. От тогава лаптопа е постоянно с мен и съм много доволен от него. Постоянно предлагам на моите приятели да ви посетят, за да останат и те доволни от вашето обслужване. Пожелавам ви много успехи и много щастливи клиенти!

Николай

Николай

31 Януари 2010

отлично

Обслужването в магазин "Ардес" гр.Варна ,ул. "Шар" N1, е на високо ниво. Персонала е отзивчив и предлага професионална помощ на клиентите, коите не са наясно с продуктите ,от които имат нужда . Лаптопа, който закупихме от магазина, е висококачествен и напълно оправдава цената си, която в никакъв случай не може да се нарече висока!

Юлиян

Юлиян

31 Януари 2010

отлично

Това е втория лаптоп Acer 1410, купен от мен от Ардес.Доволен сьм от обслужването и компетентните сьвети.

Димитър

Димитър

30 Януари 2010

много добро

Здравейте! Много съм доволен от лаптопа, както и от качеството на обслужване! Благодаря Ви!

Павел

Павел

27 Януари 2010

отлично

Ето ме и мен с бялата машина :)). Компа е супер, играя си спокойно игри като АNNО 1404, NFS Shift и други. В началото когато го купувах бях с много големи резерви относно него защото е Ремаркетиран продукт на HP и не беше лесно да се реша да го купя, но вече не съжалявам въобще за избора, който направих. Компа си върви без проблеми вече няколко месеца. Единственото нещо, което не ми харесва много е испанската клавиатура и разположението на определени копчета но с това се свиква :). Обслужването в Ардес Варна е на принципа "Може да не спечелим много от продажбата на един компютър, но да спечелим и удовлетворим желанието на клиента". Поне моето впечатление за обслужването там е такова :). Иначе като цяло съм доста доволен. Купувал сам и други неща от там и ти обясняват хората кое как, защо и тн.

Паша

Паша

18 Януари 2010

отлично

Пращам снимката на страхотния лаптоп закупен от Вас.