Мнения на клиенти

Оценка за Ardes.bg:
4.8 (обща оценка от 378 мнения)
Пламен Николаев

Пламен Николаев

19 Септември 2012

отлично

Много точно и коректно обслужване. Страшно съм доволен от покупката на <a href="/laptop/samsung?series=331">Samsung 300E5Z</a>. Надявам се скоро пак да се видим.

Илина Момчева

Илина Момчева

06 Юли 2012

отлично

Привет, за последните 2 години купих 4 лаптопа от вас. СТРАХОТНИ СТЕ! Надявам се скоро пак да си купя нещо ;)

Цветан Радушев

Цветан Радушев

26 Юни 2012

отлично

Много съм доволен от обслужването.

Боян Драганов

Боян Драганов

22 Юни 2012

отлично

Здравейте.Искам да кажа че съм доволен от покупката на моя лаптоп,марка LENOVO IdeaPad Z570Am.Работи по 12часа на ден много натоварен с тежки игри и приложения в много топло време,но работи без проблеми.Обслужването също бе на много високо ниво.Обяснено ми бе всичко което ме интересуваше.Продължавайте така.Ще ви препоръчам на всеки познат желаещ да си купи лаптоп.Довиждане

Емил Сергев

Емил Сергев

18 Юни 2012

отлично

Здравейте :) бих искал да споделя своето мнение за доброто, точно и професионално обслужване което получих в един от вашите офиси . На всеки мой въпрос беше отговорено и съобразно с изискванията които имах за подбора си на лаптоп - успях да си избера точния лаптоп за мен, към който в момента нямам абсолютно никакви забележки :) БЛАГОДАРЯ ВИ

Таня Паскова

Таня Паскова

29 Май 2012

отлично

НАЙ-ДОБРИТЕ :)

Пафко

Пафко

11 Май 2012

много добро

Поздравявам Ви. Аз съм доволен от покупката си, въпреки че след 1/2 година вече е слабичка (за games), но за това нямате вина вие. Наистина сте добри, но винаги има какво да се изисква. Имате добър екип и ви стискам палци да станете най-добрите :) Дано успеете да разширите пазара си и да намалите още цените на лаптопите, които всеки ден стават все по необходими за работа (кофтито е, че те затварят вкъщи и става се по-трудно до излезеш сред природата)

Станислав

Станислав

09 Май 2012

много добро

Много съм доволен от покупката:)

Йорданов

Йорданов

11 Април 2012

отлично

Имате чудесен, онагледен сайт. Винаги се базирам на преценката Ви за модели, процесори, видеокарти и цени като цяло. Посещавал съм само един Ваш магазин и съм очарован от вниманието и интелигентността на персонала. Ако дам оценка, то тя би била субективна, а и не знам по какви показатели.

Митко

Митко

28 Март 2012

задаволително

Сериозна фирма, но има доста големи пропуски в цени и модели. Преди време бях решил да си закупя определен модел лаптоп от тях, но се оказа, че били изпратени за провинцията. Как пък точно така търсеният от мен модел се оказа незадоволителен за Софийския пазар, че трябваше да бъде пращан насам и натам, но както и да е. Като цяло екипите за съвети са на добро ниво с някои пропуски, но се преживява някак си. За IT пазара ни една от най - добрите фирми като цяло. Ако приемем, че максимумът за БГ е 3(Добро), то хората от сайта се справят близко до 3-ката, но има още какво да се желае за да достигнат някои наистина сериозни фирми в бранша. Погледнато глобално сайта е доста добър за сравнения както на параметри така и на цени(тук определено е за 6+).